BBUS701

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק. הייתי רוצה לראות קצת פחות אסטרטגיה בפרק.. כולו היה עמוס רק באסטרטגיה. אבל אפשר להבין את זה כי הייתה גם תחרות הו"ה וגם המועמדויות באותו פרק של 40 דקות. בכל מקרה, מעצבן אותי שביום חמישי כבר מישהו יעוף. כמעט כל ה-14 הם אנשים גדולים שלא סתם נבחרו להיות אולסטארס.. יהיה קשה להעיף אחד מהם כל כך מהר. אם דניאל תעוף ראשונה זו תהיה אכזבה אדירה. ציפיתי ממנה להיות בשקט בהתחלה, במיוחד בגלל שהיא ידועה בתור אסטרטגית טובה. ג'ייס הפתיע אותי לטובה. בלי שלושה הורסמנים טיפשים לידו, הוא מסוגל לחשוב בשביל עצמו והוא מצליח בזה אפילו. אהבתי איך הוא הסביר את הרעיון של דניאל - לרדת מהרמה הגבוהה של ההו"ה לרמה הנמוכה של להיות מועמד. אה, ובקשר לבחירה של ה-14 - התאכזבתי מאוד שהאווי האידיוט נבחר על חשבון מוניקה (IT'S AWN) או איווט. איווט הייתה יכולה להיות בחירה טובה של המפיקים לדעתי כי מבחוץ כולם היו שונאים אותה, ובתוך הבית היא בטח הייתה נשארת להרבה זמן כי כולם היו רוצים בנאדם ששנוא על כולם בברית שלהם.

../images/Emo58.gif

אלוהים, כמה שהתוכנית הזאת טובה. קצת התבאסתי שאיווט ודנה לא נבחרו. הייתי מעדיף אותן על פני אריקה, מרסלס או ג'ורג'. אני מקווה שהשישה שלא נבחרו ישתלבו איכשהו בהמשך העונה. מעבר לכך, הפרק היה פשוט מצוין. חבל שדניאל ואליסון מועמדות, כי אני רוצה לראות אותן עוד הרבה במהלך העונה, אבל זו לגמרי אשמתה של דניאל, היא צריכה לדעת יותר טוב מזה. קיוויתי שהחזקים יבינו שאם הם יעלו אחד על השני אז אנשים כמו אריקה, ג'ורג', נאקומיס, האווי, מרסלס ומייק יגיעו רחוק ופשוט יחברו להעיף אותם. כולי תקווה שזה עוד יקרה בהמשך. חוץ מזה, פתיחה מעולה לעונה מעולה.

../images/Emo58.gifובצפיה נוספת...

אני פשוט מתעב את מרסלס! זה לא יאומן כמה שאני שונא אותו (וממש לא בצורה טובה). אני ממש ממש מקווה שהוא יעוף מהר. אריקה וג'ורג' מיותרים. חבל שהם יגיעו רחוק. מועמדת לזכיה כבר מהפרק הראשון: דיאן.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

איכס אם דיאן תזכה זו תהיה העונה הכי גרועה, הבחורה הזאת מעצבנת ופתטית ברמות, בניגוד לאליסון שהיא אולי כלבה, אבל מהסוג שכיף לראות.

../images/Emo58.gif

אני דווקא אוהב אותה. בעונה שלה היא הייתה טובה, ורק הקטע עם דרו הרס אותה. עכשיו נראה שהיא למדה מזה והיא גם יודעת איך להתנהג ולמי לחבור.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דיאן מעולה. כשהיא רוצה היא יכולה להיות שחקנית מדהימה. להזכיר לך את אחד הפרקים הטובים בהיסטוריה של ביג בראדר? הפיינל 4 של עונה 5. בזכות דיאן לכולם יש ברית של שניים עם כולם, ואין לך שמץ של מושג מה הולך לקרות. וזה המשיך גם לפיינל 3 - שהיה בכלל מעולה.

