סקופ

../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifסקופ../images/Emo2.gif

קודם כל אני רוצה לבקש בכל לשון של בקשה לא להעביר לפורומים בינלאומיים מה שאני חולקת אתכם. מאחר וזה פורום בישראל (הארץ שאני אוהבת פלוס רחוקה מכל העולם) וממש כיף לי אתכם פה אז אני חולקת את המידע הזה וסומכת עליכם
חברה שלי ללימודים עובדת במגזין SOD, הם מקבלים שם מידע מה הולך לקרות בערך בזמן שזה מצולם (והרבה פעמים עוד לפני-רק שהעלילה נכתבת) ולכן הם חותמים על סודיות כי לפעמים אפילו ברגע האחרון משנים את העלילה, אז היא שיתפה אותי בסקופ מה הולך לקרות ושוב-אני סומכת עליכם....: ג'ק ווגנר שיחק לפני כעשרים שנה באופרת הסבון "בית חולים כללי" ונולדה לו ילדה עם בעיות בלב ובגיל מסוים עשו לה השתלת לב-של בת דודה שלה שנהרגה בתאונה. מאחר ובראדלי עובד בשיתוף פעולה עם ג'ק, ג'ק הציע שעלילה דומה תהיה ביפים והאמיצים. אז התינוקת של ניק וברידג'ט כמעט תמות והתינוק של ניק ופלישיה יציל אותה. תהיה דרמה קורעת לב. ובכלל מה שיהיה עם העלילה הזו-פלישיה חוזרת עם התינוק של ניק שהיא גוססת וכנראה רוצה לחיות איתו את חודשיה האחרונים ולתת לו את התינוק. כשהיא מגיעה היא מגלה שהוא נשוי לברידג'ט (מוזר שהיא מגלה רק שהיא באה כי הן אחיות, אבל טוב...)ולא מספרת לו. סטפני מגלה ומספרת לניק. אחרי כמה זמן של דרמה/משולש בין ניק, ברידג'ט ופלישיה, פלישיה מחליטה לתת את התינוק שלה לניק וברידג'ט שיגדלו אותו. מייקל אתה צדקת-מה שלא יקרה-המוות של התינוקת של ברידג'ט/של ברידג'ט/ההצלה ע"י התינוק של פלישיה/המוות מסרטן של פלישיה-כל זה אמור להיות בסוויפס של פברואר. לגבי המוות של פלישיה-אולי בסוף היא לא תמות (אם השחקנית תקבל תגובות חיוביות) ואז יהיה משפט משמורת על התינוק שאין לי מושג איך אבל גם דנטה יהיה מעורב! בכל מקרה פברואר כנראה יהיה נטול ברוק, כי גם העלילה מתמקדת במשהו אחר וגם השחקנית בדיוק מתחילה בינואר לצלם סרט באיטליה.

Mikel20

New member
לא הבנתי

מי כביכול הולך למות? התינוק של ניקט? התינוק של פלישיה? או שניהם, ותרומה מהתינוק של פלישיה לתינוק של ברידג'ט יציל אותה? או שמא לא הבנתי ופלישיה הולכת למות.... אז מי בדיוק יציל את מי?

אממ, גמאני לא ממש הבנתי...

התינוק של ניק וברידג'ט כמעט ימות... הוא כנראה יצטרך השתלת-לב... ובמקרה(
) פלישיה תחזור עם התינוק שלה שגם חולה
ואז מי יציל את מי?!

Shiri from the block

Active member
מה מה?? נטול ברוק???? מה אני אעשה בלעדיה???? על איזה דבר מושלם עוד ישאר להסתכל עליו??? לא רוצה../images/Emo10.gif

ההסבר

סליחה שלא הייתי מספיק ברורה: הסקופ הוא לגבי מה שעוד לא צולם, אלא קו העלילה שהוצע בגלל הקשרים המעולים בין בראדלי לג'ק וזה לגבי שהתינוק של פלישיה יציל את התינוקת של ברידג'ט, כי התינוקת של ברידג'ט כמעט תמות בלידה (בטח משהו כמו תרומת דם או מח עצם, אין לי מושג לגבי הפרטים) יכול להיות שבראדלי ישנה מהגרסה המקורית של "ילד מציל ילד" ופלישיה שבמילא גוססת תציל את ברידג'ט שכמעט תמות בלידה. לגבי מה שכבר צולם: פלישיה גוססת ומביאה את התינוק של ניק ובסופו של תהליך היא תיתן אותו לברידג'ט וניק שיגדלו אותו. הסוויפס של פברואר: ייתכנו כמה כמה מקרי מוות ויכול להיות שהכל יהיה "כמעט": פלישיה מסרטן, ברידג'ט בלידה ו/או התינוקת של ניק וברידג'ט. התינוק של פלישיה לא ימות!

למעלה