Chapter 291 פאק! O___O

Riku FanBoy

New member
../images/Emo58.gif Chapter 291 פאק! O___O

אין לי מושג מה הם אומרים שם, אני לא יודע לקרוא היראגאנה או שום כתב קאנה אחר... אבל לפי מה שאני ראיתי, הקרב עם הפדופיל נמשך, תוך כדי החלפת פלאש באק מעצבן פה ושם... מה שג'יראיה ראה בזמן האימונים של נארוטו, נחשף... ועכשיו אני עוד יותר מחזק את העובדה שנארוטו הוא הדמות האהובה עלי O_____O תראו אתם את התמונה ותגידו לי שהוא לא מגניב...

renegader

New member
../images/Emo58.gif היה פרק סמטוחה עם העמודים

בלאגן, אבל בקיצור פרק לא רע ביכלל. אז מסתבר שהג'וטצו שאסור לנארוטו להשתמש בה זה להגיעה למצב של ארבע זנבות כי אחרת הוא מישתגע ותוקף את כל מי שעומד מולו. יש הרבה דיבורים על סאסקה, אבל אני מאמין שיקח הרבה זמן עד שניראה אותו. אני מנבא שמישהו מהסנינים ימות בפקרים הבאים (לאו דאווקה הקרובים אבל) כדי לחדש את החותם של ההוקאגה השלישי על הבטן של נארוטו.

לוניד

New member
חחחחח ../images/Emo58.gif

נארוטו משתגע.... שוב? XDDD בסוף הוא עוד יהיה גם שעיר וג'ינג'י! D= שכפולים של הראשון?? המנגה הזאת ממשיכה להיות יותר ויותר ביזארית.
אה כן ו.... אורוצ'ימארו X יאמאטו OTP!!!

Riku FanBoy

New member
O_____O../images/Emo58.gif

O____O ביזארי זה מעניין קיובי נארוטו היה שליטה כבר מהפעם הראשונה שראיתי אותו באנימה בקרב נגד הבחורה שמתיימרת להיות בן AKA האקו קיובי נארוטו נגד נג'י הייתה שליטה כבר אז, קיוסי נארוטו עם 3 זנבות יהיה שליטה מוחלטת O_____________O אני מחכה לגרסא המתורגמת.... O____O

sapir aloud555

New member
סוף סוף הפרק הזה יצא ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

חשבתי שהפרק יכלול רק מלא דיבורים, וטעיתי. פרק שווה *-* אני מקווה שהוא יתנפל על סאי XD

goro123

New member
אחלההה פרק ../images/Emo58.gif

אבל התאכזבתי :( הייתי בטוח שיהיה פרק כפול!!! חיכינו בשביל זה שבועיים שלמים! העם דרש פרק כפול והעם קיבל רק 17 עמודים...
בכל מקרה כל הגילויים החדשים היו שליטה! -ליאמוטו יש את הגנים של הראשון והוא יכול לשלוט בנארוטו! -נארוטו כמעט הרג את ג'ריאה! -כנראה ועוד מעט ססקה אמור להופיע! בכל מקרה מקווה שפרק הבא יהיה פרק כפול עם הרבהההה אקשן! נ.ב המנגה הרבה יותר שולטת מהאנימה!!!! שונא פילרים

renegader

New member
אל תסמוך על זה

אני לא חושב שנירא את סאסקה בקרוב. לפי החיזוי שלי קבוטו ילחם בסאקורה וסאי כשימאטו ונארוטו ירדפו אחרי אורוצ'י -מה שאומר עוד כמה פרקים של ריצה ביער ודיאלוגים ארוכים.

Riku FanBoy

New member
לא ללכלך על האנימה...../images/Emo58.gif

נכון, יש פילרים וזה מסריח. אבל בזמן שהאנימה עקבה אחר המתרחש במאנגה, את התנועות ואת הג'וטסויים רואים שצורה הרבה יותר יפה באנימה... עם כל הכבוד לקרב של סאסקה נארוטו. במאנגה הוא היה הרבה יותר יפה, ואני מתכוון לחלק שאחרי השימוש בסיל לבל 2 של סאסקה והצ'אקרה המפלצתית של נארוטו. אבל המאנגה מעולה, זה בטוח... O___O

renegader

New member
אומנות השירשור מישהו?

איפה התמונה הזאת כשצריכים אותה לעזאזל?

למעלה