S13E05 ames vs. kovac

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gifS13E05 ames vs. kovac

פרומו Award winning actor/director Forest Whitaker begins a six-episode arc as Curtis Ames, a carpenter who suffers a stroke under Luka’s care, and sues him for malpractice. In the opener, Luka and Ames square off in court as each man’s recollections of Ames’ treatment are recounted via testimony and flashbacks. Meanwhile, Luka worries about the implications of the suit and the possible outcomes. Abby returns to work and must adjust to the dramatic changes in her life. An equipment shortage hampers Pratt, Abby and Neela’s treatment of a patient, leading them to attempt a risky procedure. Pratt’s early morning trip to the barbershop results in a new awareness of community need. עוד הופעת אורח : פורסט ויטאקר ויש כבר וידיאו

נועה167

New member
כבר יש?

פעם שעברה לא היה וידאו ועכשיו עוד מוקדם ויש כבר.. מגניב :) תודה שירה

ס ט ל נ ה

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב!!! אהבתי את כל הקטע עם הכירוגיה אהבתי את כל הקטעים בבית משפט והכי אהבתי לגלות מאיפה העורכת דין מוכרת לי... "אוו מייייי גאדדדדד" ג'ניס מחברים- יש לה קול נורמלי אני בהלם!!

cherryblossom

New member
איזה באסה

סיימתי להוריד את הפרק ואז מחקתי אותו בטעות, או שהוא נעלם לי מהמחשב בדרך מסתורית אחרת.

DeepThoughts

New member
S13E05

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לאורך כל הפרק תמכתי באיימס ורציתי שיקרע לקאונטי את הצורה.. לוקה היה אשם, טוב אולי לא לוקה אבל לוקה מייצג את המערכת והמערכת דפוקה. איך בנאדם מחכה 12 שעות בהמתנה ו 3 ימים במסדרון? פורסט ויטאקר יהיה עוד 5 פרקים.. אז יש המשך. אם יצאת חי מקאונטי- זה רק בגלל נס או משהו.. דווקא בחר לו את ג'ניס (או מיי גוד) כעורכת דין?? הקטע שאבי שרה בטלפון היה קורע..

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

חחחחחחחחח הקטע שאבי שרה הרג אותי! ממש צחקתי! LOL עוד לא ראיתי את כל הפרק. ראיתי אבל קטעים וזה היה אחד מהם. חחחחח גדול!

נועה167

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

פרק נחמד. לא מתה על פרקים מהסוג הזה (המשפט והכל) אבל היו קטעים מצחיקים (של אבי בעיקר). אין שבוע הבא פרק? :( אם מישהו מוצא פרומו מתישהו אז תשימו פה קישור בבקשה :)

cherryblossom

New member
עדיין לא ראיתי

האימיול שלי לא כל כך נחמד אלי, אולי היום יתמזל מזלי.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

לא משהו. דבר ראשון לוקה לא עשה שום טעות והאיימס הזה מה זה הוציא את צ'וני כלבה! למה נילה כזאת עיוורת!!!!!!??????? למה???????!!!! אוף הקטע עם ריי בסוף ביאס אותי. אבי שרה בטלפון באמצע טראומה (כן זה עוד לא היה) אבל היא עשתה את זה יותר מצחיק. הרומנו החדש מעצבן! ושיפסיקו עם המוזיקה המעצבנת הזאת בהתחלה!

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה ממש ממש טוב. לוקה לא עשה שום טעות? תשימי לב שהראו לנו את הדברים מ2 נקודות מבט.. בשניהם צוות בית החולים לא במצב טוב. זה לא נשמע טוב כשחולה מגיע עם שיעול, מחכה 3 ימים במסדרון ויוצא חצי משותק. זה כבר פרק שני ברציפות שלורה אינס רשומה ולא משתתפת.

lightanddark

New member
היא רשומה

כי היא חלק מהקאסט מה קשור? ואני לא אומרת שזה היה בסדר מה שקרה אבל זה בהחלט לא אשמת לוקה

למעלה