BBUS717

../images/Emo58.gif BBUS717

לא אכפת לי איך העריכה נסתה להראות כאילו שכולם חושבים שזה לא בסדר מה שהיה בהו"ה. השורה התחתונה היא שאם ג'אנל או האווי היו זוכים בהו"ה לא היה שום תחרות חוזרת. אז אם מתגברים על כל החלק הזה, הפרק עצמו דווקא היה מוצלח. התוכנית מצליחה לשלב באופן מוצלח את האסטרטגיה, התחרויות וההווי הביתי. אני רק מקווה שאריקה או דניאל יזכו בוטו ומרסלס ילך. האווי דוחה, מקווה שילך שבוע הבא (או השבוע, אם הקו ד'טה יבוא לידי שימוש). אה, ומה לעזאזל היה הקטע עם אריקה ובוגי? אין לי בעיה שיראו את זה, אבל למה בשניה חטופה אחרי הקרדיטים?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

המקרה הכי גרוע קרה - מזכיה של אריקה התדרדרנו לעוד זכיה של ג'אנל. לפחות העונה הזאת אני לא השונא היחיד
חבל שדניאל, ג'יימס ואריקה ניחשו כל כך מהר את התשובות לטוויסט הצרפתי הזה ששכחתי איך קוראים לו. אין מצב שמלהסתכל על כבשה הם יכולים לנחש את התשובה.. אני שם כסף שאף אחת מהתשובות שנתנו עד עכשיו לא נכונות. מעניין אם כשיגיע עוד רמז דניאל וג'יימס ינסו לשכנע את עצמם שהרמז מתאים לתשובה שלהם, או שהם יבינו שהם טעו

maya567

New member
../images/Emo58.gif717

ביג בוי לייק ג'דיי ג'ייני! ההצהרות של דניאל בסיום היו די מטופשות. איך היא יכולה לבוא בטענות כלפי ג'אנל, כשהיא שבוע שעבר הפליצה תוכנית מפגרת בנסיון להעיף את ג'אנל - ונכשלה כשלון צורב. אז סבבה שאת לא מרוצה מזה, אבל מכאן ועד הכרזות שבעצם ג'אנל היא מי שהתחילה את המלחמה? כמה שאריקה דוחפת את עצמה לצ'ילטאון - לא נראה לי שוויל (שהוא הצד המחליט בצ'ילטאון) ממש סופר אותה. זה לא סוד כזה גדול שיש משהו בינה ובין בוגי (וכנראה בגלל זה גם שמו את הקטע בסיום) - ודי הגיוני שבוגי ירצה להשאיר אותה. אבל להזכירכם - וויל הצביע נגד אריקה כשהיא היתה מועמדת.... במילים אחרות - אריקה סאקס. ביג טיים. חבל לי על ג'אנל ועל האוי שהם לא רואים איך ג'יימס משחק בהם. אבל היה נחמד לקבל הודאה מג'יימס שג'אנל לא פרה טיפשה, אלא שחקנית הרבה הרבה יותר טובה וחכמה ממנו - שהוא צריך להפטר ממנה. וד"א בפידס מיום חמישי שאחרי תחרות ה-HOH החוזרת, וויל ישב עם ג'אנל והאווי וכמובן, שסגר איתם על פיינל 4 - כשהוא די רומז להם לא לסמוך על ג'יימס. הוא אפילו ביקש מהם לא להגיד לג'יימס על ההסדר הזה בינם. אז בקיצור, הדוקטור נמצא כרגע במצב הכי טוב במשחק. והיה ממש כיף לראות את ניקול מגיעה ועוקצת אותו. ואני מקווה מאד שעמית צודק, כי לנחש את המילה כל כך מהר - זה קצת מעפן... ואם כבר מעפן - הניחוש של צ'יקן ג'ורג' היה כל כך עלוב... לפחות תתאמץ קצת...

