Cast עונה 6

../images/Emo58.gif Cast עונה 6

מימין לשמאל: 1. Nadia "Natalie" Yassir סוכנת CTU, הסגנית של ביל. 2. Milo Pressman הופיע גם בעונה הראשונה בתור מומחה מחשבים שהובא לCTU לתגבורת. אם הבנתי נכון, אז בעונה הזאת הוא יהיה סוכן CTU. 3. Morris O'Brian סוכן CTU ובעלה לשעבר של קלואי. 4. Chloe O'Brian צריך להרחיב? 5. Bill Buchanan מנהל CTU. 6. Jack Bauer ראו מס' 4. 7. Wayne Palmer נשיא ארה"ב (ואחיו של דיויד פאלמר, למי שהספיק לשכוח) 8. Sandra Palmer אחות של ויין ודיויד. נדמה לי שקראתי איפשהו שהיא תובעת מחוזית, או משהו בסגנון. 9. Thomas Lennox נראה לי ה"מייק נוביק" של ויין. 10. Karen Hayes יועצת של ויין פאלמר.

saryle

New member
../images/Emo58.gif

נדיה נאיר זו לא הבחורה מהעונה הרביעית?

saryle

New member
אני מדברת על

הבחורה מהעונה הרביעית שגילתה שחבר שלה הוא טרוריסט ואז הביאו אליה את קלואי והיה את הקטע עם המכונת כביסה... איך קראו לה?

saryle

New member
הגיע איזה בחור

בחור רע... וקלואי והבחורה ברחו לחדר כביסה, שמו את המכנת כביסה ככה שהיא תחסום את הדלת וברחו דרך החלון, ואז הם נכנסו לאוטו של החברה הטובים שבאו עם קלואי "kkeys!keys!keys!" והבחור ירה בהם אבל האוטו היה חסין כדורים ואז הוא נכנס לאוטו שלו והתחיל להתנגש בהם וקלואי השיגה רובבה מגניב כזה יצאה מהאוטו וירתה בבחור ההוא.

נוגי28

New member
אני לא מאמין ../images/Emo58.gif

הטמבל (פוקיפסי) שהיה עושה שטויות באלי מקביל... הולך לשחק ב 24???
אני מוחה!!!

juanes

New member
YES YES YES

אני רק מקווה שהוא לא יהיה כזה מוטרף ב"24", ושלא יהיה לו חדר שירותים סודי...

זה לא היה חדר שירותים סודי! זה היה

חדר סודי (מאחורי השירותים). לשירותים היה לו שלט רחוק! (איך, איך ראיתי את הזבל הזה...)

saryle

New member
אני מקווה שלא

כאילו, זה לא שאני שונאת אותה או משהו אבל אם הורגים אותה, אז כאילו ג'ק יהיה כמו שהוא היה בעונה השנייה... והוא ממש מבאס כשהוא ככה...

למעלה