IFL: KINGS@HAMMERS

roei90210

New member
../images/Emo58.gif IFL: KINGS@HAMMERS

תוצאת המחצית דיי מפתיעה. 14-0 להאמרס. ט"ד בדרייב הראשון איי פעם של ההאמרס. אח"כ היו כמה דרייבים ללא ניקוד ואז בא סייפטי של הקינגס ובדרייב שלאחריו ט"ד במסירה להאמרס.

roei90210

New member
תוצאה סופית

38-8 להאמרס. יכלו להוסיף עוד ט"ד בסוף אבל בחרו לקחת knee ולסיים את המשחק. מזל טוב להרצליה על הנצחון הראשון!

shefshef

New member
היה נחמד מאוד.

המשחק לא התעלה לרמה גבוהה אבל האווירה היתה נחמדה ובכלל יפה לראות פוטבול ישראלי. מה שכן - שני דברים הציקו לי: 1. לוח התוצאות היה רחוק מהקהל ובקושי היה אפשר להבין מה רשום בו. 2. היה קשה לשמוע מה השופטים אומרים ולכן היו מהלכים שלא הבנתי מה קרה בהם. חוץ מזה היה כיף, מחכה למשחק הבא.

royfr

New member
הערות בנושאים

1. ישנה בעייה במשחקים שלא בקראפט - אם רוצים שיגיעו צופים, והיה קהל טוב במשחק הזה, צריכים לארגן, מטעם הליגה PA. 2. לקינגז אין כמעט קבוצה, וזו בעייה של הליגה.

miko44

New member
כולם יודעים למה יש בעייה לקינג

כולם עוזבים אותם בגלל איזה שמואל שם שאף אחד לא רוצה לשחק בשבילו הוא כאילו המנהל של הקבוצה..... עזבו לפי דעתי איזה 7 שחקנים השנה לתל אביב לבלו לפיונירס ולרבלס הליגה צריכה דחוף לעשות משהו

royfr

New member
אני לא יודע למה זה קרה

אבל עובדה - זו בעייה וגם של הליגה. ב"ש שנה שעברה אומנם הפסידו את כל משחקי הליגה שלהם, אבל חלק מהמשחקים היו צמודים, זה נראה שגם זה לא ייקרה שמה. אני מאד מקווה שאתבדה.

bumperz100

New member
לא יודע אם זה אישי כל כך...

יש בעיה מסויימת ששחקנים עוברים בלי הפסקה, אבל לא יודע אם זה באשמת שחקן ספציפי. בנוגע לדרישה מהליגה לטפל בזה, הלוואי, אבל הליגה הראתה אי-יכולת לטפל במספר בעיות יותר בוערות (משחק מלוכלך, רמאויות ועוד פיצוחים) אז לא הייתי מצפה להרבה. מצד שני, מי אנחנו שנשפוט? הם הקימו פה ליגה מדהימה, יש לנו כבר 8 קבוצות וזה רק ילך ויגדל. אולי אין להם זמן לטפל בזה? מי שרוצה, שיעבור, הוא רק לא ירגיש בבית בשום מקום כי קבוצה זה לא רק מדים, זו הרגשה, נאמנות וכו'. ובנושא אחר לגמרי, מישהו יכול לעשות מיני-סיכום של המחזור הפותח של הליגה? מי בלט, הגנות, התקפות, מי contender/pretender וכו'? ברור ברור ברור שזה מוקדם מדי, אבל חיכינו כ"כ הרבה זמן למשחקים האלה, שמי שלא רואה אותם צמא לקצת דיבורים על הליגה. תודה...

miko44

New member
שחקנים וסיכום משחקים שלפחות אני ראיתי

שחקנים עוברים בעיקר כשהם מחליפים אזור מגורים כמו גון רובין שעבר לתל אביב ואני לא מצפה שהוא יסע לירושלים כול אימון לגביי כול השאר זה לא היה ניחוש דיברתי אם חלק מהשחקנים וזה מה שהם אמרו אולי הם סתם אמרו את זה אני אכתוב בהמשך סיכומים של המשחקים אבל על פניו נראה שהשנה יהיה צפוף בטבלה כי הרבה קבוצות השתפרו במיוחד באר שבע שהראו קבוצה מאוחדת המשחק בין בלו לרבלס היה צמוד ומשחק בעיקר של הגנות קינג באר שבע באר שבע הרכז שלהם היה מצויין והם מוסרים הרבה במשחק פלוס 2 ריצות מדהימות והקינג עדיין בעיקר רצים רבלס חיפה היה צמוד עד המחצית שאז כלום לא הלך לחיפה הקוטרבק הצעיר של הרבלס עשה טעות שלא ירד על הברך בדקה האחרונה המאמן של הרבלס ביקש סליחה על זה שהקוטרבק לא ביצע את זה ומה שהיה מדהים זה 4 ט"ד של ההגנה. זה סתם סיכום בכותרות אני אשתדל לעשות מעכשיו יותר סיכומים של משחקים שאני רואה

korensun

New member
התייחסות בנוגע להערות

אני מסכים שהליגה צריכה לשים לב יותר לנושא של מה שקרה עם מעבר שחקנים -בזמן- העונה. אבל בין העונות אני לא רואה שום סיבה להכריח שחקן להשאר בקבוצה שהוא לא רוצה להשאר בה. אתה מעדיף שאותו שחקן פשוט יפסיק לשחק בליגה כי לא בא לו להשאר בקבוצה ומכריחים אותו?

bumperz100

New member
חס וחלילה....

עדיף שלא להכריח אף אחד בכלל, אולי לא הבנתם אותי. בעיקרון, הליגה "אמורה" לקבוע רף מקסימום למעבר שחקנים אחרת קבוצות עלולות להתפרק כי כולם יברחו. אבל בכלל לא הכרתי מצב של מעבר שחקנים במהלך העונה, אני רק דיברתי על הרעיון, האידיאולוגיה, ששחקן צריך לפתח קשר עם הקבוצה, להישאר למרות הכל. ולגבי גון (זה לא ג'ון?) רובין, לאחר 4 שנים בירושלים אני עובר בינואר (כשאחזור לשחק) לרעננה, אבל התחלתי את הליגה הזאת בביג בלו, ולא אשחק בשום קבוצה אחרת. הנסיעות האלו הם לא סיפור גדול אם חשוב לך לשחק בקבוצה מסויימת. אבל העיקר שתהיה ליגה באמת שיוויונית כמו שתיארתם

miko44

New member
שאלה

מה הייתם אומרים אם הליגה הייתה אוסרתרק על קבוצה אחת בליגה להביא שחקנים חדשים? לא מקבוצה אחרת אלה אסור לה לגייס שחקנים חדשים? זה נראה לכם בסדר? כי שמעתי שזה מה שעשו ולגביי מעבר שחקנים אני מסכים עם שניכם אין שום דבר רע במער שחקן בין עונות אבל אני גם מבין את עניין הכבוד לקבוצת האם.

korensun

New member
אם שחקנים בורחים מקבוצה

אם שחקנים בורחים מקבוצה באופן שיטתי אז משהו בקבוצה לא בסדר, ואני לא מתייחס לקינגס ספציפית או משהו, אלא ברמת העיקרון.

למעלה