Buffy s07e03

Angelus

New member
../images/Emo58.gif Buffy s07e03 ../images/Emo58.gif

חבר´ה, הפרק יצא להורדה במקום הידוע כ .... ( אסור לומר, אבל אני מניח שאתם יודעים ). הורדתי אותו - ואני שוב, הולך לישון ואצפה בו מחר. הפרק אמור להיתבסס על חזרתה של ווילו לסאנידייל וחבריה לא מאמינים כי היא חזרה מדרכה הרשעיות. שד יוצא מתוך האדמה ומחפש אחר ווילו מיכוון שהוא מאמין כי הוא קורבנו. דון בפרק זה נכנסת *רשמית* ל -סקוביס. בקיצור, כמו כל פרק, מושך ביותר ואני כבר מת לצפות בו. לילה טוב ותשרשרו תגובות, הערות, הפלצות וכו´
נ.ב מי שהוריד את הפרק - אשמח לדון איתו עליו.

A Pig in a Cage

New member
ראיתי, אהבתי ../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב לדעתי. אני אישית מנסה להימנע כמה שיותר מהטריילרים וכל מידע אחר על הפרק לפני שאני רואה אותו, אבל כנראה כל אחד והקטע שלו... לדעתי חבל רק שהפרק התעסק בדבר אחד בלבד, ווילו, ולא בספייק למשל או בעלילה העונתית, אבל אני מניח שיש עוד הרבה זמן בשביל כל זה

Idomania

New member
גם ראיתי, גם אהבתי../images/Emo58.gif

טוב היה עוד פרק טוב! וילו סוף סוף חזרה! כרגיל היא הייתה מדהימה אוקיי אבל הקטע שהיא ואניה עשו את הכישוף הזכיר לי שני קטעים: כששתיהן עשו את הכישוף בוילו הכפולה ושטארה ווילו עשו את אותו הכישוף בעונה הרביעית. (אתם חושבים שג´וס סתם עשה את זה????) וזהו היה פרק חביב בטח הרבה פה היו מאושרים לראות את דאון משותקת... דרך אגב חשבתי שגם בפרק הזה נראה משהי רצה... ובבקשה שישמו שוב את גלורי ודרו...!!!!!!!!!!!!

GuyNemesh

New member
פרק ענק, לדעתי הכי טוב מהעונה.

אוי כמה שהתגעגעתי לווילו! אפילו את דון אהבתי בפרק הזה (אולי בגלל שהיא לא זזה הרבה)... וגם מאוד אהבתי את אניה, יש תקווה שהיא שוב תחזור לסקוביס! הלוואי! וכן, הכישוף זה אותו כישוף שהיא עשתה עם טארה. רק הקטע של האכילת עורות נראה לי מוגזם מדי... ולדעתי זה טוב שהם התעסקו בוילו, כבר די נמאס לי ספייק והשגעונות שלו... עכשיו גם הוא יהיה ילד טוב ירושלים כמו אנג´ל?! אררר, אין לי כוח לזה!

Idomania

New member
סתכלו משהו ששמתי לב אליו..

אוקיי הנה קטע מהנאום של ג´יילס מהחלום של וילו בrestless GILES: Acting is not about behaving, it´s about hiding. The audience wants to find you,strip you naked, and eat you alive, so hide בטח זה סתם צירוף מקרים אבל בכל זאת

A Pig in a Cage

New member
ראיתי, אהבתי ../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב לדעתי. אני אישית מנסה להימנע כמה שיותר מהטריילרים וכל מידע אחר על הפרק לפני שאני רואה אותו, אבל כנראה כל אחד והקטע שלו... לדעתי חבל רק שהפרק התעסק בדבר אחד בלבד, ווילו, ולא בספייק למשל או בעלילה העונתית, אבל אני מניח שיש עוד הרבה זמן בשביל כל זה

14מתן

New member
עוד לא ראיתי אבל...

אם אתה אומר שהפרק עוסק בווילו אז אני כבר מת לראות אותו הוא יעשה לי בטח את השבוע !

