Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

ספויילרים עתידיים ארה"ב. נראה לי שתעלומת הרצח/התאבדות/ווטאבר של אפריל נפתרה. וכרגיל כמו במקרים אחרים שבהם "מותה של דמות ראשית משנה את הסדרה" (הלן) או "מוות טראגי מקרב את סמנתה לרידג"' (הכלב שלה) גם הפעם רימו אותנו. על פי הפריוויו בגיליון של TV GUIDE שיצא השבוע רידג' משליך את הגופה של מי שמת למימי מפרץ סנטה מוניקה מה שגורם לניק להחשד כמי שקשור ברצח. נראה לי שהפתרון מאד פשוט - לרידג' הרי אין הרבה דימיון אז הוא זרק את הגופה ליד השיידי מרלין (יופי גי'ניאס) ואם היה מדובר בפיבי או ברידג'ט או כל בן משפחה אחר מדרג ב'-ג' הוא לא היה משליך את הגופה ומטשטש ראיות. נראה לי שדי ברור מזה שמדובר בשיין, ושפיבי הרגה אותו בהגנה עצמית (או איזה המצאה אחרת) ועל מנת להגן עליה רידג' משליך את הגופה. קשה לי להאמין שמדובר בבן משפחה אחר, כמו ת'ורן למשל, אחרת רידג' לא היה זורק אותו - אלא אם כן הוא החליט להתנהג כמו האקסית שלו ולהתייחס לאנשים מתים כמו לזבל.

../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo6.gif

מישהי בפורום הרשמי כתבה שיחסית לבחורה צעירה בת 18, פיבי הייתה מעורבת בהרבה מאוד מיתות שקרו כ"תאונה"

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo202.gif סמנו ביומן

הרצח יקרה ב-19 באפריל. באשר ל-
(החלטתי שזה האייקון לפיבי, הסמרטוט המכוער שיש לה על הראש), אכן היא היתה מעורבת ביותר מדי מיתות. היא הרי גם זאת שדחפה את אחותה סטפי לכרישים של מורגן. אה.. בעצם לא. לא משנה, אם לבראדלי מותר לשכתב אז גם לי.

sashkashurik

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

מישהו ראה לאחרונה את הסרט "KEEPING MUM"? כנראה שבראדלי גם ראה אותו לאחרונה - ממש לא מקורי, אם זה מה שהולך לקרות!
אבל! זה הרבה יותר עדיף מהמשולש המאוס ברוק/טיילור/גבר תורן - כי אני לא מסוגלת לראות יותר את הבכי ואת המריבות ואת הכל!!!!!!! ואיך בדיוק מייק נכנס לתמונה?

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

הוא כנראה קשור לסיפור אחר. כל חובבי טיילור ההזויים (כלומר: כולם) בפורום הרשמי טוענים שאיזה אתר איטלקי ספיילר שברוק מביאה אותו על מנת שישנה את בדיקת האבהות של אר ג'יי ויעשה אותו הבן של ניק. אבל לדעתי הם סתם מקנאים בגלל הרחם הדפוק של טיילור.

sashkashurik

New member

שוב בדיקת אבהות?????????????????? די, די, די, אני הולכת לתלות את עצמי אם זה מה שיקרה!!! כמה אפשר????? מספיק כבר! שיבטלו את הסידרה הזאת לנצח נצחים, כל הכבוד לערוץ 2!!!!!!!

Yaki J

New member

אני לא הייתי מאמין להם כל כך מהר. האנשים שם הזויים ברמות ורק עסוקים כל היום בלחפש רפש על ברוק מתחת לאדמה. גם מה ההגיון שברוק תיזכר פה פתאום אאוט אוף דה בלו כדי שדווקא הוא יזייף לה בדיקת אבהות? אני חושב שהוא יחזור ויגלה שהבדיקה של ברידג'ט זוייפה, ושהאבא האמיתי שלה הוא רידג'- כן, כן, ההוא שדחף לה לשון.

sashkashurik

New member

אבל עדיין מדובר בבדיקת אבהות!!! התייאשתי.

Yaki J

New member

יש שלושה דברים שתמיד אפשר לסמוך עליהם בסדרה הזאת - תמיד ברוק וסטפני יריבו, תמיד יתרחש מאורע מפתיע בתצוגת אופנה, ותמיד יהיה ספק בקשר לאבהות של התינוקות שנולדים בסדרה.

sashkashurik

New member

מכל השלושה שציינת, אותי מעניין רק מאורע מפתיע בתצוגת אופנה! על בדיקות אבהות כבר הבעתי את דעתי, וברוק/סטפני נמאס ביותר!

למעלה