Hell on Earth 2006 - 1011

richter

New member
../images/Emo58.gif Hell on Earth 2006 - 1011

Satan is throwing the biggest Halloween costume party ever in an all-new “South Park” entitled, “Hell on Earth 2006,” premiering Wednesday, October 25 at 10:00 p.m. on Comedy Central. And no one will be admitted without a wristband. Satan is busy checking the R.S.V.P. list and deciding what costume to wear to the big event. Every detail must be perfect for the prince of darkness. But even Satan can’t foresee everything. A prominent religious organization, an ex-lover and the antics of the most notorious serial killers of all time threaten Satan’s fun.​
השטן עורך את מסיבת ליל-הקדושים הגדולה מכולן. הוא עסוק בבדיקת רשימת המוזמנים ובבחירת תחפושת מתאימה לאירוע. הכל חייב להיות מושלם בשביל נסיך האופל, אבל אפילו הוא אינו מסוגל לחזות הכל: ארגון דתי גדול וחשוב, מאהב לשעבר ורוחותיהם של הרוצחים הסדרתיים הרשעים ביותר מאיימים על הכיף המתוכנן..

Th3onE

New member
תודה רבה D:

איך שראיתי תכותרת התלהבתי, אבל מקריאה חושש.. בעעע.. פרקים עם השטן לא משהו.. במיוחד עם סאדם.. או עם כריס.. חחח

deathking

New member
אני אוהב פרקים עם שטן

לא עם סאדם. לא עם כריס. מי זה דמיאן? רואים אותו באחד הפרקים?

Th3onE

New member
דמיאן,

נו הילד של השטן בעונה הראשונה פרק 8.. הילד המתפלצף הזה.. חחח

deathking

New member
או קיי תודה

לא ראיתי את ההודעה שלך ושלחתי את שלי. תודה זה הפרק. אני אצפה בו.

deathking

New member
רגע זה לא הפרק המתאים

הפרק הראשון של העונה השמינית הוא הפרק בו הילדים קונים נשק, זה לא אותו פרק. מהו הפרק עם דמיאן? בבקשה תגידו לי :}

g a g a

New member
OMG ../images/Emo6.gif

השטן התחפש לבריטני ספירס מ "baby one more time"
גדול

richter

New member
../images/Emo6.gif אבל זה חתיכת ../images/Emo58.gif רציני

לא שאני מאשים אותך או משהו כמובן, אבל היה הרבה יותר מצחיק לראות את זה בעפם הראשונה בפרק

Doronko1

New member
מישהו בסרטון די מצחיק שהעליתי

משיהו בסרטון שהעליתי ל YOUTUBE קדימון לפרק 1011

למעלה