S13E23

רותם83

New member
וואו!!!!

אחלה פרק... ראש המחלקה החדש הזה ממש חצוף... מה שהוא אמר לאבי הייתי בשוק... חצוף!!! ריי כזה חמוד... אני מקווה שהוא יהיה עם נילה .... ומעניין מה איתה אחרי מה שקרה לה...(תראו ותדעו).... אני מקווה שלוקה יחזור מהר ושלא ככה הוא יוצא מהסדרה!!!!

DeepThoughts

New member
../images/Emo26.gif

איזה פרק מדכא. או מיי גוד. האם זה הפרק האחרון של ER שאני רואה? לא יודעת, נראה מה יהיה בספטמבר.. לא היתה אף נקודת אור אחת. ריי קטוע רגליים, חייל עם פוסט טראומה, מורטי המעצבן, לוקה עזב, שרה עזבה את גייטס. דאמיט. והפיגוע הזה בסוף. זה לא ממש קליףהאנגר. הסדרה היתה צריכה להיגמר בעונה ה8.

Musi© Gi®l

New member
מה זה הסוף הזה, OMG מה נסגר עם הסדרה הזאת

ולא מאמינה שזה מה שהם עשו לריי. איזה מין קטע זה לקטוע איברים לדמויות בטח בעונה הבאה הוא גם יידרס למוות [ע"ע רומנו
] אכזריות לשמה. ולמה זה נראה כאילו משהו יקרה ללוקה?

נועה167

New member
הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

קודם כל זה ממש לא היה נראה כמו פרק אחרון לעונה.. כי זה היה פשוט פרק.. סתמי כזה שום דבר מיוחד או מעניין. לוקה עזב על תחילת הפרק, הוא כביכול אמור לחזור אבל ראו על הפרצוף שלו שמשו או יקרה או שהוא סתם יעלם שזה בכללל מעצבןןן!! החדש דווקא לא היה נראה לי נורא כ"כ בהתחלה אבל בסוף הוא העיר לאבי הערה כזאת מגעילה!! מניאק! ריי.. אני באמת בשוק ממה שעשו לו, מילא רוצים להוריד דמות מהסידרה, אבל לפחות שיעשו את זה בצורה נומרלית! כבר נקטעו מספיק איברים בסידרה הזאת, זה בטח לא היה חסר. והסוף סתם תקוע ולא ברור, ובטח לא יקרה משו מיוחד וסתם לא היה להם דרך אחרת לסיים עונה אז הם ניסו לעשות משהו מעניין. בקיצור- פרק מאכזב! אז לפחות מבחינתי אי אפשר להגיד שאני מחכה לעונה הבאה... מעניין מה עם נילה אבל בטח בסוף סתם לא קרה כלום. לוקה לא יחזור :( היו צריכים לפרוש מזמן...בשיא...

DeepThoughts

New member
כן ו

ריי מרוסק כולו, הפרצוף, 2 רגליים, אבל הפלאפון מתפקד עדיין?

lavender4

New member
ספוילר לעונה 13

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ולכן יכול להיות שכבר דיברו על זה פה אבל אני חייבת להבין משהו אחד - אני היחידה שלא סובלת את גייטס?? אבל ממש לא סובלת!?! שמעתי בארה"ב שכן אוהבים אותו (איך? איך?) אבל קשה לי להאמין... ואני חייבת תשובה לפחות מצופי er הישראלים, אוהבים או שונאים ?? (אין באמצע)

נועה167

New member
אמ

למה אין אמצע? בהתחלה אהבתי, אח"כ לא אהבתי ועכשיו אמ ת'אמת לא מתלהבת ממנו...

למעלה