hail and farewell

harmless

New member
../images/Emo58.gif hail and farewell

תקציר של מישהו שראה את הפרק- אני כמובן עוד לא ראיתי- מן הסתם אפילו שאלה שגרים במזרח ארה"ב עוד לא ראו. ושוב אני לא מאמינה שהם השאירו אותנו שם- איך אנחנו אמורים לשרוד עד ספטמבר???????????? Alright, here we go. First person to leave was sort of not expected.... 2 minutes after the opener, JAG lost its first member.... Harriet!! DUH! First she gets a recommendation for the work she put into the USO Tour, and then she announces she is pregnant.... twice... with TWINS! YOY! Of course I can understand with four kids it's better to leave. I just hope we will continue seeing her as Bud's wife. Next thing, a big party at Annapolis is planned.... for AJ's retirement! He was so not himself in this episode. I still don't understand why he gave Bud the two Eagles in his office and asked if he wanted more. Hehehe, but the baseball he didn't give away. Many many many yucky scenes with Webb.... till we see Sturgis (who's investigating the death of 6 people aboard a ship) holding up a sheet that Webb is among the death :( So much for Webb saying he will tell Mac the truth, and then instead of being in Germany he turns up dead in the sea of Malacca. And poor Sturgis for not knowing how to tell Mac or what to say. Well, Mac finally finds out that Webb isn't in Germany but that his assistant was sending the gifts apparently sent from Webb... and tells her he died half away round the globe. Not exactly the way I pictured Webb to leave :( Comforting scene, comforting scene.... Mac goes to Harm for comfort! Next scene, she's in surgery to find out what's wrong with her back and duh, she thinks of Webb...... And wakes up just to be told "I wish I had better news". Lots of Mattie talk as well. Harm dug up the accident report in which her father "killed" her mother as she claimed. Turned out her father wasn't driving drunk but blaims himself as well for that accident... reason why he never told Mattie that he wasn't drunk. We don't see Mattie and her father talking, but in the end right before the Admiral's retirement party, she tells Harm she wants to spend more time with her father. Finally no more lies and misunderstandings between them, which I think is good for both of them. They both recoinciled. Mikey was cute at the Admiral's Retirement party. It was so cute how they all made fun of him during that strange ceremony the Admiral wanted. And even cuter how Bud spoke of his little brother. Probably all forgiven what happen to little AJ. Mac turns up late in Annapolis. Cute, she asks if Harm is there with anyone, and he says with her and offers her his arm. Just strikingly odd how well and reliefed she looks given the fact Webb died and she got her medical results. Bud got his promotion to Lt. Cmdr!!! Finally! And absolutely unexpected since Bud was convinced that because of his handicap he wouldn't be promoted. Turns out the Admiral wrote a six pages letter to the board. His last official doing as the JAG before he leaves the party, one last time looking at everyone. Last scene, confession time for Harm and Mac outside on the patio. There comes the baby deal!! Harm reminds her the 5 years are up. Bummer!! Harm: "I want you to know that if you want to have a baby in the future, the offer still holds. We could do it together, like we planned." And he doesn't exactly get the reaction from Mac he wanted.... she just turns away, and he apologizes for having that brought up. Sweet from Mac, so many men have passed through her life, and the only one still there is Harm. Mac: "Will you always be there?" Harm: "Yes" Mac: "Then you need to know what the doctor told me". TO BE CONTINUED!!! ARGH!!! Not even a hug :(

מהההההההההה?????../images/Emo58.gif

אני שונאת את DPB. אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לעזעזל!!! הוא לא יכל לתת לנו משהו???? נשיקה?? איז חפוז קטם במשרד של האדמירל כדי לחנוך את העשיבה שלו(חח טבו זה כבר היה משהו גדול) אוווווווף אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכישו עד ספטמבר לגלות מה הרופא אמר לה(ניחוש שלי-"אני לא יכוהל ללדת" או "אני בהריון מווב" למרות שזה פחות סביר לפי דעתי. אןי לי כולח להסביר להמ כי הרגע הסברתי את זה לתרי באייסי) יוווווו אניח בעצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי פרק שיפרי...... :(( אווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא מאמינה שהם סיימו את זה ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 רעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רעים רעים רעים!!!!! בעעע. אין לי מה להגיד יותר חוצמ-
ושאני שונאת את DPB. ושכדאי שמד"א יכינו כמה אלנוקות למתי שכולכם תקראו את זה מחר, ולמתי שגל תראה את הפרק. וגם צריך לפנות כמה חדרים באברבאנל. here i come. ואאאאאאוווווווווףףףףףף!!!!!!!!! והכל מודגש כדי להדגיש את הכעס שלי. וזהו

pachu

New member
בשביל זה נכנסתי בשעה הזאת???

