CSI Miami 501 Rio ספויילר

../images/Emo58.gif CSI Miami 501 Rio ספויילר

ראיתי את הפרק היום ורציתי לכתוב מה אני חשוב ומה קרה בו בכלל. זה עדיין די מזכיר את הרוח של העונה הרביעית בגלל העלילה, אבל זה נגמר סוף סוף, היו חלקים בפרק שגרו לו להראות כסרט פעולה זול אבל אני מקווה שהעונה החמישית תהייה טובה בלי כל התוספים ההורסים. נקודות לסיכום: היה נחמד לראות את קיילי בתפקיד של הבוס.. ריאז נהרג, אח של הורשיו גם (הפעם על אמת) ועוד ברון סמים ממיאמי נרצח גם הוא. זוכרים את נטליה בואה ויסטה? אכשיו היא גם חלק מהצוות ז"א היא CSI. ריי הצעיר ואמא שלו חזרו למיאמי. ו

hadas 14

New member
זה אומר...

שיליינה וריי ג'וניור יחזרו להיות חלק מהעלילה של העונה ה 5? כי זה מה שלדעתי הבדיל בין העונה ה 3 המצויינת של מיאמי לעומת העונה הרביעית הצולעת (לדעתי).

יש מצב

לדעתי כדאי להם פחות להתמקד בעלילה אבל יותר להתמקד בלעשות פרקים מעניינים מבחינת העלילות של החקירות ולמתן טיפה את שיטת החקירה (כל הטכנולוגיה המוגזמת), לעשות יותר דומה לעונות 3 ומטה...

deathcaster

New member
תראי ../images/Emo58.gif מיאמי+NY

סיום הפרק... הורשיו אומר לילנה שהדבר החשוב ביותר עבורו בחיים זו המשפחה .... אז ייתכן שנראה בחזרה את ילנה.... באופן אישי אני חושב שכל הסיפור הזה עם הורשיו-מריסול-דלקו-ריאז-ריימונד-ריי ג'וניור-ילנה , הסתיים בצורה מחפירה, מאוד התאכזבתי מהפרק הזה, יכלו לעשות את זה בצורה הרבה יותר טובה, כנראה שבהפקה רצו לחסל את הסיפור הזה והיו כנראה בעיות עם השקחנים שגילמו את הדמויות של ריאז וריימונד ואפילו ילנה.... יכלו בכיף לפרוש את זה לעוד כמה פרקים ולעשות את זה הרבה יותר מעניין... היתה כאן הרגשה של מכירת חיסול או משהו כזה. הפרק החד של ניו יורק, לא אכזב, ובכלל הסדרה הזו לא מאכזבת אותי, למק טיילור יש חברה חדשה עם ניגוד אינטרסים.....

hadas 14

New member
טוב כרגע ראיתי את הפרק...

לדעתי הוא פשוט פרק מצויין!!. (ואני אומרת את זה כשאני משאירה בצד את אהבתי הרבה למיאמי)... הם בהחלט יכלו למתוח את זה כמה פרקים ואז היה הרבה יותר מעניין אבל בכל זאת אני אוהבת פרקים מהירים עם הרבה אקשן אז זה היה פרק חביב עלי במיוחד!! אין ספק שעם פרק פתיחה כזה מצפה לנו עונה שווה!.. לי ולעוד 85 מיליון שרואים את הסדרה.. (ראיתי סרטון ב CBS) .

העונה ה 3 וה 2 הכי טובות שיש

להגיד לכם תאמת, אין לי הוט ובגלל זה עדיין לא ראיתי את העונה ה4 של csi מיאמי, ולמזלי שמחתי לדעת שערוץ 1 רכש את העונה ה 4 גם, כמו שהוא רכש את כל העונות עד היום. ואני ימשיך לצפות כמובן בערוץ 1. שזה הדבר הכי נורמלי שמשדרים שם. והוריישיו הוא הבן אדם הכי הכי הכי תותח שאני מכיר. אגב הוא משחק גם בסרט "סימן חיים" עם מג ריאן וראסל קרואו. וגם שם יש לו תפקיד "בוס" כזה. אין הוא תותח חבל לכם על הזמן, לא איכפת לי מה תגידו. הייתי מת לפגוש אותו.

hadas 14

New member
בנוגע לעונה הרביעית ../images/Emo58.gif

אין ספק שהעונה השלישית והשנייה של מיאמי היו עונות ממש טובות.. לדעתי העונה הרביעית קצת הרסה... ממש לא אהבתי את הפרקים ואת כל העלילה (אני לא רוצה להרוס לך... ) לפי שני הפרקים הראשונים של העונה החמישית שיצאה לפני שבועיים בארה"ב (יש לי אותם על המחשב...) אני שמחה לדעת שהם חזרו לעצמם ובגדול... אז יש לנו למה לחכות

אבל בהחלט מיאמי היא...

הכי טובה מבין שלושת הסדרות, כי יש הרגשה של ביתיות כזאת, יש מן עלילה פנימית כזאת מעבר לסיפורים שיש כל שבוע מחדש. בניו יורק ולאס וגאס אין את זה מי יודע מה, במיאמי יש עלילה של, כל הקטע עם הוריישיו ויילנה וכל זה, ודלקו החמוד, ואלכס שמישום מה ניראת כמו גוויה מעצמה, אבל היא גם ממש טובה, בקיצור אהבתי את מיאמי, אין אני פשוט חולה עליהם.

למעלה