המוות שהכי...

or19951

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo129.gifהמוות שהכי...

אני תכף אתן כמה שאלות על המתים.. רק כדי יזכור, הנה רשימת המתים: ג'יימס פוטר לילי פוטר סדריק סיריוס דמבלדור הדוויג עין הזעם זנב תולע דובי לופין טונקס פרד סנייפ בלטריקס [כמעט בטוח] וולדמורט 1. איזה מוות הכי עצוב? 2. איזה מוות הכי רציתם שזה שיקרה והוא קרה? 3. איזה מות רציתם שיקרה והוא לא קרה?

Word Up

New member
../images/Emo58.gif

1. איזה מוות הכי עצוב? דובי וסנייפ 2. איזה מוות הכי רציתם שזה שיקרה והוא קרה? לופין :D 3. איזה מות רציתם שיקרה והוא לא קרה? אין כזה ><

Word Up

New member
../images/Emo58.gif

בכל הספר השביעי הוא מתנהג כמו חרא קטן וגם באלה שלפניו,בכלל לא אהבתי את הדמות וגם בספר השביעי הוא דיי מגעיל למרות ההתנצלות הפומבית אם אפשר לקרוא לזה ככה.

HilaZ1

New member
../images/Emo58.gif

1.מוות הכי עצוב-דמבלדור.עוד לא השלמתי
פרד...
2.איזה מוות הכי רציתם שיקרה וקרה:אני מניחה שהגיע לזנב תולע...הוא גם מת בדרך כזאתי שהראתה שהוא אפעם לא היה שלם עם מה שהוא עושה ועשה את זה רק מתוך פחד מוולדמורט...הוא היה סתם חלש אופי.בעע. 3.איזה מוות רציתם שיקרה ולא קרה:נמ...לא היה משהו כזה. ד"א שכחת את קראב
הוא דיי מסכן שהוא מת

adida33

New member
עונהP: ../images/Emo58.gif

1. איזה מוות הכי עצוב? פרד, דובי, לופין וטונקס
2. איזה מוות הכי רציתם שזה שיקרה והוא קרה? זנב תולע 3. איזה מות רציתם שיקרה והוא לא קרה? הארי!
מעצבן לדמיין אותו בן 36! מה זה הסוף החרא הזה?!O:

ליליאן15

New member
../images/Emo58.gif

המוות הכי עצוב- דמבלדור
וגם ג'יימס ולילי.... המוות שהכי רציתי שיקרה- וולדמורט ללא ספק!!! סופסוף!!! (וגם כשבלאטריקס מתה ממש שמחתי! אבל וולדמורט הכי) המוות שרציתי שיקרה ולא קרה- זכריה סמית'!
חחח סתם אין

Word Up

New member
../images/Emo58.gif

רק אני רציתי שוולדרמוט לא ימות וינצח את הארי?

Inbar z4

New member
אני גם רציתי!../images/Emo58.gif

כל כך התלהבתי שחשבתי שהוא מת
אבל לא בגלל שאני שונאת אותו או משהו,אני פשוט שונאת סופים מאושרים

למעלה