התחברתי בארבע וחצי לפנות בוקר במיוחד כדי לדעת מה היה........... אוווף חשבתי אני אלך לישון שמחה...
מה הקטע שהם לא גילו מה יש למאק?? אני שונאת שהם מושכים את זה כמו מסטיק פרק מג'ייף.
הקטע עם הבייבי דיל היה רחוקקק מאות שנות אור מלספק אותי!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

דני למה הכעס?????? כן לא קיבלנו חפוז- אבל לא באמת חשבתי שנקבל! לעומת זאת קיבלנו את הארם במלוא גדולתו! מה יש לנו לפי מה שקראתי כמובן כי עוד לא ראיתי: וואב שיקר למאק- הוא לא אמר לה איפה הוא באמת (נבלה כבר אמרתי?) הארם הלך למסיבה לבד- ומאק שואלת אם הוא הלך לבד? (חחח רואים כמה קשה לה שוואב מת
) הוא אומר לה שהוא בא איתה ומציע לה את היד שלו- והיא חשה הקלה!!!! (רואים כמה קשה לה שוואב מת- אם תשאלו אותי אולי היא אפילו חשה הקלה- חחחחחח לאיזה מסקנות אני קופצת ואפילו לא ראיתי את הפרק) ואז הוא מעלה את הבייבי דיל- ואומר לה שמבחינתו הוא בעד היא שואלת "will you always be there והוא עונה"yes! לא כמעט כמו הצעת נישואין????????? אוי איך שאני הייתי קופצת עליו! בכל אופן כן אין לנו מושג מה מאק הולכת להגיד להארם- אבל למישהו פה יש ספק שהוא לא יהיה שם בשבילה לא משנה מה היא תגיד לו? ואם הוא שם בשבילה- ממש אין לי ספק שהם יהיו ביחד. רק חבל לי שצריך לחכות עד ספטמבר בשביל לראות את זה:( מה עוד יש בפרק- באד הוא לוטנט קומנדר !!!! מזל טוב הארייט נושאת תאומים- אלוהים אישה תנוחי קצת! כמה אפשר להשריץ! אולי היא תוכל לתת אחד למאק והארם.... מה איכפת לה יש לה הרבה! (bud the stud!) איי ג'יי עוזב- אבל זה לא ממש הפתעה) מאטי חוזרת לאבא שלה- אבל זה מה שהיא רצתה -אז זה גם לא רע. מסתבר שאבא שלה לא היה שיכור בעת התאונה אבל הוא עדיין מאשים את עצמו! וואב מת כבר אמרתי????????????????? אוברול- לא רע! נראה לי שאני יחרוש על הפרק בטירוף! כן לא קיבלנו נשיקה אבל איזה הבטחה לעתיד יש בפרק הזה! הפעם נראה לי שנגיע לאנשהו- ולא כמו אחרי לייפליין!!!!|

JAG adiction

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכימה שזה דווקא טוב, ואין סיכוי שהחדשות הם שמאק לא יכולה ללדת כי בדרך כלל מגלים את זה בזמ שמנסים, ולא יכול להיות שהיא בהריון מואב כי הרופא לא יכול לדעת אם בשבילה אלו חדשות טובות או רעות... ומאק, באמת, כמה שכולנו לא מחבבים (או יותר נכון לא חיבבנו) את ואב, קצת כבוד למת. אולי תחכי כמה ימים, וגם הארם, מזה? כאילו שהוא רק חיכה שיקרה לואב משהו והוא יקפוץ על ההזדמנות כדי שמאק לא תספיק אפילו לחשוב על מישהו אחר, כי הרי כל פעם מישהו אחר מפריע להם: כריס, דלטון, באגמי ואב (שלושה מתוך ארבעה כבר מתים, ודווקא הכי מרגיז חי). אבל מה, לפחות עכשיו יש תקוה להארם ומאק, אבל לא נשארו לי ציפורניים לכרסם. מה אני יעשה עד ספטמבר????? איזה שיט, נזכרתי שאני בכלל חוזרת לצבא...

