drawn together 101

pufpuf

New member
../images/Emo58.gifdrawn together 101

עוד תוכנית מציאות מהסוג של "בואו נקח כמה אנשים מרקעים שונים לחלוטין בלי שום מכנה משותף, נתקע אותם יחד בוילה מפוארת עם מצלמות ונראה מה יצא", רק שהפעם, זה עובד, ובגדול, ולמה? כי זה שונה. במה זה שונה? ובכן, בתור התחלה, המשתתפים בתוכנית מציאות הזאת הן דמויות מצויירות, מספיק שונה לכם? drawn together טוענת שהיא תוכנית הריאליטי המצויירת הראשונה, לא יודע אם יש אמת בטענה, אבל זאת ללא ספק הראשונה שיוצא לי לראות. שמונה דמויות מצויירות שונות לחלוטין, בוילה מצויירת אחת. כל דמות מתבססת על חברים מצויירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, למשל, אחד הדיירים בוילה העונה לשם "לינג לינג" שהוא בעצם העתק של פיקאצ'ו אבל רק סאדיסיטי ורצחני לחלוטין, או הנסיכה מהאגדות סטייל סרטים של דיסני, שהיא מתברר...קצת גזענית ולא סגורה על הנטיות המיניות שלה. אז כמובן, שאין כאן שום ריאליטי, הכל מתוסרט ומצוייר ומבויים על ידי אנימטורים ושאר האנשים העובדים על דברים מסוג זה (למרות שהמפקפקים יטענו שאין כאן שום דבר מעבר למה שיש בכל סדרת "ריאליטי") , אבל ללא ספק מדובר באתנחתא קומית משובחת ומענגת לחובבי סדרות הריאלטי, עם סדרה מצויירת שלוקחת את הריאליטי לקצה חדש ומוגזם שעוד לא זכינו להכיר. פארודי במקצת, מטומטם במקצת, סאטירי במקצת, ובסך הכל הומוריסטי בהרבה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif drawn together

בהחלט נחמד מאוד. משחק מילים משעשע של "קובצו יחדיו" וגם "צויירו יחדיו". אני בטח שמי שחובב אנימה יאהב את זה הרבה יותר. הדמויות גרוטסקיות אבל כל הקונספט של סדרה מצויירת שמדמה סדרת ריאליטי בהחלט מעניין ומרתק אותי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 101

לא ממש אהבתי... הרעיון חביב, הביצוע קצת צולע. הם מנסים להצחיק יותר מדי, ואחרי 6 וחצי דקות כבר נמאס לי מזה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif101

פוטנציאל התמכרות. לדעתי זה היה מבדר בדיוק במידה אהבתי את הפריוויו שרץ ברשת לפני חודשיים בערך, ומאוד חיכיתי שזה יעלה. הרעיון מקורי, יש ניצוצות סאטיריים חביבים- מנצח את FOTP בקרב על משבצת האנימציה שלי.. ומאיה- לדעתי הסיבה שאת לא נהנת היא בגלל עודף הבדיחות מהסוג שבדר"כ מצחיקות רק גברים..

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif drawn together 101

אומייגוד. מ-ע-ו-ל-ה. איזה סידרה מגניבה. יש כמה דמויות מאוד מוצלחות שם. טוט הפסיכופטית, החזיר המגעיל הזה, לינג לינג - פוטנציאל לקאלט. אני בהחלט מתכוון להמשיך לצפות בזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא התכוונתי לראות את התוכנית, אבל אחרי שקראתי קצת תגובות כאן בפורום הייתי חייב לנסות.. תוכנית מעולה! צחקתי כל הפרק בלי הפסקה, מההתחלה עד הסוף, היה קורע. מעניין כמה התוכנית הזאת תחזיק מעמד. או שהיא תהיה הצלחה אדירה או שהיא תרד אחרי עונה אחת.

zulu2000

New member
101../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לא שמעתי על התכנית עד עכשיו אז הורדתי.. קודם כל אני בשוק! זה הוריד בערך על 100-130! זה אף פעם לא מוריד כלכך מהר.. תוך שעה וקמת כבר ראיתי את הפרק. מצחיק מאוד! אולי לא צחקתי כל הפרק אבל היו הרבה בדיחות מצחיקות. בכלל אני מת על סדרות מצוירות אז ביחד עם ריאליטי= שילוב מנצח. בכל זאת יש מקומות לשיפור.. באיזה ימים זה משודר בארה"ב?

אילקו

New member
טוב מרוב התגובות אני גם מנסה להוריד

וזה באמת מוריד כבר מהר ועכשיו אני אדע בוודאות מתי זה התחיל להוריד לפי שעת ההורדה 22:45! ספירה לאחור....

למעלה