בוביץ

New member
ביג בראדר 701 USA ../images/Emo58.gif

טוב עכשיו ממש סיימתי לצפות בפרק ככה שהתגובה שלי תהיה מאד קשורה לאיך הרגשתי עכשיו וקצת פחות מחשבה ויותר רגש. בהתחלה נראה לי מאד מוזר בחירת הקהל. בצד הגברים ומצד הנשים המיותרים לדעתי: האווי,מרסלס,ציקן גורג, ואריקה לפחות מנקומיס ודיאן אנחנו יודעים שיש להן שכל והן יכולות לשחק אסטרטגית מאד חבל לי על הטעות של דניאל והיה לי ניחוש מאמצע הפרק שתהיה המועמדת ורוב הסיכויים שתעוף בשבוע הראשון. האמת חבל לי שכל חברי הביבי 6 עושים להם ברית ביחד(דבר שבראיונות בשבוע ההצבעה אמרו שלא יקרה) נראה שרק גיימס מוכן לבדוק בהם לדדעתי את גיימס אפשר לשכנע ברגע שיוצע לו ברית יותר טובה . אבל החברה מהצד השני צריכים להבין את זה וגיימס צריך להראות סממנים של הוא מוכן לעבור צד. דוו'קא הברית של עונה 6 מאכזבת אותי אני מעדיף אותם שיותר יתערבו בבית ופחות מכונסים אני מסכים עם ויל שקייזר מנופח מעצמו כי קייזר כשחקן היה גרוע. אכן עבר יותר מדי לאסטרטגיות ופחות איך כולם מתערבבים הייתי רוצהלראות כמה קטעים 'שמחים' ושלא רק קשורים לאסטרטגיות ומה עם האוכל? לא אמרו לנו מה הם אוכלים... הרי אמרו שזה יההי טוויסט לא? בינתיים טוב שחזרה ביבי כי אין כמותה והיא תמיד מעניינת. רק חבל לי על דניאל אבל זה יעבור לי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifBBUS701

הערה: התגעגעתי לכותרת שנראית כמו קוד כניסה לצוללת. יש! מגילה: וואו, זה היה כיף. ממש כיף. אני מנסה לא לדלג יותר מדי על ההתחלה לטובת הסוף. טוב, בחירת המשתתפים - בסה"כ בסדר, חוץ מאריקה (לא כוסית + חסרת-אישיות = רע), ובזמנו גם חשבתי שג'יימס (שאני לא תופס ממנו, אבל סלחתי לו כי הוא עזר לג'אנל
לזכות ב-HoH). הופתעתי שבחרו 8 גברים ו-6 נשים, במיוחד בהתחשב בכך שהקאסט הנשי נראה מלהיב יותר. חבל שאיווט לא נכנסה, אבל אז זה באמת היה עודף-BB6. אה, והופתעתי שג'ייס נבחר ע"י הקהל, למרות שאני נוטה לחבב אותו. כבר מהכניסה לבית שבתה דיאן את ליבי. הערה מצוינת על אריקה, ועוד הערה אח"כ על התאהבות בטלוויזיה (ראיתי קצת מ-BB5, ככה שהבנתי את הבדיחה), והיא נראית לי אחלה. על נאקומיס דווקא שמעתי דברים די טובים והתאכזבתי, לפחות בינתיים. היא נראתה לי סתמית למדי. אחת שבלי הקעקועים והמראה הפריקי, לא היתה בולטת בכלל. מייק "בוגי" הוא יצור די דוחה. בוגי זה שם המשפחה שלו או כינוי? כי אם זה כינוי - בנאדם, אתה בטח כן בן 40 (או לפחות נראה ככה), התנהגות אינפנטילית היא כבר לא חמודה, היא די מביכה. אני לא מתלהב מקייזר כמו שהתלהבתי בעבר (באמת נראה שהוא יותר חכם ממה שהוא חושב שהוא), אבל השטויות של מייק בהתחלה היו די בלתי-נסבלות. לגבי וויל - אני עוד מסרב להביע דעה. אם הוא שורד שבועיים-שלושה, הוא גאון. אם לא, עוד נאד נפוח. טוויסט ה-HoH הוא דווקא מגניב. יותר טוב מהרבה טוויסטים דביליים שנהוגים כ"כ ב-BB - פשוט משהו נחמד שמשפיע על האסטרטגיה (קצת כמו אליל החסינות בהישרדות). פחדתי שהשמדת ברית BB6 תחל מיד, אבל כמובן שג'אנל
התייצבה כמו שצריך לתחרות וזכתה ב-HoH. יאי, ג'אנל. אוקיי, אני יודע שזה קשקוש ושכמו כל תחרות HoH, גם זו היתה מבוססת על 100% מזל ו-0% כישרון, אבל בכל-זאת - ג'אנל
. לא חשבתי לרגע שג'ייס יוותר על ה-HoH כדי להפוך למועמד. אפילו מרסלס לא היה לוקח דיל כזה. בכלל, אני מחבב את ג'ייס. הוא משחק נכון (למרות שהנומיניישנס היה Fuck You די גדול לאליסון, שנראה היה שבטחה בו) ואהבתי את הקטע עם החברה והבת החורגת. התכנית של דניאל היתה בעיקרון טובה, אבל מה שיוביל כנראה לסיום שהותה בבית אחרי שבוע אחד, הוא ההחלקה הטיפשית שצריך לספר לג'אנל על זה. אני לא חושב שהיא התכוונה למה שהיא אמרה, אבל נוצר מצב שאף-אחד לא בוטח בה והיא יכולה לעוף. אליסון היא זונה מטומטמת שצריכה לסתום את הפה, ואני מקווה שהיא תעוף. קשה לי לראות את זה, כי נראה שהמטרה מונחת די חזק על דניאל, אבל שוב - אני מקווה שאליסון תלך. ושזה יימשך ככה. כי זה היה פרק ראשון ממש כיפי.