HuGo Hell

New member
כנ"ל!! ראיתי ואהבתי!!../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

הפרק כזה יפיפה!! ווילו חוזרת, זה כזה מרגש.. איך התגעגעתי אליה. והיא ניראת ממש יפיפיה... דון רזה שזה מתחיל להיות מגעיל.. היא אולי יפה אבל רזה כל כך.. o_O ספייק משתגע וזה משגע אותי לגמריייייייייייייייי.. אם הוא לא יחזור לעצמו אני אמות.
זאנדר כרגיל.. הוא לא השתנה.. וכל הפרק היה חמוד ומרגש. אהבתי כל כך את השד שזה הפעם הראשונה שאני אוהב שד.. הוא ממש כמו ומצחיק כזה בצורה שלו.. אבל החלק שהוא אכל את הבטן של ווילו היה ממש ממש ממש ממש מגעיל. ושווילו ראתה את באפי וזאנדר היה ממש מרגש. כנ"ל זאנדר ובאפי (כשראו את ווילו) הפרק מהמם.!!

crusher

New member
ראיתי גם...

היה נחמד... לא כל כך התלהבתי... חשבתי שהחזרה של ווילו תהיה יותר יפה... משהו יותר מושך כזה.... אבל בסך הכל זה היה פרק סביר דרך אגב מישהו יודע כל כמה זמן יוצא פרק להורדה?

The Flash

New member
התאכזבתי מזווית ספייקית(S)

כי אף אחד לא גילה שיש לו נשמה(מצד שני אף אחד לא גילה שבאפי שוכבת איתו עד סוף העונה) אבל חוץ מזה היה נחמד השד הזה הזכיר לי את הגרינץ´

talrv

New member
סוף סוף ראיתי!! ../images/Emo58.gif 7X03

וממש ממש אהבתי!! לדעתי הפרק הכי טוב מבין השלושה.. הקטע עם הכישוף שווילו ואניה עשו היה כמובן בכוונה (מעטים צירופי המקרים אצל ג´וס), ולדעתי נעשה כדי להראות שווילו לאט לאט מתגברת על האובדן של טארה. הפרק היה הכרחי כדי להחזיר את ווילו לסקוביס, ואני מניחה שבגלל זה הוא לא עסק בעלילה העונתית המסקרנת ביותר.. הפרק היה עשוי מצויין ואהבתי את השיחה של ווילו ובאפי בסוף שבעצם באה להגיד שהם סולחים לה.... ודאון באמת הייתה בסדר בפרק הזה....

14מתן

New member
גם אני ראיתי את 703 ../images/Emo58.gif

והוא לפי דעתי הכי טוב מהשלושה מעניין למה לא ראו מישי מתה בהתחלה כבר קיוויתי שתהיה ישראלית אחת

פססססט...

אני די חדש פה ואני מבין שאולי לא תרצה\ו לגלות לי אבל איפה מורידים את הפרקים החדשים
(אם אסור לפרסם באתר אז אולי מסר אישי?)

talrv

New member
אסור לדבר על זה בפורום..

אבל אם אתה ממש רוצה לדעת, אתה יכול לשלוח לי מסר או אימייל או אייסיקיו ואני אשמח לענות (אפילו בהסבר מפורט) [email protected] 98051730

buffstar

New member
סוף סוף הצלחתי להוריד את ../images/Emo58.gif

הפרק... וממש אהבתי כאילי אני חושבת שזה אחד הפרקים הייתי בהם הכי אקטיבית בסדרה, צעקתי "Ewww" המון ונתתי מכות לכרית שהסקוביז לא ראו את ווילו ובמיוחד שראיתי שהבחור שמת נעלם לו כל העור ואז כבר ידעתי מה הם חושבים... ואפילו קצת בכיתי שהם סוף סוף נפגשו... ובכלל הקטעים עם אניה היו ענקיים... ואין אין ממש התגעגתי לווילו. לסיכום אחלה פרק והעונה השביעית לא מאכזבת עד עכשיו... נ.ב ווילו נראה ממש טוב וגם לאניה יותר מתאים שיער שחור...

למעלה