Entropy 6x08

MsPiggy

New member
../images/Emo58.gif Entropy 6x08

ואו!!!! איזה פרק ענקי!!!!! ספייק שוכב עם אניה... זה גאוני!!!!!! והקטע איך שזאנדר מגיע ואז מגלה שספייק שכב גם עם באפי! תיאום מדהים... לפחות יש לזה סוף טוב
אבל אניה שוכבת עם ספייק - אני עדיין צוחקת
בכל מקרה - פרק גדול!!!

nAm250

New member
אחד היפים בעונה ../images/Emo58.gif618

אהבתי במיוחד את הקטע שזאנדר הולך לשם ומתחיל להרביץ לספייק ואז באפי באה וספייק אומר:" It was good enough for Buffy". ועכשיו באמת באים הפרקים היפים של העונה במיוחד ה-3 פרקים אחרונים.

לנצח1

New member
../images/Emo46.gifמההההה אני לא מאמינה שעשית

את זה!!!! הייתי בטוחה שזה פרק 8.. ואמרתי לעצמי אוקיי אני יכולה לקרוא את זה כי ראיתי את הפרק הזה ואז קראתי מה שכתבת!!!!!!!!!! ואני לא ראיית את זה!!!!!! תודה רבה באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hospital_food

New member
פרק חזק

עשוי בצורה נפלאה. והקטע של ספייק ואניה על השולחן זה כמעט פורנו, כמעט כמו כל העונה השישית, בינתיים בעונה השביעית לא היה משהו נועז במיוחד, לטוב ולרע.

MsPiggy

New member
אוי! הרגע ראיתי את פרק 19! Seeing R

ed ואו!!! ספייק כמעט אונס את באפי (?!?!?) וירו בבאפי! ובטארה! ווילוו בסוף!!!! אני כבר רוצה לראות את הפרק הבא כל כך!!!

buffstar

New member
ספויילרם 6.18-6.19

אוי הסוף של 618 כל כך יפה... TARA:Things fall apart. They fall apart so hard. WILLOW: Tara? TARA: You can´t ever ... put them back the way they were. WILLOW: Are you okay? TARA: I´m sorry, it´s just ... You know, it takes time. (walking into the room) You can´t just ... have coffee and expect- WILLOW: I know. TARA: There´s just so much to work through. Trust has to be built again, on both sides ... You have to learn if ... if we´re even the same people we were, if you can fit in each other´s lives. TARA: It´s a long... important process, and ... can we just skip it? Can-can you just be kissing me now? רק חבל שבפרק אחרי זה וורן הבן בן ז*נה הזה מחליט להרוס הכל...

buffstar

New member
כן אה...

לפחות הוא קיבל את מה שמגיע לו... let it burn, let it burn...

MsPiggy

New member
הרגע ראיתי את 6x20 villains

אוי! וילוו!!!! מה קרה לוילוו??!?!?!?! (אל תגידו לי, אני כבר אראה בפרק הבא) והקטע עם ספייק ממש מסקרן אותי............. (אני רוצה כבר לדעת)
MUST HAVE MORE BUFFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​
אבל חוץ מזה - מה עם וילוו?

MsPiggy

New member
6x21 two to go../images/Emo58.gif - ואו!!!!!!!

אוי - ממש טעיתי בזה, הרשע הגדול של העונה הוא לא השלישיה של וארן, ג´ונאתן ואנדרו... זו וילוו!!! ואהבתי את הקטע בסוף שג´יילס בא ואומר "I´d like to test that theory" (הוא אמר את זה בעוד מקום מתישהו?) והקטע עם ספייק עדיין מעניין אותי... וסוף סוף הכל מתחבר לי - הרי יש איזשהו פרק (ועוד אחד) בעונה הראשונה ובעוד עונה שאני לא זוכרת עם איתן - החבר הזה של ג´יילס, פעם אחת הוא פתח חנות תחפושות וגרם לכולם להפוך לתחפושת שלהם בהלווין ובפעם השנייה הוא הפך את ג´יילס לשד והוא תמיד דיבר על זה ש"הם לא יודעים מי אתה באמת" וכל מיני דברים כאלו ואף פעם לא הבנתי את זה, עכשיו זה מסתדר

MsPiggy

New member
../images/Emo58.gifראיתי עכשיו את הפרק האחרון!

בכיתי בסוף! זה היה ממש מרגש, כשזאנדר אומר לוילוו שהוא אוהב אותה ואז היא מתחילה לבכות, זה היה כל כך יפה......... והקטע עם ספייק - ידעתי שזה מה יקרה
זה היה כל כך ברור, מסכן ספייק... כל מה שהוא רצה זה להוציא את השבב הזה מהראש שלו כדי שהוא יוכל לתת לבאפי מה שהיא רוצה ובסוף הוא קיבל נשמה... חחחחחח
טוב, הגיע הזמן להתחיל להוריד את העונה השביעית...

IDOffryn

New member
וואוו עשית ממש מרתון היום..../images/Emo58.gif

ובאמת יכול להיות שמה שספייק באמת רצה זה להוציא את השבב..זה גם מסתדר שהוא קורא לה כלבה וכל זה והיצור הזה נתן לו נשמה (יענו לתת לבאפי את מה שמגיע לה)
עונה 7 עד 7x07 ואולי היצור הזה הוא בעצם הרשע של עונה 7 שבעצם לתת לספייק נשמה זה חלק מהתכנית שלו.. טוב נו נצטרך לשבת בשקט ולחכות(אוף כל התשובות יתגלו רק במאי!!!)

buffstar

New member
קבלו אתר מגניב!

יש בו סיכומים הומורסטים של פרקים של באפי וסדרות אחרות... למשל לפרק-Villains הם קראו ספויילר לעונה 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Willow needs to spank her inner moppet ענק, אני צחקתי מזה משו כמו עשר דקות... יש שם סיכומים לעונה 6 ו7 אז תזהרו ספויילרים...

למעלה