Brothers To Kiss

Silver Lance

New member
../images/Emo58.gifBrothers To Kiss../images/Emo58.gif

(קרדיט לכותרת: פייטון) בהדר ובששון, סיימתי סוף סוף את אחים לנשק ואני יכול להתחיל לקרוא את הכרך הראשון של מלחמת הנשמות (שאגב קניתי ככרך אחד ולא כשניים). אבל לפני שאני מתחיל, כמה דברים חסרים ב"אחים לנשק": (אני מזהיר, ספוילרים די גדולים לספר) *איך הגיעו אריאקס וצבאו לבסוף למערה של הביצים? הרי המפה נשלחה לפר-סלין ע"י רייסטלין. קיטיארה זכרה את כל המפה בעצמה? וגם אם היא זכרה, הרי המערה היתה מלאה סלעים. *איך ומתי רייסטלין וקרמון עזבו את הצבא? הם לחמו בעוד קרבות? האירועים הנ"ל מסופרים בספרים אחרים, או שפשוט אלו שאלות "פתוחות"? בכל מקרה, יש! סופסוף מלחמת הנשמות!!

NJS

New member
מזל טוב

ואני מצטרף לשאלות שלך, אני חושב שפעם מישו אמר שתוכנן עוד ספר שבסוף לא נכתב

NJS

New member
מזל טוב

ואני מצטרף לשאלות שלך, אני חושב שפעם מישו אמר שתוכנן עוד ספר שבסוף לא נכתב

Silver Lance

New member
אה, היה אחלה!!

היה טיול ממש כיף, מסלולים קלים, והצטרפה אלינו מורה שהיא לא המחנכת שלנו, אלא מורה אחרת מהבצפר. ווואי איזה צחוקים היו איתה!! מורה מגניבה! חח בחדר היו לנו 2 קומות (!) וראינו יורו ושיטטנו בחוץ במדשאות היפות (אכסניית ראש הנקרה). בכל מקרה, היה אחלה, תודה ששאלת

סרינה99

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב

אני הייתי באילת וקניתי שם את הכרך השני זה היה שם ממש זול- 60 שקל אני אתחיל לקרא אותו בקרוב

midnight dragon

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

"בהדר ובששון"
חיחי

למעלה