Divine Hammer

FiRePOweR

New member
../images/Emo58.gifDivine Hammer

קניתי היום את הספר הספר השלישי של ה kingpriest זה מתווסף לראשון שיש לי בבית שכבר קראתי והיה מאד טוב . הבעיה היא שקניתי יחד איתו את הראשון של מלחמות המינטוארים(זה אחרי מלחמת הנשמות) וגם אחד של FR - 1000 orcs . עכשיו יש לי בבאפר איזה שישה ספרים לקרוא וממש בקרוב אני לא משיג את השני של ה kingpriest . אחרי הסיפור מארוך והמייגע הזה אני צריך מישהוא שפשוט יתן לי איזה ספוירים עצבניים על הספר וגם את הסוף שאוכל לתחיל את השלישי , ספוילרים עצבניים משהוא כמו (איסטר נעלמת מתחת למים
).

strahd

New member
ספויילרים מאוד עצבניים לטרילוגייה

מי שלא רוצה לדעת מה קורה בספר השני של טרילוגיית המלך הכוהן שלא ימשיך לקרוא! ראו הוזהרתם. הסויילר למטה...
אז ככה. הספר הראשון מסתיים כאשר קתאן נהרג על ידי הבן הנערץ קרונוס ומוחזר לחיים על ידי בלדינאס, המלך הכוהן. קתאן נראה אותו הדבר מלבד עיניו שהפכו ללבנות ללא אישונים. לפני שהוא נהרג הוא מתכוון להפוך לאביר סולאמניה ונשאר ער לילה שלם כדי לקבל חזיון מהאל. החזיון אותו הוא מקבל הוא הר ענק של אש אשר נוחת על איסטר. לאחר שקתאן חוזר לתחייה הוא מספר על החזיון למלך הכוהן והוא מפרש לא נכונה את הסימן ואומר שהחזיון הוא ברכה והוא מראה שהרוע ימחץ על ידי פלדין. המלך הכוהן מקים את מסדר הפטיש האלוהי, שמטרתו לחסל את הרוע בכל מקום בעולם. קתאן הופך להיות אביר במסדר. הספר השני מתחיל עשרים שנה לאחר מכן, כאשר קתאן הוא הסגן של מפקד הכוח, האציל אשר היה איתו בעיירה ממנה הוא הגיע. הפטיש האלוהי מחסל את כל הכתות האפלות של טאקיזיס, כמוש וסרגונאס. אך המלך הכוהן מתחיל להגזים ועינו מתחילה לפנות אל עבר המכשפים. לאחר שהנציג של המכשפים בעל הגלימות הלבנות מת, מועצת המכשפים מחליטה לשלוח לא נציג אלא נציגה ועוד לובשת גלימות אדומות. באותו הזמן קואראת' האלף מגיע במקומו של לוראלון, שגורש בספר הקודם, ומרעיל את נפשו של המלך הכוהן. לאט לאט, מתחילה לה מלחמה בין המכשפים והכוהנים בעזרתו של המכשף פיסטנדטילוס ששולח אלפי יצורי קטנטנים ורעבים לחסל את המלך הכוהן. חצי מהפטיש האלוהי נהרג וגם מפקד הלגיון. קתאן הופך למנהיג האבירות וממונה על ההשמדה של המכשפים ובעיקרן, השמדת צריחי הכישוף הנעלה. קתאן מנסה לגשר ולמנוע מלחמה בין הכוהנים והמכשפים ומתאהב במכשפת אדומת הגלימות, אך פיסטנדנטילוס מתערב שוב ומעניק למלך הכוהן את הדרך לחיסול הצריחים. לאחר השמדת המגדל בארגות' שגורמת לכמעט השמדתה לחלוטין של דלתיגות' הבירה, נראה שאין דרך לחזור שוב וכאשר הצריח בלוסארקום, עיר האבן מושמד, הקוסמת נהרגת לאחר שמצילה את קתאן וסגנו תיתיאן. קתאן זונח את האבירות ועוזב את איסטר. פיסטנדנטילוס מקבל בתמורה לעזרתו מושב כבוד לצידו של המלך הכוהן. זה בערך התקציר, יש עוד הרבה, אבל זה יעביר אותך טוב לספר הבא. כמובן, אין תחליף לקריאת הספר.

FiRePOweR

New member
תודה רבה +שאלה

חסכת לי הרבה זמן לחכות לספר השני והיום ניגש לשלישי :) . עוד שאלה קטנה - סדרת Crossroads הארבעה ספרים יש אחד ששוה לקרוא ? או שכולם יותר טובים .

למעלה