../images/Emo58.gif 701

לא ראיתי אף עונה של BB. זה למעשה הפרק הראשון (או השני נדמה לי) שאני רואה מהסדרה הזו. מאחר ואני לא מכיר את המתמודדים מהעונות הקודמות, אני מניח שההודעות שלי לא יהיו קשורות לכלום. אני גם לא מכיר את הסיפור של עונה 6 אז זה לגמרי באוויר. (באותה הזדמנות - אשמח אם מישהו יסביר לי על הויטו. מה זה לכל הרוחות?) בכל מקרה, בתור צופה טרי מאוד אהבתי לראות כמות מרוכזת של אסטרטגיה כבר בפרק הראשון. ובגלל שהייתה כל כך הרבה אסטרטגיה אני מצפה מהמתמודדים לא להסכים על מקום 5-6 בברית של עונה 6, זה מגוחך. מצד שני, גם האולסטאר של הישרדות היה מגוחך
anyway.... עם כל הדברים הטובים שהרעפתם על ד"ר וויל (והעובדה שהוא יוצא עם ארין. מה היא עושה עם אדיוט כזה?) קצת התאכזבתי, but then again, יש לו מטרה על הגב. אני מניח שגם אני הייתי נעלם. ואגב נעלמים - זה הריאליטי השלישי של אליסון, לא? ביחד עם המרוץ.

../images/Emo58.gif

הסבר קצר: יש שלושה פרקים בשבוע והם מחולקים בצורה הבאה - בפרק אחד יש את ההדחה ומיד אחריה את תחרות ה-HOH, בפרק אחד יש את המועמדים להדחה (בדרך כלל יש גם תחרויות אוכל באותו פרק) ובפרק אחד יש את תחרות הוטו. בתחרות הוטו ה-HOH ושני המועמדים בוחרים לעצמם מישהו נוסף והשישה מתמודדים על הוטו. מי שזוכה בו יכול להציל את אחד מהמועמדים להדחה ובכך להכריח את ה-HOH לשים מישהו אחר במקומו. וכן, זה הריאלטי השלישי של אליסון (ואני אישית מת עליה!).

anywhere

New member
701 ../images/Emo58.gif

זה לא נראה לכם קצת יותר מידי? אני כל הפרק הרגשתי שזה מנופח בטירוף, שכל אחד שם מלא בחשיבות עצמית, ושהם נכנסו למשחק הרבה יותר מידי מהר. תנו דקה לנשום, להזכר מי אתם ולמה שנאנו אתכם מלכתחילה. כמו שמישהו כבר אמר פה, זה מרגיש כמו אמצע העונה. וזה לא דבר חיובי מבחינתי. ווית' ד'ט סייד, גו ג'אנל ודיאן.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifNominations

הנאום של ג'אנל היה צריך להיות שוב ה-"Bye Bye Bitches" הקלאסי. אליסון גורמת ל-J-Blow להיראות כמו ילדה קתולית חביבה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

ג'יי בלו היא טיפשה בלי שום מודעות עצמית, היא אפילו לא מודעת לזה שהיא ביטצ' מתחסדת. אליסון יודעת שזה התפקיד שלה והיא מבצעת אותו בצורה הטובה ביותר, אתה סתם לא אובייקטיבי בגלל שהיא מפנה את הזעם שלה כלפי ג'אנל.

