csi 7x01

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifcsi 7x01../images/Emo58.gif

ספוילרים לפרק הראשון של עונה שבע, נראה כמו שילוב של csi ו"מתים במשרה חלקית": http://www.csifiles.com/news/120706_01.shtml כל מה שאני יכולה להגיד זה שאני מקווה שזה סתם שטויות ושזה לא יקרה.

קראתי רק את הפסקה הראשונה

ולא יכולתי להמשיך מרוב שזה נשמע מפגר. גאד שמישהו ירגיע אותי ויגיד שזה סתם בדיחה או שמישהו מנסה להיות מצחיק עם כל העניין הזה!!

cherryblossom

New member
אמממ...

מרוב הניסיונות שיש לנו עם ספוילרים של csi הם בדרך כלל לא מתממשים, או שלפחות לא הרבה פחות "נורא" ממה שמפרסמים בספוילרים. אני רוצה להאמין שאלו סתם שטויות, כי אם לא זו משש התחלה (או המשך?) של גסיסה של הסידרה.

cherryblossom

New member
ובעיברית../images/Emo27.gif

תרגום לתקציר שמפורסם ב- tv.com: הפרק עובר ישירות דרך נקודת מבטן של חמש דמויות: דונה, רבקה, ג'ק, לו וריי, שלהם דבר אחד משותף: הם כולם מתים. בראס וקת'רין מטפלים במקרה של דונה, שוטרת לשעבר ושומרת ראש בהווה. ווריק וסופיה עובדים על המקרה של רבקה, דוגמנית לשעבר שמתה בזמן טיול עם בעלה הטרי -גווין. ניק וגרג מטפלים בתיק של ג'ק, חייל שחזר מעירק ונרצח מול אשתו והתינוקת שלו, אותה רק ראה בפעם הראשונה. גריסום ושרה לוקחים את התיק של לו וריי, שגופותיהם נמצאו במוסך של לו.

SnoOfkIn2

New member
מה הבעיה אבל... זה נשמע לי די בסדר.

אני סומכת על ג'רי!!! בתכלס כל הסדרות והסרטים שאני הכי אוהבת זה הפקה שלו, (שודדי הקאריביים= הסרט האהוב עלי!) אז מה שלא יהיה... בטח יהיה טוב !

DeepThoughts

New member
ספוילר

מה שכתוב שם זה שהמתים (אלה שבהקפאה אצל דר רובינס) מתעוררים לחיים ומנסים להבין איך הם הגיעו לפריזר.... רק ההתחלה הזאת עוררה אצלי גיחוך. זה נשמע כמו סרט אימה זול אבל נחכה ונראה

למעלה