Episode 5X5 - Fallen Idol

YuvalSP

New member
../images/Emo58.gif Episode 5X5 - Fallen Idol

PARIS HILTON GUEST STARS Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) decide to start hunting together again and their first case leads them to a small town whose inhabitants are being killed by famous dead icons like Abraham Lincoln and James Dean’s car. However, after two teenage girls come forward and claim their friend was kidnapped by Paris Hilton (in a cameo role as herself), the brothers aren’t sure what they are hunting anymore.

gali109

New member
omg omg omg../images/Emo58.gif

וואי פרק סבבה לחלוטין... סופסופ האחים חזרו, פריס אהבלה כרגיל, ובקשר לאחים סאם צודק שדין יתן לו לגדול כבר אבל באישזהו מקום דין דאג לו ופחד עליו, ראיתן בסוףף בסוף את הבקרוב יאו הולכים להיות פרקים חזקים אני אישית אהבתי שהם היו עם משקפי שמש (sexy) ושהם היו באיזשהו סיטקום כזה ועם דין הזקן וואי הולך להיות טוב... לורוצה לחפור יותר מידי:)

alonback

New member
אין ספק שהבקרוב ענק

לפי מה שראיתי הולך להיות פרק שהם כאילו משחקים בכל מיני סדרות, הקטע עם המשקפיים זה חיקוי של csi miami היה את הקטע של הבי"ח שזה בטח על האנטומיה ואת הסיטקום. קצת מדאיג אותי כל הקטע של הילד שהוא חצי שד חצי בן אדם, לרוב הדברים האלו לא מוצלחים במיוחד

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

הקטע בבית החולים..אם אני לא טועה אמור להיות חיקוי ל"סקראבס"

../images/Emo216.gifגם אני הייתי רוצה../images/Emo58.gif

אבל נראה לי הם הולכים על סקראבס
רק בגלל שזה אמור להיות מצחיק..

NoriChan

New member
אתם מכירים איזשהו אתר

שאפשר לצפות בפרקים של על טבעי בצפייה ישירה עם תרגום ?

to the end1

New member
יש את האתר הורדות נט שממנו אפשר להוריד

בפרקים החדשים של על טבעי אם תרגום אבל חלק מהפרקים הם בתשלום ויש פרקים מסוימים שהלינקים לא מורידים לך.אני הצלחתי להוריד מהעונה החדשה רק את 3 הפרקים של העונה הזאת. אבל את עדיין רוצה חחחח אז הנה הלינק: http://www.horadot.net/search,%f2%ec%20%e8%e1%f2%e9,0,1.html

gali109

New member
יש צפיות ישירות והורדות...

תכתבי בגוגל על טבעי FXP ותלחצי על האתר הראשון שיהיה לך זה פורום כזה שמביאים שם את את כל הפרקים כל העונות בהורדות וצפיות ישירות עם תרגום ובלי:) (יש שם גם חדשות בנוגע לסדרה ודיונים בקיצר כנסו!)

חזאי 22

New member
פרק משעמם../images/Emo192.gif

נדוש כבר כל הרדיפות אחרי רוחות אלים וכו.. היה לנו מספיק מזה כמעט 3 עונות וחצי שהתעסקו ברדיפה אחרי דברים כאלה. חשבתי העונה החמישית תהיה קצת אחרת תהיה יותר מעניינת בנתיים היא כן מעניינת אבל הפרק הזה הרס את הרצף של האפוקליפסה. רוצים כבר לראות את סוף העולם ולא את השיעמום הזה. זה דעתי חבר`ה.

mor1450

New member
אחלה של פרק ../images/Emo58.gif

ולא חשבתי שג'ארד יכול להיות סקסי יותר עד ששמעתי אותו מדבר ספרדית

willo1

New member
../images/Emo6.gif לגמרי

דין היה נראה נורא מרוצה מעצמו שהוא אמר איזו מילה בספרדית חחחח ובסוף זה היה עם טעות (בקטע שסם תיקן אותו
!)

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo58.gifפרומו לפרק הבא...

הפרק הבא ישודר ב-15 לחודש, שזה ביום חמישי הבא, וכנראה לאחר מכן תהיה הפסקה של כמה שבועות. http://www.youtube.com/watch?v=Kg9pkh53iLc&feature=video_response תקציר קטן לפרק: מה שנראה כמו מקרה רגיל של האחים, מסתבר כמשהו אפל וגדול יותר. האחים חוקרים מספר תקריות מוזרות שמאוד דומות לסיפורים שונים. האחים פוגשים את ג'סי בן ה-11 שגורם לתקריות האלה. מסתבר שכל מה שג'סי מדמיין קורה. קסטיאל אומר להאחים שג'סי הוא סכנה גדולה לגן עדן ולעולם וצריך להרוג אותו. ג'סי הוא חצי שד חצי בן אדם. בקיצור הולך להיות גדול.

נייס פרק../images/Emo58.gif

לא יכולה להגיד שהוא היה כזה מעולה כמו הקודמים מתחילת העונה אבל פרק חביב
מזל שפריס לא היתה הרבה זמן..יו איזה מעצבנת היא!!! יש לה קול מעצבן וההשחזת ציפורניים עם הסכין מה זה הרגיזה לא יכולתי להקשיב!! חצופה שהיא כיסחה את דין!!!
ביטצ'! אהבתי ת'ספרדית של סאם
וגם הניסיון הכושל של דין
וואי הבקרוב באמת מעולה איזה כיף שהם עשו את זה!! נראה שהולכים להיות פרקים מעולים!!

למעלה