Big Brother 614

willo

New member
../images/Emo58.gif

דבר אחד נכון אמר ג'יימס, המשחק לא היה אסטרטגי, הוא היה רגשי (וכן היה כיף לראות אותו מנצח בוטו עוד פעם). מפרק לפרק אני רוצה יותר שהוא ימשיך, אפריל מתחילה לעצבן וג'ן ובו - מי הם בכלל. האווי קיבל פתאום שכל כשהוא הבין שהוא עשה טעות? עכשיו הפרק הבא הוא המפתח, לא רק מי יעוף (נראה לי שבסוף שרה תעוף, אבל אני לא אצטער אם זו תהיה איווט) אלא מי יחזור, האם זה יהי קייזר או אריק (נראה לי שלמייקל אין סיכוי).

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x14 + live feeds

היה פרק מעניין. ג'יימס זכה בעוד ויטו, לא מפתיע במיוחד. טוב שהוא בחר באיווט לשחק למענו בויטו, זה היה עוד צעד נכון לכיוון של לקבור אותה. איווט פתחה שוב את הפה הגדול שלה ופחות או יותר שמה את ראשה על השולחן, כשפתחה את הנושא של מי ישמש כפיון ליד שרה בהדחה, לאחר שאפריל כבר למעשה התנדבה לכך. עד סוף הפרק לא ממש האמנתי שהקבוצה של מגי מאמינה שאיווט וג'יימס עובדים ביחד וחשבתי שזו סתם העריכה כדי שלא יהיה משעמם בפרק של ההדחה. אבל לאחר מכן צפיתי בקטעים (ארוכים מידי! יותר מידי BB ליום אחד) מה- live feeds ולמעשה ראיתי איך הקבוצה של מגי מתפוררת לה בין הידיים. ג'ניפר-אפריל, הזוג הכי מטומטם בבית, הורס את הקבוצה של עצמו רק בגלל שלאפריל נמאס מאיווט. שתיהן הכניסו רעיונות על כך שאיווט עובדת עם ג'יימס גם למוחם של רייצ'ל-האווי וגם למוחה הקודח של מגי. מה שהפתיע אותי זה שמגי מתחבטת ומתלבטת במקום להציב עמדה תקיפה שאסור להם להדיח את איווט ולא משנה בכלל אם היא עובדת עם ג'יימס או לא. אחד הרעיונות של השלישיה ג'אנל-האווי-רייצ'ל שהועלו ב- live feeds הוא להציל את שרה בלי להגיד אף מילה על זה לפני כן לג'יימס ומיד אחרי ההצבעה של ההדחה לקרוא לג'יימס לחדר של האווי ולהגיד לו "עשינו לך טוב גדולה, עכשיו אתה חייב לנו". הלוואי וזה מה שנראה בפרק הבא ואת איווט מועפת לכל הרוחות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 614

בהחלט היה נחמד לראות את ג'יימס חוזר. גם אני מחבב אותו יותר ויותר ונהנה לראות אותו משחק את המשחק ומאוד הייתי רוצה לראות אותו גם מסיים לשחק את המשחק כשהוא יושב על כורסאת הפיינאליסטים. ההתפתחות בכיוון של איווט באה משום מקום ואני מקווה שזה לא עוד נסיון תפל של ההפקה ליצור תחושה כאילו שרה עוד יכולה להישאר במקרה. ג'יימס רייצ'ל וג'אנל כנראה יצביעו נגד איווט. בו מגי וג'ניפר נגד שרה. מה שמשאיר את אפריל כמי שתכריע את ההצבעה. קשה לי להאמין שאיווט תעוף אבל הרבה יותר חשוב מזה כמו שידידי מלמעלה אמר זה מי חוזר. ככל שהזמן עובר הפחד אצלי עולה שאריק עשוי לחזור. כל הסיסמאות של כוחות ההצלה והפטריוטיות מאוד מפחידות אותי למרות הפופולריות הלא גבוהה לה זכה אריק לעומת קייסר. אחרי שבוע-שבועיים לא בבית אנשים נוטים לשכוח מה היה. מקווה מאוד שלא.

avivko2

New member
614 ../images/Emo58.gif

נמאס לי סופית לשמוע את הקול של איווט! אני קצת מודאג מזה שיחזירו את אריק בשבוע הבא... נשמע לי הגיוני שיחזירו אותו מהסיבה הפשוטה שהוא כבאי מניו יורק ומאז 11/9 הם די פופלרים(בלשון המעטה) אני בניגוד לכולם חושב שצריך להחזיר את מייקל גם כי אני לא רוצה את קייסר ואת אריק וגם בגלל שהוא יבוא כדי לנקום בכולם(חוץ מג'יני כמובן)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר614