Doji

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס + הזוכה בויטו

אלוהים ישמור, נשרף לי המוח מכל שיחות האסטרטגיה המעגליות של ג'אנל-ג'ייס-ג'יימס-האווי-וויל. שעות על גבי שעות של התחבטויות האם דניאל יותר מסוכנת מאליסון, או להיפך, או שניהם, או אוליי אף אחת מהן
ד"ר וויל נתן הסברים משונים על כך שהוא בכלל לא מעוניין להגיע לשלב של הסקווסטר, ולמה הוא יעוף הרבה קודם, כמה אין לו סיכוי ושהוא זכה בעונה 2בזכות מזלו הטוב. יא רייט. אבל חמור מכך, הוא הולך בדרכה של דניאל ומדבר יותר מידי, מהר מידי, חזק מידי, על אסטרטגיה עם ג'אנל-ג'ייס ומנסה לשתול במוחם רעיונות שג'יימס ודניאל או מרסלס ודניאל פועלים ביחד. ממש לא נראה שהם קונים את זה. אני מתלבט אם כדאי לצפות בקבצי הלייב פידס לפני שאני רואה את הפרקים. זה לא ספויילר מהותי מבחינתי שג'אנל זכתה בויטו בשלב זה של המשחק, אבל בהמשך זה יפריע לי, כשהתחרויות יהיו חשובות יותר. לא חושב שזה טוב שג'אנל זוכה בתחרויות הראשונות, גם ככה יש עליה מטרה מאוד גדולה, גם בזכות עצמה וגם כחלק מחבורת עונה6. אף אחד לא מזכיר את מרסלס. חשבתי שהוא יהיה אחת המטרות הכי גדולות בבית, באותה רמה של ד"ר וויל ודניאל. מרסלס טחן מכל זווית אפשרית את העונות הקודמות של הסדרה, הוא מכיר לעומק את רוב המשתתפים מהכנות לראיונות איתם ומהראיונות עצמם, הוא שמר על קשר עם הרבה משתתפים גם מחוץ לתוכנית, והוא דיסקס אסטרטגיות אופציונליות קיימות לכל תרחיש אפשרי במשחק יחד עם גרטשן בהאוס קולס. אני במקומם הייתי דואג להעיף אותו מהר.

שאלה:

איפה אתם רואים את ביג בראטר? כי אני ראיתי בטלוויזיה לפני איזה שנה אני חושבת עונה אחת (אני מאמינה שאת הראשונה, לא יודעת) אני אפילו לא זוכרת באיזה ערוץ זה היה, ומאז לא ראיתי אף עונה אחרת (למרות שחיפשתי) ועברתי מאז גם יס וגם הוט ולא היה ...

maya567

New member
אני רוצה לקרוא את ההודעה של doji

אבל אם אני אקרא אותה. אני אהרוס לעצמי את הפרק הבא. אוף! מה שמזכיר לי שבעונה הקודמת היו לי את הלייב פידס לאיזה חודש בערך. בעונה הזו אין לי מתי בכלל לראות אותם... וגם ככה תמיד שמים אקווריום כשיש תחרויות וכאלה.

RedDevil17

New member
ואי-אפשר לקרוא שום פורום של BB

בלי להיחשף לספוילרים. מישהו צריך לפתוח פורום "BB לאומללים-חסרי-פידס".

De fire

New member
יש פידס להורדה

בטעות ראיתי מי זכה\תה בוטו כשנכנסתי לראות את הפרטים. אני מתאר לעצמי שכמו בעונה שעברה ימשיכו להעלות אותם עד שלב מסויים. השאלה היא למי יש כח או זמן לראות לייב פידס שהם אפילו לא לייב.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו. הולכת להיות עונה גדולה. כמה אנשים גדולים בבית אחד. (דניאל, ג'יימס, וויל - ענק! וגם דיאן כשהיא רוצה) למה אנשים מיותרים בבית אחד. (האווי, אריקה, צ'יקן, ג'ייס - למה??) וכמה טעויות של האסטרטגים הגדולים. 1. וויל ומייק מתבודדים מכולם - טעות. 6 עונות ולא למדתם שאנשים קרובים מדי עפים מהר? ישימו את שניהם על הבלוק ביחד. בריתות עושים כמו דניאל וג'ייסון - בשקט. 2. דניאל. איך נפלו גיבורים. האסטרטגיה המעולה שלה היתה "קיפ יור אייז אופן אנד יור מאות' שאט". מה קרה לזה? הדבר היחיד שהפיל אותה זה שהיא עשתה בדיוק הפוך בפרק הזה. בגדול הרעיון שלה היה מעולה וגם אני חשבתי עליו, אבל באמת, אם היית סותמת את הפה לא היית מועמדת בעשרת השבועות הקרובים. וויל מצחיק, גם דניאל. גם בוגי משעשע. הטוויסט עם שני הו"ה גדול. על המועמדים - בהתחלה רציתי שאליסון תעוף, אבל בגדול היא די משעשעת ונראה לי שיהיה די מעניין איתה בבית. דניאל- אסור אסור שהיא תעוף. אחד הנכסים של העונה הזו. הבעיה היא, שלא כמו בהישרדות, אחד מהמועמדים בטוח עף. וגם אם אחת מהן יורדות, וויל בטח עולה. בעיה.

למעלה