אסִי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

שימו לב! שרשור זה הינו על המתמודד/ת שהצטרפו לאקדמיה. כל מי שלא מעוניין לדעת מי הוא זה שחוזר לאקדמיה עד לשידור ביום שישי, מומלץ שלא יקרא את ההודעות בשרשור זה. ישנם גם כללים בנושא זה, שנכנסו מתחילת השבוע לתוקף. אנא שמרו על כללים אלה. תודה.

crusher

New member
בערב

בסביבות השעה11-12 וזה בתנאי שאנשים לא ישקרו ימציאו סתם (כמו שעושים בפורומים אחרים)

אסִי

New member
המעוניין לדעת תוצאות לפני יום שישי,

מוזמן להסתכל בשרשור הזה בערך בשעה 23:00.

OG5

New member
מה דירוג הצופים למתחרים??

מה דירוג האס אמ אסים של הצופים לאלה שעפו?!?

NimaZ

New member
יש בכלל...

מישו בפורום פה שהולך לראות את זה ואנחנו יודעים שהוא הבטיח לפרסם את זה??????????? לפורום שלי כנסו לפה

אסִי

New member
אף אחד לא הבטיח,

אבל תמיד מגיעים כל מיני גולשים שמודיעים. אולי אני יבדוק ויעלה לכם את זה לכאן.

gilmorefreak

New member
באתר של ביפ יש שמועה../images/Emo58.gif

אבל זה רק בגדר שמועה...מדברים שם הרבה שטויות... אומרים שם שאבי לוי חזר..למרות שזה לא נשמע לי הגיוני... מישהו יודע כבר מה התוצאות??

NimaZ

New member
אין סיכוי שבחיים!!!

זה יהיה פשוט מטומטם להחזיר אותו... ממש לא נראה לי... חוץ מזה שהייתה לי תחושה כזאת כמו שאף פעם לא הייתה לי בחיים שאורבך חוזר אבל אחרי שנוסבאום עף התחושה כזה ירדה... אבל היא עדין שם... ונאי שוכנעתי... בקיצר... נמאס לי לחכות וומחר יש בצפר... לילה טוב!!! חלומות סונול!!! ואם אתם כבר פה: תיכנסו לפורום שלי: כאן!!!

gilmorefreak

New member
אממ נכון נכון...../images/Emo58.gif

נוסבאום ח ז ר ! ידעתי שהוא יחזור.. ואממ אנשים חוזרים מהמופע וישר רושמים בפורום של ביפ..באתר של ביפ... בקיצור אורבך הגיע מקום שני ואממ אבי לוי שלישי ונחמן רביעי ומיכל חמישי..משהו כזה..לא מתחייבת זה מה שסיפרו לי אבל אורבך ואבי היו ממש ממש צמודים- אורבך עקף באולפן אבל אבי בבית..ובציוםן המשוקלל או משהו בסגנון...

../images/Emo58.gif אוףףףףףף

רציתי שאורבך יחזור...................נוסבהום דווקא בסדר, אבל אני מאוהבת באורבך.....

NimaZ

New member
סלחה שאני מפקפקת...

פשוט אף אחד לא אמר שהוא עצמו היה בנופע ולי יש נטיה להסתמך רק על עובדות... אז אם מישו יגיד שהוא היה במופע אז שיכתוב ויפרט כמה שיותר... אני משערת שאם חולוני יגיד זה יהיה בסדר כי הוא אשכרה קרוב משפחה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מתנדבים...? לעוד פורום איכותי כנסו לפה!!!

למעלה