וואי הכיוון נהיה מעניין סוף סוף נראה שגם הברית של אוהבי הקאפי מתפוררת. אני לא בטוח שרייצל תצביע נגד אייוט רק אם תבין שגיימס איתם ולא נגדם אני מקווה שאיווט תעוף כי אז הוךלך להיות מעניין אני מקווה שקייזר יחזור העיקר לא קאפי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifBB 614

יש! ג'יימס שוב זוכה בויטו. הוא לא השחקן הכי מוצלח, אבל אני אוהב אותו רק כי אני שונא את זה שהבית הופך לקליקה מסריחה נגד בן-אדם אחד (כן, אפריל, אני מדבר עליך. כלבה.) מצוין שג'יימס זכה בויטו כי זה אומר שהוא יהיה שם לקבל את פני האורח החוזר. אם זה יהיה באמת קייזר, אני מקווה שלא יהיה את השכל להבין שבלי ג'יימס אין לו ברית, בניגוד להאווי המטומטם. אם הברית הנחמדה לא תגייס שוב את ג'יימס, רוב הסיכויים שהיא תיעלם בתוך כמה שבועות. ואם אריק חוזר, כל זה לא משנה. אני מפסיק להסתכל.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifאגב...

מת על ההומור הציני של ג'יימס: "אמריקה, תשאירי את כולם בבית, I WANT SARAH". וגם, אני לא זוכר באיזה פרק זה היה, שהוא זחל על הרצפה ועשה חיקוי של קראפי. זה היה ענק.

avivko2

New member
זה לא ממש קשור אבל שמתם לב

של ג'ימס יש גבות של דראג קוין? אני לא הופתע אם הוא לובש בלילה ביגדי נשים ומתחיל לנענע

De fire

New member
האמת היא ../images/Emo58.gif לייב פידס

שמישהו עלה לשידור בהאוס קולז וטען שבלייב פיד אחד ראו את ג'יימס מתגנב בלילה למגירת תחתונים (כנראה של ג'אנל) וככל הנראה קורע אותם לגזרים. אולי יש לו סטיית תחתונים. אה וכן, משום מה דיירי הבית חשו צרך עז להציץ לבו במקלחת (בהסכמתו של האחרון)

maya567

New member
../images/Emo58.gif 614

אין לי יותר מדי מה להגיב. הפעם קראתי את מה שכתבתם לפני שראיתי. המאמץ הקטן שלי למען קייזר
אם קראפי חוזר אני מפסיקה לצפות. וד"א קייזר לפני שעזב, גם דיבר על ג'יימס כעל מי שבגד בברית, וכאדם שאסור לסמוך עליו. נקווה שזה לא יקרה. ג'יימס-קייזר (בייחוד עם ג'יימס בודד), זו הברית הטובה ביותר שיש כרגע. ושמתם לב שפתאום ג'אנל היא הכי אנדר דה ריידר שיש? היא ובו ממש צמד חמד.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אולי די עם ה"אני מפסיק לצפות" הזה? מציק לי בעיניים לראות את זה בכל הודעה שלישית.

De fire

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס -אולי ספוילר 615

טוב לפי מה שמצטייר מהלייב פידז, קבוצת אפריל-ג'ניפר חזרה בה מהרעיון להעיף את איווט מפחד שה"חברות" תראה בהן בוגדות, והפילו הכל על רייצ'ל והאווי. עכשיו המצב הוא ששרה וג'יימס כועסים על רייצ'ל והאווי על כך שהם ניסו כביכול לתת לשרה תקוות שוא, סתם כדי "להתעלל בה" (משמע הם מאמינים לאפריל) וה- Friendship גם כן שמים למטרה כעת את רייצ'ל והאווי. בגלל השקרים של אפריל (כמה הבחורה יכולה לשקר??) יש כאוס שלם בבית, אך לא נראה שמהכאוס הזה תודח איווט. רק נראה שמעמדם של רייצ'ל והאווי קורס.

avivko2

New member
זה הכל בגלל שהם סמכו על ה"חברות"

המאוד אמינה עוד מימי קראפי

RedDevil17

New member
אני התכוונתי לספוילר בכותרת...

עכשיו אני יודע שמשהו רע קרא לברית הנחמדה. ועמית, אם לא נקטר שאנחנו מפסיקים לצפות, איך נהנה? אני באמת אף-פעם לא אפסיק לצפות. לגמרי התמכרתי לזה. גם אם יביאו 12 אריקים קטנים שיזחלו על הרצפה, ויצייצו "Don't mess with my family", יחד עם 12 איווטיות רעשניות שיצעקו "WTF!" אני אמשיך לצפות.

למעלה