GB-NE

../images/Emo58.gif GB-NE

וואו !!!! קמתי בבוקר (לילה) כי אני אוהד שרוף. תוך ידיע כי בחצי זה כבר לא יהיה כוחות .... הפתיחה מפוצצת - ON-SIDE KICK מוצלח. => 3 נקודות ברידי מחזיר (כמובן) ב-TD וזאת תוצאת הרבע הראשון. אבל, בפתיחת הרבע השני פלין מתחבר לג'ונס ל-TD של 69 יארד. מי היה מאמין!!!! זה אמיתי או שאני חולם?

laufgas

New member
../images/Emo58.gif גרין ביי בניו איגנלנד

איזו החזרה אדירה של הגארד הימני. ללא ספק מהלך השבוע אחרי ההחזרה של דישון. אחד המהלכים המשעשעים והמרגשים לראות את החבר'ה הגדולים מקבלים שניות של תהילה.

../images/Emo58.gif המשך

5 דקות לסוף הרבע השלישי פלין מוסר לאינטרספשן אבל גם לTD שלישי 24-21 לGB

../images/Emo58.gif סיום

השמש יצאה והמציאות טופחת על פנינו. חוסר הנסיון הכריע את פלין והפאקארס ... אם קצת הגזמנו, בני הצל, יורשה-נא כך להתנצל: חישבו שכל זה רק היה אשליה והזיה. מחזה שולי פּעוּט, רק חלום, לא מציאוּת, אין שום נזק לספּר. תסלחו – וּנְשפּר (חלום של לילה בלב קיץ - מערכה 5, סוף תמונה 1)

underdog36

New member
../images/Emo58.gif GB-NE + NYG-PHI

לא ראיתי את המשחק, אבל לפי התקציר זה נראה שלא היינו (אנחנו=גרין ביי כמובן) רחוקים מלגנוב ל-NE את המשחק. אבל אם נאמר בכנות, זה היה די צפוי שנפסיד לפטס ביכולת שלהם השנה. למרות זאת, אם אינני טועה (השתמשתי שוב ב-Playoff scenario generator שפרסמתי אז, http://sports.yahoo.com/nfl/playoffscenario ) גם אם שיקגו ינצחו הלילה את מיניסוטה (מה שכנראה יקרה, אין מה לעשות), אם ננצח את שני המשחקים הבאים - NYG ושיקגו, אנחנו עולים ממקום 6, גם אם NYG ינצחו במחזור האחרון את וושינגטון ושיקגו ינצחו במחזור הבא את הג'טס. כלומר עם שני הנצחונות האלו אנחנו לא תלויים באף אחד אחר (תיקונים יתקבלו בברכה). לפי היכולת הטובה אתמול, ובתקווה שרודג'רס יחזור (או שפלין ישחק טוב, זה גם בסדר מבחינתי
) אני חושב שמדובר במשימה ברת השגה. בקיצור, כמו שבוע שעבר, וכמו תמיד, אני עדיין אופטימי לגבי הסיכויים שלנו לעלות.

underdog36

New member
../images/Emo58.gif המשך

שכחתי לציין עובדה חשובה - שני המשחקים הנותרים בלמבו פילד, גרין ביי 5-1 בבית (בלי עין הרע), ומאז ומעולם גרין ביי היו חזקים בוויסקונסין. אמן.

Anfield

New member
../images/Emo58.gif המשך

הסיכויים שלנו השתפרו מאוד בזכות ההפסדים של טמפה ביי וג'איינטס אתמול. זה שהפסדנו פגע בנו מבחינת אליפות הדוויז'ן כי אם שיקאגו תנצח היום הסיפור הזה נסגר, אבל מבחינת הוויילד קארד אנחנו לגמרי תלויים בעצמנו כמו שכתבת. משחק מאחורי ג'איינטס ונגדם בבית שבוע הבא, ניצחון ייתן יתרון בHEAD TO HEAD. טמפה ביי כבר מתחתינו בגלל חוזק נצחונות והיא עוד צפוייה ממילא להפסיד בניו אורלינס במחזור האחרון. כדי שנסיים כאלופי הבית צריך שמיניסוטה תנצח היום את שיקאגו, במצב שכזה 2 נצחונות ב-2 המשחקים שנותרו לנו ייתנו לנו את האליפות, המשחק של שיקאגו מול ג'טס לא ישנה בכלל כי אנחנו בהכרח מעליהם במצב של שיוויון לאחר שהם הפסידו לויקינגס (מאזן דוויז'ן שווה, מאזן הקונפרנס שלנו טוב יותר במשחק אחד). לגבי מיקום ספציפי, אם נהיה אלופי הבית נסיים 3, מעל לבית העלוב ומתחת לאטלנטה ופילדלפיה (צפוייה לנצח את 2 המשחקים שנותרו לה), אם נעלה מהוויילד קארד זה כמעט בוודאות אומר שנלך לשיקאגו בסיבוב ה-1 מהמקום ה-6 כי ניו אורלינס צפוייה לסיים במקום ה-5.

למעלה