Big Brother US 606

willo

New member
../images/Emo58.gif Big Brother US 606

אין הפתעות, לא בהדחות, לא ברומנים, לא בדינמיקה. הכיף היחיד הוא ב HOH ועכשיו כולם בלחץ כי בררו שאם קייזר היה מפסיד לג'יימס למשל הוא היה מועמד להדחה עם ג'אנל ועכשיו הם בטוחים (ג'אנל הייתה היחידה ששמחה שהוא ניצח). הכי מעניין יהי ג'ימס נגד אריק, אבל מי יודע.

axnholic

New member
606../images/Emo58.gif

הרומן - ברגע שמייקל אמר "ראית את ספיידרמן?" נשפכתי מצחוק. הם כל כך לא מתאימים... ההצבעה - זה היה די ברור שמייקל יעוף. חבל על קייזר, אבל הוא יסתדר. זה נראה כאילו ההפקה נסתה לעשות מאמץ אחרון להצבעה מותחת, אבל לא הלך להם. HOH - זה רק אני, או שג'ולי טעתה בתחרות הHOH? השאלה עם הבגדים המלוכלכים והכלים המלוכלכים... אם אני לא טועה, כולם סימנו כלים, אבל היא אמרה בגדים, לא? אני שמח שקייזר זכה בHOH [לא יודע למה. סתם רציתי לציין את זה].

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף היה לראות את קייסר זוכה ב-HOH! אני לא ממש בעדו אבל אני בעד שיהיה מותח ולא צפוי, ואם כל אחד אחר חוץ ממנו ומג'נאל היה זוכה, היו לנו מועמדים צפויים.. מעניין את מי קייסר יעמיד. ולדעתי, השבוע נראה את הויטו משומש בפעם הראשונה העונה.

willo

New member
שאלה

מאחר וזו העונה הראשונה שאני רואה, מה הכללים של הווטו?

amitooshacham

New member
ויטו

המנצח בויטו רשאי להשתמש בו כדי להציל את אחד משני המועמדים מהדחה. במקרה שהזוכה בויטו מחליט להציל את אחד מהמועמדים, ה-HOH צריך להחליט מי יהיה מועמד במקום מי שניצל. המועמד לא יכול להיות אותו אחד שניצל מהויטו, ולא יכול להיות הזוכה של הויטו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif BBUS606

אין לי יותר מדי מה להוסיף. בהתחלה כמעט והאמנתי לעריכה שאולי ג'אנל תעוף, אבל זה היה די ברור שמייקל יעוף. מעניין אם קייזר הוא מי שהצביע לג'אנל, או ששוב ג'יימס ואריק מנסים לעשות איזה קטע. ובהחלט מעניין מה יקרה בנומס ועם הוויטו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 606

סך הכל נחמד. נחמד לראות את החבר'ה מהעונה הקודמת נחמד שמייקל עף נחמד שקייזר הוא ה-HOH הבא. א-ב-ל, וזה אבל גדול - לא יודע כמה קייזר יהיה ניתן להשפעה וכמה חזק הוא מוכן לשחק. חבל שמבחינה מספרית לקייזר וג'אנל אין ממש שום שליטה על איזה מבין המועמדים יעופו, ככה שגם אם הם ישימו את 2 המתחרים הכי חזקים הם צריכים לקחת בחשבון את הוויטו ואת העובדה שבסופו של דבר אחד מהם יישאר וינקום בהם בהזדמנות הראשונה. אני חושב שזו ההזדמנות של קייזר וג'אנל להתחיל לגבש אופוזיציה לשלטון של אריק.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifBBUSA606

בדיוק כשחשבתי שמשהו מעצבן יותר מאריק לעולם לא יצוץ על המסך שלך, הגיעה ג'ולי צ'אן. נשבע לכם שאם אני אשמע עוד פעם את המשפט על הזוגות הסודיים שיגיעו לפיינל 2, אני לא אחראי למעשיי. גררררררררר! תשתקי! מבחינתי זה היה פרק אישי ומשעמם, במיוחד כי האנשים מהעונה שעברה לא אמרו לי כלום. הדבר היחיד ששימח אותי זה הזכייה של קייזר בהו"ה. מצד אחד זה נותן לו ולג'אנל סיכוי להישאר בחיים, אבל מצד שני הוא יודע שהוא בבעיה מספרית ומעניין אם הוא יילך נגד אריק. אריק נגד איווט, במיוחד אם קייזר וג'אנל ישתלטו בויטו, יהיה מצוין.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 606

היה צפוי שמייקל יעזוב טוב שקייסר זכה אני מקווה שיהי חכם וישים את אריק בנומיניישן העיקר להוריד את האגו מאריק מצדי שישים את אריק ואייוט אבל יש לי תחושה שישים את רייצל ואריק

Boran

New member
../images/Emo58.gif 602-606

ככה זה אצלי, פרקים באים בקבוצות
קייזר הו"ה- ?? מעניין מה הוא יעשה. אהבתי אותו יותר בפרקים הראשונים. כרגע היחידה שבמקום הראשון אצלי היא איבט. גם את ג'יימס ושרה אני אוהב. את אריק אהבתי בהתחלה אבל הוא נהיה סתם מטורף. את קייזר אהבתי בהתחלה אבל הוא נהיה סתם בסדר. את פיבי אף פעם לא אהבתי.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אם יש משהו שביג בראדר טובים בו, זה לגרום לי ברגע האחרון שאולי המועמד הצפוי דווקא לא יעוף... הפרק עצמו היה חביב ביותר, נחמד לראות שמעונה 5 אף אחד לא שמר על קשר עם אף אחד (למרות שאני הייתי שמח לראות מה קורה עם וויל וקארן...) לפחות קייסר זכה ב-HOH אחרת כל השבוע היה מאוד משעמם... פייבוריטים: -ג'אנל -רייצ'ל -ג'יימס חצי פייבוריטים: -קייסר (רק כי הוא לא שייך לעדר של אריק) -האווי (רק כי הוא יחד עם רייצ'ל אז יש לו פוטנציאל) -שרה (אותו דבר כמו האווי, רק שהיא עם ג'יימס) אנשים שצריכים לעוף בשבוע הקרוב, ויפה שעה אחת קודם: -אריק -איווט -מגי נ.ב היה מאוד משעשע לראות איך אף אחד (חוץ מג'אנל) לא שמח שקייסר זכה... נ.ב 2 אם קייסר ישים את אריק ואיווט כמועמדים (כשמגי היא ליתר בטחון, במקרה שאחד מהם זוכה בוטו) זה יהיה שבוע מושלם.

למעלה