ER 1201

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gifER 1201../images/Emo58.gif

זה עונה 12. נכון?? פרק טוב... הסיפור עם קובץ' וסאם - נראה שהוא הולך להסתיים
הם דווקא חמודים ביחד. אהה, והחליפו את אלכס
זה היה כ"כ מוזר..... והילד שיש עכשיו קצת מעצבן. אני מעדיפה את אלכס הראשון... אבל אני מתארת לעצמי שאני אתרגל דיי מהר לאלכס החדש. אבי, נילה והשלישי - (שכרגע כל מה שעולה לי בראש זה איליי
) אהבתי שעכשיו הם אחראיים.. ואהבתי שלא עשו ככה שאבי מושלמת! אולי בהתחלה היא השתלטה על הלוח והכל אבל זה שהיא לא הסבירה כמו שצריך למתמחים.. זה היה טוב. אה, וזה שבכה - הוא באמת מעצבן עם כל התודה שלו והמחמאות שלו לנילה אני שונאת אנשים כאלה.. טוב, נראה לי שזהו. אני מקווה שתהייה עונה מוצלחת ומעניינת..

kerry cordano

New member
S12E01../images/Emo58.gif

פרק די משעמם. * החליפו את אלכס- אני לא אוהבת שעושים את זה. בעונה שעברה החליפו את סטיב. כשסאם הגיעה לבית חולים רציתי לצעוק לה " רגע אבל זה לא אלכס".. * איפה הסיפור עם אבא של פראט? איפה קרי? סוזן עוזבת עוד שניה ובקושי ראו אותה. איפה ג'ייק? עדיין ביחד עם אבי? *ריי, נילה, ואבי- שלושת המוסקיטרים * האינטרן של נילה מעצבן * "halea is being longer than anyone she knowes"- אכן כן. הליי בתוכנית מהפיילוט, ונמצאת הכי הרבה מכולם, אולי הגיע הזמן להפוך אותה לדמות? * איפה השחקנים החדשים שאמורים להצטרף? בקיצור

kerry cordano

New member
ודרך אגב

זה הפרק האחרון של סוזאן. נכון מאכזב? לא אמרו אפילו שום דבר This episode was Sherry Stringfield's final appearance as Dr. Susan Lewis. She left the show for a second time to pursue other roles

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

באמת?! זה הפרק האחרון שלה???? אני לא מבינה למה לא עשו כלום... אני אתגעגע אליה

נועה167

New member
הפרק..../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

במילה אחת--> מאכזב.. לא שציפיתי למשו וואו אבל זה היה פשוט משעמם. כל העניין של אלכס-סאם-לוקה היה מענין אבל חוץ מזה כלום.. נדה.. זה היה נראה סתם כמו עוד פרק ולא פרק ראשון של עונה 12! ולמה החליפו את אלכס? חבל הילד הקודם היה ממש חמוד. מקווה שישתפר..

למעלה