../images/Emo58.gif

עכשיו תורי להיות פקאצה - אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. ג'אנל שולתתתתתתתתתתת!!!!!11111 זהו, סיימתי.
איזה אושר היה לראות את ג'אנל זוכה ב-HOH, איזה כיף. לחשוב שאני הולך לישון כשהיא HOH. השלמות
לא שאני חושב שיש לג'אנל איזה סיכוי להתקדם במשחק, אבל בקצב הזה - ג'ורג' ואריקה לפיינל 2 הופך להיות יותר ויותר הגיוני |מקיא| כמה נקודות: 1. אני רק בפרק 13 בעונה 6 אבל ממי שצפה בשתי העונות - האם ג'אנל עוברת טיפול "סטפני" מהישרדות? אני מבין שהיא הייתה מאוד אהודה בעונה 6 (ואני גם מבין למה
). האם גם כאן האהובה הגדולה של ארה"ב הופכת להיות הכלבה הגדולה של ארה"ב? מה דעתכם? 2. הקריין שמקריא הוראות ל-SMSים כל כך מעולה. מצטער, אני בכל פעם מתרשם מחדש.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אתה מתכוון לזה שבעונה 6 היא הייתה סופר אהודה ועכשיו מנסים להוציא אותה כלבה גדולה בעונה 7? אם לזה אתה מתכוון - אז אני לא חושב ככה, בכלל לא. העריכה דיי לטובתה, העריכה נגד הפלוטארד רעה - רק אני שמתי לב לזה שהמצלמה בקיר הלכה לכיתוב "Aנאה" ואז צילמה את דניאל. [אחרי זה היא הלכה ל"הונאה" כשג'יימס נכנס לג'אנל והאווי] בכל אופן - לדעתי ג'אנל יוצאת מדהימה בכלפרק, וחזקה בכלפרק. [ואם כבר אז כבר - יש כאלה שטענו שהמפיקים יעשו הכל בשביל ג'אנל והוכיחו את זה -כביכול- בזה שערכו תחרות HOH חוזרת - אז זה לא נראה לי סיפור הכלבה של סטפני]

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אוף איזה מעצבן קיוויתי שאריקה תקח נו זה רק עוד שיטה שגאנל תשאר.( אני דווקא מחבב אותה כשחקנית וכאדם הבעיה שלי היא הברית שלה יותר וזה יותר הייתי מעדיף לראות אותה משחקת מבלי שהייתה נכנסת עם ברית של ארבעה-חמש אנשים של S6 אלא יותר תתחבר לאנשים אחרים נגיד ברית שלה ושל דיאן או עם צילטאון או כל מישהו אחר היה מעניין יותר) בכל מקרה אני לא צופה לה סיכויים ממשים להגיע לסוף כי בשבוע הבא רק האווי יתחרה בHOH והשאר נגדה בכל מקרה. וכל השאר ישימו את גאנל במועמדויות. נראה שLOD הרבה יותר חזקה ומחוברת מכפי שחשבתי. ויל עצבן אותי בתחרות הHOH השנייה כי הוא הפסיד בכוונה בשאלה הראשונה דניאל צריכה לזכות בויטו או בכוח המיוחד(מה הפיתרון?) בסך הכל דניאל שיחקה חכם בבית. אם הברית של LOD ובכלל לדעתי עד כה שיחקה בסדר גמור ממנה אני לא מאוכזב לפחות. הקול הקובע בבית הוא ציקן גורג לדניאל יש את הקולות של גיימס,וויל ובוגי לאריקה-כנראה האווי ומרסלס אבל נראה לי שציקן גורג הוא בצד של דניאל כי אני זוכר שהם די דיברו ביחד הרבה והיה להם קשר יותר טוב.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