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifDPB YOU HAVE BEEN

WORNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזהרתי אותך, ואתה בחרת בדרך הקלה!!! תשרף!!!! אוף איתך! אומנם פיינל עם הרבה הבטחות לעתיד, אבל אפילו לא נשיקה קטנה שנוכל לחיות עליה עד ספטמבר!!!! מקולל תהיה!!!!
ואת התגובות שלי על הפרק עצמו אני אפרסם כשאני ארגע....

harmless

New member
../images/Emo58.gif

נעמה לא הייתי מעריכה את מאק בכלל אם שניה אחרי שוואב מת היא מתנשקת עם הארם עד כמה שהייתי רוצה לראות את זה. אם זה היה קורה בפרק הזה זה ממש לא היה אמין ולכן טוב שזה לא קרה!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

דווקא זה שהיא לא יכולה ללדת זה יכול להיות אופציה ואולי הכי צפויה פה. יכול להיות שיש לה סרטן - או בעיה בשחלות , חצוצרות וכו'. אל תשכחי שהיא עשתה ניתוח כדי לגלות מה גורם לכאבי הגב ובניתוח אכן אפשר לגלות דברים כאלה... אין מצב שהיא בהריון- כי א. לא צריך ניתוח בשביל זה- אני מניחה שקודם היו עושים בדיקת דם ושתן לפני שרצים לעשות ניתוח ב. הוא לא היה אומר לה שזה חדשות רעות זה כנראה קשור לפוריות איכשהו כי כשהארם מעלה את הבייבי דיל היא נראית עצובה (אין לי מושג איך היא נראית במדויק לא ראיתי עדיין את הפרק) ולדעתי הארם ממש לא בקטע של לקפוץ על ההזדמנות. אם זה היה ככה הוא כבר היה קופץ על זה ממזמן. הוא פשוט אומר לה שהאופציות פתוחות ושהוא תמיד יהיה שם בשבילה. אומנם מאק אומרת בפרק שהיא אוהבת את וואב- לדעתי היא רק רצתה להאמין בזה אבל היא לא היתה מאוהבת בו. אתם מתארים לכם מה היה קורה אם הארם היה נהרג????? כמה זמן היה לוקח לה לחזור לעצמה? אם אדריפט זה איזשהו מדד אז הרבה! בנוסף היא גם לא האמינה שיש להם עתיד ביחד- לדעתי זאת לא אהבה וגם וואב ידע את זה. זה בדיוק כמו שהיא אמרה לדלטון לפני שהוא נהרג שהיא אוהבת אותו- אולי היא הרגישה שוואב לא יחזור מהמשימה שלו ובגלל זה היא אמרה את זה. בקיצור עוד תגובות אחרי שאני יראה את הפרק

טלמ

New member
רגע...../images/Emo58.gif

מי מחליף את איי ג'יי? אולי יביאו שנה הבאה את טרייסי נידהאם (הלוואי)

harmless

New member
../images/Emo58.gif

לא ידוע מי יחליף את איי ג'יי את זה נדע רק שנה הבאה. בכל מקרה טרייסי לא תוכל להחליף אותו כי היא בדרגה ממש נמוכה. גם לא יחזירו אותה- כי לא אהבו אותה ברשת ובגלל זה העיפו אותה מההתחלה. גם נראה לי שיש לה סדרה אחרת ב- nbc . בכל מקרה לא נראה לי שיש מצב שהיא תחזור!

טלמ

New member
../images/Emo58.gifלא היא

שלא תחליף אותו, שתהיה בכליות. ובשנת 98' היא הייתה סרן אז יש לה בטוח סא"ל

טלמ

New member
הסבר

בעונה הראשונה היא הייתה סגן (lt. jg) בהופעת האורח שלה בשנת 1998 היא הייתה lt שזה סרן של הצי. סביר להניח שעם הזמן היא רס"ן או סא"ל

shipper heart

New member
שופעם אתה?! *אני לא זוכרת אם זה את

או אתה....זה אתה נכון?!* היא לא הייתה בהופעת אורח ב98! מאיפה הפלצת את זה?! 98 הייתה עונה 4/5 והיא לא הייתה שם....לא ראינו אותה מאז DW *319* וגם שם היא לא הייתה זה היה רק קטעים מSC בעונה ראשונה... לא?!

tomersde

New member
|ספוילראולי הזאתי שהיתה בפרק הראשון

וגם הייתה באיזה פרק בעונה שש (שסינגר ניסתה להרוס לה את הקריירה) תחליף את איי.גיי היא הייתה קומנדר ויכל להיות שהיא קודמה לקפטן

harmless

New member
בואי נאמר שאין מצב שהיא תקודם

לקפטן אחרי מה שקרה בפרק הזה. הארם עוד לא קפטן ומאק עוד לא פול קולונל אז אין מצב שקייט אחרי שהיא קיבלה את הקומנדר בדרכים מפוקפקות תקודם לקפטן!

JAG adiction

New member
חשבתי על משהו מזה שיפרי../images/Emo58.gif

תארו לכם איזה יופי זה יהיה אם מאק תגיד להארם שהיא צריכה השתלת מח עצם, אבל אין לה שום קוב משפחה כדי להגדיל את הסיכוי להתאמה ואז הארם יציע את הבייבי דיל!!!!!!!!!!!

למעלה