ארה"ב

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif ארה"ב

עכשיו הזמן להגביר את המוזיקה מדי יום באייפוד, כי מומחים מאמינים שזה גורם להתחרשות. אם לא הספיק לנו הסבל מ"השיט שלנו" פה בארץ, אז עכשיו יצטרף צווחן שלישי למשולש פיכסבי-ריק. חובבי אמריקן איידול זוכרים קרצייה מכוערת בשם קונסטנטין מוראליס (אין לי מושג איך מבטאים את שם המשפחה שלו וממש לא אכפת לי) צווחן מעצבן עלק-רוקר-אותנטי-כמו-ג'קו-כלומניקברג שהועף בצדק, ועכשיו הוא יצטרף לסדרה בתור מישהו שמתלהב מהשירה של פיבי (!)ומחליט שהוא רוצה להפיק לה תקליט(!) ממש אופרת סבון בחלל, אם לא מספיק האלמנט המדב"י בחזרה לחיים/מוות כל שני וחמישי של אמא שלה, אנחנו אמורים להאמין שמישהו ממש מתלהב מהשירה שלה? ובראד בל, במיטב מסורת ה"הנה החתמתי מישהו על חוזה לשלוש שנים, עוד חודש וחצי הוא יעוף מפה גם ככה" עושה טיזינג ואומר "הוא לא האיידול היחיד שמצטרף לסדרה!" וואו, החילופים במשבצת שידור עם השיר שלנו ממש השפיעו עליו קשות. מה עכשיו? אפרת בוימולד בתפקיד קריסטן? חנה לאסלו בתפקיד סאלי ספקטרה? מיה דגן כקייטי לוגן? ומכיוון שחסרים שחקנים חתיכים ללא כשרון משחק בסדרה, מצטרף דין קוקרן, אחד המשתתפים בריאליטי הסבוניות "אני רוצה להיות כוכב סבון". קוקרן הועף כבר בשבוע הרביעי, והוא יגלם בסדרה בלש במשטרה..... במסורת השחקנים הסתומים נטולי כשרון המשחק, קוקרן אמר שהוא הכי מתרגש "לעבוד לצד אגדה כמו ווינזור הרמון". פחחחח הבנאדם מגלם דמות מיותרת שאבא שלו התבלבל בשם שלו בבית החולים. בורסת ההימורים לגבי המוות באפריל - למרות שאין סיכוי שההימור שלי יצליח (בראד בל מת ומעביר את כתיבת הסדרה לבנו בן ה-4 אוליבר, שלמרבה הלא הפתעה מצליח לכתוב עלילות מעניינות ורעננות יותר) בבורסת השמועות עולים השמות ברידג'ט, פלישה, ת'ורן, טיילור וסטפני, ככל הנראה בגלל הבעיות הבריאותיות של סוזן פלנרי. אני עדיין סבור שפיכסבי תמות ואחותה התאומה תצוץ לה מהפנימייה ותעמיד פנים שזו היא כדי ללכוד את הרוצח (שיבורך).

Yaki J

New member
ואפילו אני נפלתי אז בפח... ../images/Emo6.gif

מה שכן, חזיתי אז את העפתו של המעאפן ההוא ששיחק את סת', רק כדי לגלות שהוא עכשיו סופרמן.
אגב, "אחד באפריל" זה לא שם הקלטת פורנו של אמבר?

למעלה