hail and farewell

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif LOL

חחחחחחחח הויכוח הזה הגיע לרמות חולניות בסוף חחחחחחחח ואז התחלנו התווכח על בת' ומאק LOLOL חחחח.. אני יודעת זה פשוט נורא! ואפילו לא כיוונתי את הטלוויזיה שתקפוץ ואז אמא העירה אותי ואז אבא העיר אותי שוף..בעע מעיק חחחח... אבל הם היו כאלה מצחיקים!!! LOL אבל באמת זה כזה פאדיחות! כשהאדמירל יצא הייתי בטוחה שהוא יתחיל לצעוק עליהם התגובה שלו כל כך הפתיעה אותי! ואז שהאידיוט אמר ברום קלייטון וב מעם LOL חחחחחחחחח ואז היה לה על הפרצוף חיוך דורש כאפה בצורה רצחנית....אבל אני לויכולה לכעוס עליה...אוףף זה מעצבן שאני לויכולה לכעוס עליה! לפחות עד עכשיו היה כיף לחשוב על מאק חוטפת בוקסים כדי להכניס לה שכל לראש....
אווייייי ההרמת גבה של הארם *נכנסת לטראנס מעוות מהמחשבה* *snapping out of it* הוא כזה...כזה...כזה...ררררר *לכיוון תמונה של הארם
* והוא באמת נהיה שקט כאילו...מה עובר?! אני רוצה בדבוי הארם חיחיחי...בדבוי בלי חולצה ועם מכנסיים קצרים! *גם בלי מכנסיים זה בסדר
* ונוסע על אופנוע כשמאק מאחוריו!!! יאוזה!! המינה המינה אני שונאת "קרניק דה דרגון ליידי" שונאת שונאת שונאת...איכסה *מקיאה* אבל באמת אי אפשר להאשים אותה...האמת גם אם יהיה ג'אג בן הוא עלול לרדוף אחריו LOL
*חזרה לוויכוח חיחי* מי וונטס הארמי, מאק וליטל בייבי ראב!! *ואולי גל בשקמח על הגב של הארם
*

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifניסיתי,באמת שניסיתי להירגע,

אבל זה לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מהרגע שקראתי את התקציר של תרי של הפרק אני מנסה להחזיר את הדופק שלי לרמה נורמלית לפני שאני אחטוף פה איזה התקף לב או שבץ או משהו!!!! תגידו לי, איזה בנאדם שפוי בדעתו יכול להמשיך לנשום אחרי פרק כזה?!?!!? "then you need to know what the Doctor told me"?!!?!?!? אז תגידי!!!!!!!! מה את משאירה אותנו במתח שיאכל אותנו מבפנים עד סוף ספטמבר??? השתגעתם לגמרי?! אתם תשלמו אח"כ את החשבון שלי בשער מנשה!?!?
אני מנסה להחליט מה לרשום כדי שיתאר בצורה הכי טובה את מה שאני מרגישה עכשיו, אבל אני לא חושבת שקיימת דרך כזו!!!!!!
ועכשיו ברצינות, ואולי נעשה את זה במשוואה *משוואה?!?! אני??? אתם רואים לאיזה שפל הפרק הזה דירדר אותי!?!?!?* כי ככה אולי נבין מה השתבש: ווב=מת *תודה לאל!!!! הגיע הזמן!!! SSSSSSSS SLIMEBALL WEBB IS DEAD!!! אני כל כך שמחה שאני תיכף מתחילה לקפוץ פה!* מאק=חולה במשהו רציני שאמור להשפיע על היחסים שלה עם הארם ועל ה-BD *למה לעזאזל הם עושים לי את זה!? הם רוצים להרוג אותי? לקחת ממני את הדבר היחיד שהחזיק אותי במשך כל השנים האלו? תקוותי האחרונה!?!?* הארם=JUST SO GOD DAMN PERFECT!!!! כ"כ מבין, כ"כ תומך, כ"כ יפה שזה כואב ורוצה בייבי דיל FCOL!!!!! מה יכול להיות יותר טוב מזה? שום דבר!!! מכאן נובע: Harm + Mac - WEbb = Get together all ready for the love of God!!!! And make many little Rabb+MacKenzie!!!! NOW!!!!
הבנתם!?!??! אפילו רשמתי באנגלית כדי שהשטן
הזה DPB יבין אותי!!!! לנשום נעמה, לנשום... nice long breath...

