הילה הץ

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

בעקבות כל השרשורים של שירה החלטתי שגם אני צריכה לעשות אחד, אז קבלו את "שרשור לובי עונה 12" מפחד לספוילרים לא כתבתי את הכותרת בנושא, וגם התמונה פה היא מעונה 7. התמונות הבאות כבר יהיו מעונה 12, אז... Previosouly on ER

הילה הץ

New member
../images/Emo23.gif

Out On A Limb לוקה: כמה זמן אנחנו צריכים לדאוג? אבי: עשר, עשרים דקות (אין לי כוח באנגלית)

mya 6

New member
אתם תאלצו לסלוח לי,

אבל אני ממש הולכת להדחף כאן, ובכמויות. הפעם האחרונה שראיתי אי אר הייתה בכיתה ח' בערך. הייתי בת 14, ועוד שדרנו את הסדרה בערוץ 3 (היום, רק לשם השוואה, אני בת 18 וחצי,מסיימת בגרויות, ועוד חודש וחצי מתגייסת
) כמו שכולנו זוכרים, ערוץ 3 נכנס לריבים עם וואנר בראדרס, והפסיקו לשדר את הסדרה, ועקב כך, הפסקתי לראות את הסדרה (שעד אז הייתה הסדרה האהובה עליי, והסדרה שבגללה עד היום אני רוצה להיות אחות מיילדת, כמו אבי :) ). באותו הזמן הייתי גרופית מטורפת של גוראן ויזניץ', והייתי רושמת בכל מקום פנוי במחברת שלי את הצרוף "לובי" שכל כך אהבתי (היו ריבים שלפעמים הובילו לשפיכת דמים, עם זכרוני אינו בוגד בי). מה שבעצם רציתי לבקש זה עם מישהו יכול לתת לי עדכון קטן של מה שקרה במרצות השנים? זאת אומרת, אני יודעת שאחר כך אבי חזרה לקרטר, אבל בתמונות פה אני רואה שאבי ולוקה שוב ביחד, כמו בימים הטובים. מה פה קורה פה?!

lightanddark

New member
../images/Emo58.gifתשובה

ממש בקצרה קרטר התנהג אל אבי כמו $%$^% והם נפרדו בתחילת עונה 10 אחרי זה לוקה היה עם סאם ואבי עם כל מיני בעונה 12 היה משהו עם חולה ואבי כעסה על לוקה ואיך שהוא זה הוביל לנשיקה שהובילה לזוגיות שהובילה להריון וזהו עכשיו הם שוב ביחד וזה יותר טוב מהפעם הראשונה (לא סבלתי אותם אז) והם באמת דיי כמו אגרול(דאג וקרול) רק שלא יהרסו אותם :(

mya 6

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo193.gifהוי! איזה יופי!!

המון המון תודה לך!

נועה167

New member
גאד../images/Emo99.gif

אני יכולה לדקלם את כל הקטעים האלה חח מכורה שכמותי... ראיתי אותם באתר מלא :) I LOVE LUBY אם אתם שואלים אותי חוץ מכמובן דאג וקרול אז לובי הוא ה-זוג.

למעלה