csi season8

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifcsi season8

ג'ורג'ה פוקס מאשרת שהיא עוזבת בנובמבר :( News.grissomsararomance.com

:[ כמה חבל

לפחות היא לא עזבה על הפרק הראשון בכך שלא מתה, ונחסך כל הבולשיט ההוליווידי.

Lee1392

New member
דאמט! ידעתי שהם יהרסו את העונה הזאת! ../images/Emo7.gif

בכל תוכנית טובה העונה האחרונה הרוסה...
אז מה? יביאו מישהיא אחרת? או שזה ישאר ככה...[או שסופיה תצטרף ]

MeItOsH

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה שהמעריצים בארה"ב יצליחו לעשות משהו.

4hilla4

New member
תודה תודה.. העונג כולו שלי.../images/Emo58.gif

הגיע הזמן ששרה עם ההליכה המכוערת והפנים שלה והמשחק המפגר שלה יעופו לאן שהוא אחר.

CSI לנצח

New member
מי זאת?

מצטערת.. אני לא מעודכנת לגבי ווגאס.. התחלתי לראות ווגאס רק מעונה 7. ג'ורג'ה פוקס זאת שרה?? ואם כן למה היא עוזבת?? באססססהה..=[

חחח שכחת לשים |ספויילר|!../images/Emo6.gif

וכן אכן זאת היא,אוף אם היא עוזבתאני לא רואה ווגאס יותר לעולם

CSI לנצח

New member
אויששש...=[

למה דווקא היא ??????? היא שיא החמודה..=] אני מזה אוהבת אותה..!!!! אבל אני ימשיך לראות ווגאסס.. בכל זאת..

תירגעו אולי יביאו מישהי יותר טובהההההההה

כמו שספיד היה מעפן והביאו את ראיין המלך.. כך שרה הייתה מעפנה... [אמן שיבואו את מיכל ינאי, אין לי מושג למה אבל יש לי אובססיה לראות את מיכל ינאי חוקרת מז"פ ב CSI. ] אוי אני והחלומות שלי
מיכל ינאי שליטה
[אני מכיר אותה מקרוב פשוט
]

CSI לנצח

New member
יש מצב../images/Emo13.gif

יכול להיות באמת שיביאו מישי יותר טובה... בדיוק כמו שאמרת על ראיין(כפרעעעליו!!) וספיד... הלוואי!!!!!!!

DeepThoughts

New member
אם ג'ורג'ה עוזבת אז:

1- זאת כנראה העונה האחרונה של csi LV כי הרייטינג יירד 2- יש בחורה חדשה, אבל היא לא מעניינת כמו שרה וכל מי שסתם מכפיש וכותב נגד, מספירק עם השטויות, אם אתם לא אוהבים את LV סבבה, לא צריך להתחיל לכתוב כמו ילדים קטנים

יש מצב שזה עונה אחרונה...

ואין קשר למה שאמרת ש.. "וכל מי שסתם מכפיש וכותב נגד, מספירק עם השטויות, אם אתם לא אוהבים את LV סבבה, לא צריך להתחיל לכתוב כמו ילדים קטנים" אף אחד לא מכפיש או קוטל או משהו... אני אישית לא כ-ז-ה מת על שרה. אבל אני לא מכפיש. כולה אמרתי שמבחינתי זה לא יהיה כזה נורא אם היא כבר לא תיהיה בסדרה..

Marg H

New member
נכון, על פי מה שקראתי, ג'ורג'יה אמרה ש..

ג'ורג'יה אמרה שהיא רוצה להספיק לעושת דברים לפני שהיא נהיית מבוגרת מידי, מה שזה לא אומר!? היא אמרה שCSI זאת רכבת נוסעת ארוכה ושאם חשבה שהיא תיהיה כזאת ארוכה היא הייתה פורשת יותר מוקדם, כנראה היא מדברת על הפיטורים שהיו ב2004. היא אמרה שהיא צריכה לרדת מהרכבת הזאת מהר ככול שאפשר... קישור לכך! סתם כזה דרך אגב, יש לי היום יום הולדת! XD

למעלה