עכשיו זה רשמי

גרטה1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifעכשיו זה רשמי

לצערי הרב, בסוף החודש ניקט נגמר באופן סופי
kazz אתה תאהב את זה:ברידג'ט יוצאת מהסיפור של ניק וברוק. השחקן החדש-הרופא, אח של הקטור-אמור להיות מושא אהבה של ברידג'ט, ככה שכנראה יהיה משולש דנטה-ברידג'ט-החדש, וכנראה שדומיניק הוא אכן הבן של דנטה ולא ימשיכו עם העלילה של "מי האבא"
הערה שלי: כמובן שחבל לי על ניקט אבל גם על אשלי ג'ונס. אחרי שבראדלי בל אמר שהיא הדמות הנשית הראשית הבאה הוא תוקע אותה בעלילות עם שני שחקנים שעלילות יותר מידי טובות לא יצאו משם. הלוואי שאשלי וג'ק יעזבו את הסדרה הזו שלא ראויה להם.
צפניה צדקת: ברוק וניק הם זוג העל החדש. ברוק תסכים להתחתן עם רידג' אבל רק בגלל להרגיע את ברידג'ט, אחרי שהיא תראה שברידג'ט המשיכה בחיים שלה היא וניק יתאחדו. אולי אפילו יתברר שאר. ג'י הוא אכן הילד של ניק ולא של רידג' או שברוק תהיה שוב בהריון
פלישיה מתה ב-7 למרץ זה הפרק האחרון עם לסלי קיי
אני לא מבינה בשביל מה הביאו את פלישיה ועוד שחקנית כזו נפלאה רק כדי למות? בהתחלה חשבנו שזה כדי לתת עלילה לניקט אבל תוך חודשיים מתברר שהילד של דנטה אז רק בשביל להפריד את ניקט היה שווה את המאמץ? חבל, אבל ככה באמת שאחרי השביעי למרץ אין טעם להמשיך לצפות.
 

Kazz

New member
הממ..

אני בהחלט אוהב את מה שקראתי , בנוגע לכל מה שצפוי בקרוב , חוץ מכניסתו של אחיו של הקטור , לא מבין מה בוער להם לעוד משולש ועם דמות חדשה. כנראה שהם הולכים לסחוט הכל מהעובדה ששניהם רופאים..אבל אני מקווה שבסוף פשוט יתנו לדנטה ולבריג'ט להיות. מה ברוק רוצה , תגידו לי? היא רוצה לוודא שברידג'ט לא תתפרת אליה? ברוק מעצם דוחה את חזרתה לניק , לא חס וחלילה בגלל שהרגשות שלה השתנו , או באמת דאגה לבריג'ט אלא בשביל לנסות לרכך את המכה ובמקום לקפוץ ישר על ניק היא תחכה קצת - לא שזה ישנה בשורה התחתונה ואני מקווה שברידג'ט תגיב על כך ואם אפשר , בעקיצות רבות.
 

Shiri from the block

Active member
וואי, זה ממש באסה ניקט היו ממש חמודים.. אבל יהיה דווקא מעניין לראות את ברוק סוף סוף עם ניק, מבלי לדאוג לכל מיני אנשים.. וממש חבל על פלישה. ומסכן דנטה! כל פעם בא לו מתחרה אחר, והוא היחיד שכל כך אוהב אותה ודואג לה יותר מכל אחד אחר!
 
למעלה