being normal עונה 6 .

ציניכאן

New member
../images/Emo58.gifbeing normal עונה 6 .

קודם כל אציין שמודבר בפרק מטריד. נכון ששטיק ה-"הכל בראש של הגיבור" הוא שטיק משומש בהחלט. אך סוף הפרק משאיר אותי בתחושה לא נוחה כל כך. בכל מקרה שמתם לב למה שאומר הדוקטור בפגישה עם באפי וההורים במשרד? הוא מדבר על כך שמשהו נסדק לאחרונה, שהשלמות של כל הסיפור אותו (בנתה?) במוחה מתחילה להתפרק. כדוגמה הוא נותן את העובדה שלאחרונה האויבים שלה הם 3 nerds עלובים ופאתטיים. לפי דעתי, הדוקטור מבטא כאן את חוסר שביעות הרצון של ג`וס עצמו. מעין הודאה של ג`וס, שהנה - מתחיל להיגמר לו הסוס, והסדרה מתחילה להימאס עליו באיזשהו אופן. בכלל העונה ה-6 היא העונה הקודרת ביותר בינתיים. באפי פשוט מפיצה דיכאון וחוסר נוחות בכל פרק, והטלטולים החוזרים ונשנים מתחילים כבר לעלות על העצבים באיזה שהוא אופן.

buffgirl

New member
אני דווקא ממש אהבתי את הפרק../images/Emo80.gif

ודרק אגב, זה normal again... הודעה ספוילרים. אני לא חושבת שכדאי לכם לקרוא...
הקטע שהכל היה בעצם בראש שלבאפי הוא גאוני! ועוד הקטע שסיפרו לנו שפעם באפי הייתה במשך שבועיים בבית משוגעים לפני שהיא הגיעה לסאנידייל (דבר שלא קרה בסרט אבל גם הרבה דברים אחרים לא קרו בסרט..) והסוף כשבאפי נרפאה ואז בסוף הפרק הרופא אומר: "איבדנו אותה".. זה סוף פתוח מה שיכול להוביל לסוף הסידרה - באפי משוגעת. כל זה היה רק בראש שלה! זה פשוט סוף גאוני... ואנשים תגיבו!

IDOffryn

New member
אני מממש לא ..6x17

חושב שזה סיום טוב לסדרה.. זה יהיה ממש מאכזב זה יותר מידי צפוי עכשיו אחרי הפרק הזה וגם נגיד שגם ככה הייתה מסתיימת הסדרה זה עדין היה נורא מאכזב שהכל "כאילו" לא באמת קרה. סוף יותר מידי פשוט. ולא ממש יצירתי.

../images/Emo58.gif6X17

פעם כתבתי את זה, אז אני אכתוב רק בקצרה: ממש אהבתי אתהפרק הזה, ולדעתי הוא יהווה סיום מדהים לסדרה, למרות שהייתי בדכאון/הלם/אלם אחרי שראיתי אותו...

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif שישית

לפי דעתי.. זהה פרק ענק... אחדד הטובים של באפי אם לא הטוב ביותר (ממש קשה להחליט בקשר לפרקים הטובים של באפי... ג'י מעניין למה ;) בכל מקרה, זה פרק ממש מדהים שגורם לנו לתהות... אני אישית ממש אהבתי. כל הרעיון היה ענק! ובכלל הרעיונות של גו'ס ענקים מעצמם! אבל הרעיון הזה.. שבעצם כל עניין הקוטלת הוא רק בראש של באפי... זה פשוט מדהים! הקטע שאין לה אחות במציאות (כי באמת אין לה אחות במציאות) והקטע שרואים את אבא ואמא שלה ביחד.. בפעם הראשונה נראה לי. הקטע שהיא בוחרת שהיא רוצה לעזוב את העולם שמתמוטט לה לאט לאט העולם שהיא כביכול "יצרה" במוח שלה... זה פשוט מדהים. ואיך שבעולם ה"מציאותי" העולם שהיא מאושפזת מזהירים אותה בקשר לכל הדברים האלה, זה פשוט מדהים. ועכשיו שאלה בקשר לזה.... איזה עולם אתם הייתם בוחרים? מה רציתם שהיא תעשה??? אני אישית, חושבת שאם הייתי באפיאז הייתי בוחרת בעולם המציאותי, שהיא מאושפזת. ואתם???

bewiched

New member
עונה שישית-תגובה לפרק-ספויילר

למה? לדעתי זה פרק גאוני- אני לא יכולה להסקל על הסידרה באותה צורה יותר. חשבתם פעם מה אם מה שאנחנו חושבים למציאות זה רק בראש שלנו?

אבל בתור ../images/Emo58.gif 6x17

סוף? אני חושבת שאחת הנקודות החזקות של הפרק היה שהוא יצר לנו את האפשרות הזו שאולי הכל בראש שלנו, אולי הכל לא אמיתי, שיחק עם הצופים כמו שהוא שיחק עם באפי. אבל בתור סוף לסדרה כל כך טובה, זה סוף מאכזב ולא כדאי. ואל.

ציניכאן

New member
לא צריך להגזים.

לפרק אין שום קשר לצופים, ה-twist הוא של באפי בלבד. אין כאן כוונה לגרום לנו לחשוב שהכל בראש שלנו, אלא כמובן לחשוב שהכל בראש שלה. שטיק "תפיסת המציאות" נשחק עד תום בתרבות הטלוויזיה\קולנוע המערבית. נכון שהפרק מטריד, ואני מודה שהיה די מוזר כאשר צפיתי בפרק שאחריו, אך עדיין, אני מוצא אותו טיפה מיותר. אני מנסה לחשוב שוב מה מפריע לי בעונה זו, ואני מגיע למסקנה שהיא מאוד מפוזרת. נראה כי באפי ממש לא עיקבית בעונה זו. פרק אחד היא קודרת ועגומה, פרק לאחר מכן היא עליזה ושטותניקית כאילו כלום, ושוב פרק לאחר מכן היא בקונפליקט הלעוס טיפה של "היה שווה לחזור לחיים או לא?" בקיצור, טיפה בלאגן.

ספויילר ל6-17

אני נורא אהבתי את הפרק. קצת רציתי להיות במקומה להבין ששהחיים הם שקר אחד גדול. והעניין שבתור סוף הוא יכול להיות מצוין אבל מצד שני לנפץ לנו את עולם האשליות.. אני עדיין בעד סוף טוב... ועונה 6 מאוד טובה ומאוד מסובכת. תנסה לשבת לראות אותה מחולקת לפרקים בכמות לדגומא- 1-4 ואז 5-8 וכן הלאה... ככה כול יתקשר לך ויהיה (בעיני) יותר נוח וכיף... ואגב עונה 6 בהמשך תהיה מאוד טובה שווה לך לראות:)

ציניכאן

New member
מכוסה עד פרק 18 בעונה 6 .

משם הכל תלוי ב-ד` , עמיתי ללימודים. טיפה בעיות עם גודל הפרקים. נ.ב האם למישהו יש את שני הפרקים הראשונים של עונה 6 ללא בעיות סנכרון של קול ותמונה (הקול מקדים את התמונה בכמעט 2 שניות, הורס מאוד את הצפיה).

לא הבנתי אבל

אני מציעה לך לרוץ לראות. באמת לעוד פרטים שלא נתן לפרסם תשאל משהוא פשוט ויעזרו לך בכיף:) אהם...

למעלה