DEN VS. KC

philadelphia76

New member
../images/Emo58.gif DEN VS. KC

וואו, איזו פתיחה למשחק דרייב עם מסירה ותפיסה מדהימים מעל לקסדת שחקן הגנה, מלווה במסירה למורנו שעשה בנחישות וחוכמה ט"ד יפהפה

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif דנבר- קנזס סיטי

עוד ט"ד אחד או שניים והייתי מתחיל לסלוח על הביזיון מול אוקלנד (לא, לא באמת. על כזה דבר אין סליחה) המשחק הזה די מוכיח את כל מה שכבר לא היה לי כוח לכתוב אחרי התבוסה מול אוקלנד. אין באמת חוקים במשחקים בAFCW, באופן מסורתי המשחקים בתוך הדיוויזיה הזאת מתחלקים בין הקבוצות, לא משנה מי נמצאת בשיא ומי מגרדת את תחתית הליגה, במפגשים בין דנבר-קנזס-אוקלנד-ס.דייגו המאזנים לא משנים כלום. on any given sunday... וכו'. אבל תכלס, איזה משחק כיפי. אורטון היה מדוייק ויעיל, טיבו זרק מסירה סוף סוף!! ועוד לט"ד (אחרי ט"ד שלו גם בריצה), מורנו עם שיא קריירה ביארדים על הקרקע (משחק ריצה בדנבר! אחרית הימים) ומשחק מצויין של ההגנה רוב המשחק, רק חבל שהם קצת הורידו את הרגל מהגז ברבע האחרון כשכבר היה גמור, אחרת זה היה יכול באמת להגמר בתוצאה משפילה. עשו לי את השבוע. עכשיו רק לשמור על המומנטום עד יום שני והמשחק הסופר-חשוב מול הדולטס במאנדיי נייט.

Ori L88

New member
../images/Emo58.gif לכל המשחקים.

אני חושב שזה נכון כמעט לכל הדיוזיות לא רק לAFCW וראינו את זה שדאלאס התאמצה כמו שלא התאמצה 5 שנים , רק כדי להרוס לג'יאנטס.

למעלה