CSI Miami 5x22

hadas 14

New member
../images/Emo58.gif CSI Miami 5x22

סופו של ריאן!! הוא פוטר!!! בפרק מספרים על זה שריאן התמכר לפוקר והוא היה חייב לאיזה עבריין 10000 דולר וריק שמע על זה ופיטר אותו.. והורישיו לא עשה כלום!!!! וגם יילינה חוזרת בפרק הזה, והיחסים בין קלי ואריק מתחממים.. בקיצור- פרק שווה הצצה..

../images/Emo58.gifיששששששששששש

אעאעעאאעעאעאע אגב, מישהו יודע מה הסיפר האמיתי, למה השחקן עצמו (טוגו) עזב\פוטר? והאם ההתרחשות\עלילה סביב ההתמכרות לפוקר שלו נמשכה או נרמזה במהלך פרקים קודמים מעונה 5?

את לא בת 15?../images/Emo6.gif

ומההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

hadas 14

New member
האמת שכן... ../images/Emo66.gif

פשוט אי אפשר להחליף כינוי בתפוז...

ראניה15

New member
הםםםםםם מפגריייייםםםםםםםםםם

לגמריייי! עכשיו משהו אחר שיחליף אותו??!~?!?!?? נפלו על הראש,מיאמי גו פאק בא לי שוקו ממתי אכפת לי ממנו??? לה לה לה לה אביה משפיעה עלי D: היי! יש לי משהו נחמד :C תחדדו עיפרון, תשמרו את האבקה ואפשר לפזר על זה בטביעות אצבעות,זה נחמד :p
מי לקח לי את הדובי?

לא רוצה!!!!!

זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הדמות של ריאן הייתה הדמות האהובה עליי, ולא רק כי הוא חתיך, אלא כי הדמות שנונה ומצחיקה ומאזנת את פאקינג הורשיו!!! אני אירה בג'רי ברוקהיימר!!!!!!! מישהו בא איתי?(למרות שבפורום פה שונאים את ריאן... חוץ מיוני18היחיד)

מממ הוא דווקא בסדר...

דמות די נחמדה, גם הוא היה מההתחלה של הסדרה, די התרגלתי אליו, למרות שהוא מעצבן בזמן האחרון (החל מאמצע עונה 3) וגם את השחקן עצמו אני מתעב... בתכלס למרות שהסדרה מצליחה ממש בארה"ב אם הם רוצים שהיא תהייה טובה ולהציל אותה, אז שעונה הבאה לא יוסיפו שום דמויות חדשות, שייפטרו מבואה ויסטה הזו (כי היא ממש בלי קשר לחיים, קודם היא הייתה מזכירה ואכשיו פאקינג חוקרת?) ושיכניסו יותר מדע, ניוסיים ועבודה עם ראיות (כמו בווגאס), כי רוב העבודה שרואים במיאמי עם ראיות אכשיו זה סתם כל מיני ממבו ג'מבו עם מחשבים שזה כ"כ מנופח ולא אמיתי ורק מדי פעם ניתוח טביעות אצבעות ובליסטיקה... ושיתמקדו בפשעים מעניינים יותר, עלילות יותר מעניינות, מוטיבים אחרים, קורבנות ופושעים אחרים (נמאס כבר מכל עשירי וצעירי מיאמי!) ושיפסיקו כבר עם העלילות של "הורשיו מציל את העיר מסינדיקט פשע גדול" ודברים בסגנון...

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

בואה ויסטה לא הייתה מזכירה, היא הייתה במעבדת DNA. ובאמת צריכים לעיף אותה! היא מעצבנת אותי מאז הפרק הראשון שלה!

CapitanSparrow

New member
שונאת אותו מאז שהתחלתי לראות עונה 4

ועכשיו אני גם לא יכולה לסבול אותו בעונות הראשונות

מסתבר שזה לא נכון...../images/Emo58.gif

ביקשתי מחברה שלי לברר לי בוויקיפדיה, היא אמרה שהוא הלך לקריירה קצרה בטלוויזיה, הבין שזה לא בשבילו, וחזר אחרי התחנפות להורשיו.... אני מודה שנלצתי... (אבל בטוח הורגים אותו אחרי איזה 2 פרקים בעונה 6...)

למעלה