../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif../images/Emo70.gif
הארי פוטר והנסיך חצוי-הדם, פרק שני, עמוד 35 בגירסא האמריקאית, נרקיסה לסנייפ (מקווה שהתרגום מקביל לעברית
): "אז אני צודקת, הוא בחר בדרקו כנקמה!" נחנקה נרקיסה. "הוא לא מייחל לו הצלחה, הוא רוצה שהוא ימות בעודו מנסה!" [... סנייפ אומר שתי פסקות אח"כ:] "הוא מתכוון שאני יעשה את זה בסוף, אני חושב. אבל הוא נחוש בדעתו שדרקו צריך לפחות לנסות." (הם מדברים על התוכנית שמאלפוי ינסה להרוג את דמבלדור) פרק 27, עמוד 592, דמבלדור למאלפוי, הפסקה המפורסמת לא קיימת יותר: "..אף אחד לא יהיה מופתע שמתת בנסיון להורגי - סלח לי, אבל הלורד וולדמורט בטח מצפה לזה. גם אוכלי המוות לא יהיה מופתעים שתפסנו והרגנו את אימך - זה מה שהם יעשו בעצמם, אחרי הכל.." הסיבה שלדעתי ג'ו חשבה שזה יותר מדי, היא שישנו דמיון בין המידע בשני המקומות. ישנם שתי אפשרויות למה דמבלדור אומר את זה: 1. הוא הסיק את זה, כמו רוב הדברים שעשה.. 2. סנייפ סיפר לו. לדעתי, אם דמבלדור היה מסיק זאת, זה לא היה מופיע פעמיים, אלא רק פעם אחת כדי להראות שדמבלדור הבין לבד, כמו שהוא הבין שרוזמרטה הייתה תחת קללת האימפריוס. החזרה מראה את הדמיון בין שני המקרים, ומכך אפשר להסיק שסניים סיפר לו. לא משהו מיוחד, אבל.. טוב זה העביר קצת זמן
\/ || באתי בהתחלה היום להצהיר שאני בטוח שאמיליה בונס היא R.A.B, כי הרבה דברים הראו זאת, אבל אז מצאתי שקוראים לה אמיליה סוזן בונס...
(עדיין יש סיכויי, כי זה הארי פוטר) טוב.. אז כבר עלו על זה כאן מתישהו?
הארי פוטר והנסיך חצוי-הדם, פרק שני, עמוד 35 בגירסא האמריקאית, נרקיסה לסנייפ (מקווה שהתרגום מקביל לעברית