"יותר הייתי מעדיף לראות אותה משחקת מבלי שהייתה נכנסת עם ברית של ארבעה-חמש אנשים של S6 אלא יותר תתחבר לאנשים אחרים נגיד ברית שלה ושל דיאן או עם צילטאון או כל מישהו אחר היה מעניין יותר)" תגיד לי רגע, איפה ההיגיון? מה עדיף להתחבר לדיאן [שרצתה להעיף אותה] ולצ'ילטאון [שהם הכי לא בטוחים] במקום להתחבר לברית שלה מעונה קודמת - אנשים שקרובים אליה גם מחוץ לביג בראדר. בוביץ מששתף בעונה של ביג בראדר ויוצר קשר מעולה עם 4 חברים משם - לא בגדתם אחד בשני ולא כלום - נכנסתם יחד לביג בראדר אולסטאר - אתה תלך על אנשים אחרים שלוקחיםאותך בתור איום ובשניה הראשונה שיתאפשר להם הם יעיפו אותך או שתלך ל4 חברים הקרובים? בבקשה, קצת היגיון ובמיוחד אחרי שהם שלטו בבית במשך 4 שבועות [ועכשיו השבוע החמישי]. ואפילו אם זה היה לך יותר "מעניין", היא משחקת לא כדי שיהיה לך מעניין אלא כדי שהיא תנצח. קצת, קצת היגיון.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

על זה אני בדיוק מדבר! הייתי מעדיף שהם לא באו 4 אנשים מאותה עונה. שהיו בברית אחד לאולסטאר. זה דבר שלדעתי מעצבן וקצת הורס את העונה הזאת. מלכתחילה לא היו צריכים להכניס אותם לבית ולא אכפת לי אמריקן צויס או לא ברור שההפקה יכלה לשנות את זה. למה להביא 4 אנשים שהם מאותה ברית. מ בשאר העונות יחסית הביאו את האנשיטם ששנאו אחת את השני מרסלס-דניאל גס-נקומיס-דיאן אריקה-אליסון הרבה יותר טוב אם כבר שהיו מביאים את איווט-גאנל וגיימס. ככה גאנל הייתה צריכה לנסות להתערבב עם אנשים אחרים והיה הרבה יותר מעניין לדעתי.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אם היית עושה משאל עכשיו בפורום : "הישרדותאולסטארס 2 - מי הייתם רוציםשיחזור לשחק?" רובם היו אומרים לך את השחקנים הכי אהובים עליהם [אם זה מבחינה אסטרטגית או וואטבר]. אמריקה אוהבת את S6 - ולכן החזירו אותם, את התלונות ואי האהבה שלךתפנה לתושבי ארצות הברית. ונקומיס ודיאן לא שנאו אחת את השניה לפי מה שזכור לי. [שניהן היו נגד ג'ייס וההורסמן]

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

זה מה שהתכוונתילגבי דיאן ונקומיס שהיו נגד גייס אז היו מבטלים את אמריקן צויס(שלי נראה גם ככה מזויפת כי איך אריקה ונקומיס הגיעו כל כךל גבוה זה לא היה כל כך מובן) שההפק'ה הייתי בוחרת את האנשים לבוא מלכתחילה כשיש לך ברית בטוחה של 4-5 אנשים זה כבר לא הוגן. וסתם תדע לך שבשבוע של הצופים שהיו צריכים לבחור ובו המתמודדים ביקרו בכל מיני מקומות למשוף צופים והתראיינו באתרי האינטרנט שאלו אותם ישירות את S6 אם הם יהיו בברית ביחד או שהם יתערבבו בבית וכולם ענו שהם לא יהיו בברית ביחד ויתערבבו ככה שדי יצא שהם שיקרו לגבי זה.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אז רגע - ההפקה מתערבת עכשיו ומזייפת בחירות - אז למה אתה ממשיך לראות את התוכנית? ולא פייר להגיע עם ברית של 5? וזה פייר לבוא לבית כשאתה לבד ואז למצוא 4 אנשים וליצור איתם ברית? אותו דבר. + מה רצית? שיגידו ישר שהם בברית עוד לפני שהם נכנסו לבית? מי יעשה דבר כזה ? בכל מקרה - אין על מה להתכווח, אנחנו טוחנים פה מים ומנסים להצטדק בכל הודעה מחדש. אתה חושב ככה ואני חושב ככה - שיהיה לבריאות. המשך עונה מדהימה

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

כי זה מעניין וידוע שההפקות מתערבות בריאליטי אל תהיה כזה תמים!(ומה גם שחשבתי לעזוב לראות בגלל זה) ברור שפייר להגיע לבית לבד ולעשות ברית של אנשים הרי זה לכ המשחק ליצור בריתות ולשבור אותם ולכרות חדשים זה כל המשחק של ביג בראדר

למעלה