csi season8

חחחח מזל טוב ... ../images/Emo13.gif וגם...

האמת שזה די צפוי שמתישהו הרכבת הזאת תגיע ליעד שלה ותוריד את הנוסעים בתחנה. כי מה לעשות, סדרות טלויזיה זה לא לנצח. וזה ברור מאליו ש CSI ייגמר מתישהו. LV היא הותיקה אז מן הסתם ברור מאליו שהיא תסתיים ראשונה ואנחנו נישאר עם מיאמי וניו יורק שגם הם בעוד כמה שנים בטח יסתיימו. זה עצוב האמת , כי הפכנו את CSI למסורת קבועה שלנו וזה כבר מן דרך חיים מסוימת. [לי בכל אופן..] ויהיה מאכזב לגלות יום אחד שזהו.... הכל נגמר !

Marg H

New member
לא נורא, תמיד תמצא התמכרות חדשה ../images/Emo3.gif

אני בזמן ה"חופשה" מCSI מצאתי, אבל זאת העונה האחרונה שלה, באסה! אני לא בעד עזבת ג'ורג'יה בגלל הורדת הרייטניג, עושים פתח מילות למארג' גם. אבל, בואי נודה, אם היא לא רוצה, לא צריך!

bruriti

New member
לא מכפישים את הסדרה,

סתם אני לא אוהבת את השחקנית ולא את הדמות שהיא מגלמת. שימו לב שגם גריסום, כשצריך להאציל סמכויות בוחר לרוב באחרים והיא מצוברחת כמו ילדה בגן. (ברור לי שזה התסריט, אבל הדמות שלה מ-ע-צ-ב-נ-ת!). לאס וגאס היא המועדפת עלי מבין השלוש, כך שהשנאה שלי לשרה מנותקת מהיחס לסדרה.

MeItOsH

New member
אבלאבלאבל....

כל ההחלפות שהיו עד עכשיו [ספידל וריאן..איידן (
) ולינדז(
)] היו בעונות הראשונות...ועכשיו..ג'ורג'ה עוזבת אחרי 7 וחצי עונות זה ממש לא אותו דבר...
קשה לי משום מה לראות את הסדרה ממשיכה להצליח באותה הרמה כמו שהיא הצליחה עד עכשיו בלי GSR. וסתם לא קשור.. מיכל ינאי זה יהיה הזוי.. ובדרך כלל ישראלים בהוליווד משחקים מחבלים,ערבים,רוצחים או גופות.

איזה רעים אתם =\

כל שונאי שרה/ג'ורג'יה. אז מה אם אתם לא אוהבים אותה?לא צריך להגיד את זה ככה..יש פה גם הרבה אנשים שאוהבים אותה ואת הדמות שלה. אז פשוט..תפחיתו בזה או משהו זה מעצבן =\

אבל כשיורדים על מיאמי זה לא מעצבן ?!?!?!?

זה גם מעצבן. אבל זה מה יש. ואנחנו לא "יורדים" על שרה.. אל תנפחי עניינים. כולה לא מי יודע מה מחבבים אותה.. זה הכל.. תכלס היא רק שחקנית. אנחנו לא אוהבים את הדמות שלה. לא אותה עצמה במציאות.

MeItOsH

New member
רעים?

כנראה שממש לא הבנת את ההודעה שלי כי אני הכי בעד שרה/ג'ורג'ה

חחח לא דווקא לא התכוונתי אלייך

פשוט לא ידעתי למי לשרשר כי היו מלא שלא אוהבים אותה.. אז שרשרתי להודעה האחרונה >< זה היה בכלליות.

למעלה