EPISODE III

kinglir28

New member
../images/Emo58.gif EPISODE III ../images/Emo58.gif

הלינק הבא מאוד מאוד מסוכן ... מופיע בו כמעט כל הסרט החדש והאחרון בסדרת המופת "מלחמת הכוכבים" בתמונות - שאמור לצאת לאקרנים רק ב19.05. זה הספוילר
האולטימטיבי ולכן ממש לא כדי לצפות בו (בתור אחד שצפה לצערי). אבל מתוך מחויבות לשתף אני מפרסם. שוב למי שממש אכפת לו מהסרט - לא כדי לצפות.

100police

New member
נייה, עברתי להציץ ואני חייב לומר

שבזמן שלקחתי על עצמי אתגר לראות את "אוצר לאומי", שקיבל ביקורות כל כך טובות, נתקלתי בטריילר של הסרט. יצאתי מהסרט מדוכא, לא דווקא בגלל ניקולס קייג' השטן הזה, הוא היה דווקא פסדר, אלא בגלל הטריילר. דארת' וויידר הפך לבובה מפוחלצת שיותר דמי אור מאיר עליו, יודה נראה כמו גוש פלסטלינה ירוק, החליפו את ארטו וסיפי-טריאו באנימציות מחשב זולות, המאיירים בטח בני 3, ובגולת הכותרת: "נקמתו של הסית' "?!?!?!? הוא קיבל 7 מילים בכל הסאגה!! איזה נקמה הוא כבר יכול לתת?!??! כל הסרט הוא נסע על איזה אופנוע עתידני עד שנלחם בקרב של 3 דקות ועוד הפסיד!!! זה פתטי (ומה שזה אומר שאני משום מה שוב אסחב אל הסרט).

Darth Tomer

New member
אתה מתכוון לדארת' מול?

הוא מת. הכוונה היא לא למול. זה כמו "שובו של הג'דיי".

Obi Dan Kenobi

New member
רק שתדע.. ../images/Emo119.gif

ש-C-3PO שוחק על ידי אנתוני דניאלס, ששיחק אותו גם בטרילוגייה הישנה, וגם בחדשה. R2D2, כמו תמיד, על ידי קני בייקר.

MajorWinters

New member
אתה לא כל כך מנוסה כנראה....

זה בסדר, בשביל זה אנחנו פה. סית' הוא הגדרה כללית לכל "ג'דיי אפל" (למרות שג'דיי אפל זה משהו אחר אבל נסתפק בזה לבנתיים). כמו שיש ג'דאיים, יש סית'ים. ג'דיי לוק סקייוולקר וג'דיי מייס וינדו, יש גם סית' מול וסית' ויידר... אני יכול להבין מאיפה הבלבול, לצופה שמתבונן רק בסרטים, מול נראה כסית' רשע המייצג וכו'... אבל גם Darth Vader הוא סית', הוא DARk lord of the siTH

AlphonseElric

New member
לא יכולתי לעמוד בפיתו.. הלך לי כל..

הסרט...! אוי יש שם דברים מזעזעים... מבחינת העלילה כמובן..

kinglir28

New member
מזעזעים בצורה טובה או רעה ?

אני מאוד התלהבתי מהעלילה ... הרבה יותר ממה שיכולתי לחלום אפילו ..

../images/Emo58.gif בשם כל האלים כולם...

פאק זה הולך להיות סרט כלכך עצוב.... אני מפציר בכל מי שעדיין לא פתח את הלינק שלא לפתוח אותו!!! ספוילרים כאלה לא רואים כל יום - אין לי מושג איך הספוילרים האלה יצאו לאור, אבל הם כולם אמיתיים, נכונים, ודי כבדים. לא מומלץ בכלל למי שרוצה להנות מהסרט. אני מתכנן להדחיק. -אלעד

MajorWinters

New member
אני קרוע מבפנים....

אני נורא אוהב ספוילרים קטנים, אבל מה שאתם מתארים.... אני קרוע מבפנים, וגם 3 חודשים! האם אני אצליח להמנע מזה?

Darth Tomer

New member
../images/Emo58.gif רק הצצתי

ראיתי את אנאקין, בעע. מאיפה כל זה הודלף?

AlphonseElric

New member
אל תכנסו! פשוט אל תכנסו.. זה ספוילר

מה הסוג הרע! יותר מדי מידע.. פשוט הורס את הסרט! לא להכנס!!!!!!!!!!!!!

MajorWinters

New member
כתוב?

כמה גדול האתר הזה? איך הם יודעים הכל? נראה שאני לא אעמוד בפיתוי וב3 בלילה כשאף אחד לא רואה אני אכנס! אתם חייבים לעשות "התערבות" מי בא אליי הלילה לאכול גלידה דלת שומן!?

the Sithari

New member
יש פול אתרים עם התסריט... ותמונות..

לצערי נתקלתי באחד ולא עמדתי בפיתוי =[ חרא, טוב, לפחות יהיו קרבות טובים..

למעלה