Nushi G

New member
עדיין לא, אבל רק לדעת מה הולך שם

גורם לי לרצות לקפוץ מהחלון...*חבל שאני כרגע בקומה הראשונה ולא יהיה לזה שום אפקט אבל חפיף* אבל כבר סידרתי שיהיה לי אותו! ולגבי המשוואה- נכון פתרון פשוט? ממש חשבון של כיתה א'!!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif הקטע האחרון

רק לי זה נשמע כמו הצעת נישואין כשמאק שואלת את הארם "will you always be there"? והוא אומר Yes??????????? אגב YES זאת המילה החדשה הכי אהובה עליי. אחרי זה זה BABY רק אני נמסתי מהצורה שהוא אמר את המילה הזאת? ושלישי זה YET!

הפרק האחרון.

מה קורה אנשים חזרתי ואני כאן להישאר. אז ראיתי את הפרק האחרון ולדעתי מי שיש לו קיבה רגילה לא כדאי לראות את מאק מתמרחת על ואב ולא רק זה בכל הסידרה לא הראו קטע במיטה ועם זה אז תראו את הארם מתנפל על מאק במשרד כשכולם נמצאים קצת חולני אבל יש עוד עונה שלמה לחכות לזה. אני בכל אופן נהניתי לראות את הנשמה הזאת הארם אחרי כל מה שהוא עבר בשבילה המהלך העונות עדין נמצא שם בשבילה. זה פשוט מרגש לראות אותם בסוף מחזיקים ידיים ורק נקווה שהבשורות שהיא הולכת לספר לו לא יהרסו את הבייבי דיל כי זה הדבר היפה שממשיך כבר חמש שנים. מה שכן היה מרגש במיוחד היה פרישתו של האדמירל וכמו שמאק אומרת כך הוא יוכל לבלות יותר זמן עם בתו באיטליה חבל ממש היה נחמד איתו. בנאדם בעל לב זהב אבל יודע להיות קשוח כשצריך. הבשורה הכי טובה שהייתה בכל הפרק שנפטרנו סוף כל סוף מואב הנודניק, המפריע כל הזמן ואולי נזכה לראות סוף סוף את הארם ומאק ביחד בלי מדי ובלי אף אחד אחר חוץ מהם ומהארם ג'וניר.

סליחה ששכחתי לשים ../images/Emo58.gif ספוילר

מה קורה אנשים חזרתי ואני כאן להישאר. אז ראיתי את הפרק האחרון ולדעתי מי שיש לו קיבה רגילה לא כדאי לראות את מאק מתמרחת על ואב ולא רק זה בכל הסידרה לא הראו קטע במיטה ועם זה אז תראו את הארם מתנפל על מאק במשרד כשכולם נמצאים קצת חולני אבל יש עוד עונה שלמה לחכות לזה. אני בכל אופן נהניתי לראות את הנשמה הזאת הארם אחרי כל מה שהוא עבר בשבילה המהלך העונות עדין נמצא שם בשבילה. זה פשוט מרגש לראות אותם בסוף מחזיקים ידיים ורק נקווה שהבשורות שהיא הולכת לספר לו לא יהרסו את הבייבי דיל כי זה הדבר היפה שממשיך כבר חמש שנים. מה שכן היה מרגש במיוחד היה פרישתו של האדמירל וכמו שמאק אומרת כך הוא יוכל לבלות יותר זמן עם בתו באיטליה חבל ממש היה נחמד איתו. בנאדם בעל לב זהב אבל יודע להיות קשוח כשצריך. הבשורה הכי טובה שהייתה בכל הפרק שנפטרנו סוף כל סוף מואב הנודניק, המפריע כל הזמן ואולי נזכה לראות סוף סוף את הארם ומאק ביחד בלי מדי ובלי אף אחד אחר חוץ מהם ומהארם ג'וניר.

למעלה