BBUS701

De fire

New member
../images/Emo58.gif BBUS701

מעולה מעולה מעולה קונטרסט מצויין לביבי אוסטרליה. האולסטר מתברר לפחות בהתחלה כרעיון מעולה, לפחות לחובבי האסטרטגיה והמשחק נכנס להילוך גבוה כבר בפרק הראשון. אני נוטה לחשוב שהכניסו כבר עכשיו 14 איש ולא 12 כדי למזער את ההשפעה של רביעיית ביבי 6, לפחות בהתחלה. מוזר שלא העמידו את וויל, אולי שומרים אותו לויטו אבל היי- אם הוא יהפוך את המשחק ליותר מעניין, שישאר. בעיקרון הייתי מעדיף לא להקשר יותר מדי לקבוצה אחת, כי אני זוכר כמה מתסכלת היתה חצי מהעונה שעברה כשהסוברן לא היו בעמדת השליטה, אבל איך אפשר לא לאהוב את ג'אנל וג'יימס? הרבה טוויסטים הולכים להיות העונה, אבל הכי גדול הופיע כבר בפרק הראשון. נדמה לי שג'ולי לא פלטה ולו "But first" בודד אחד..

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 701

ממש פרק מצויין, אני לא יודע איך אנשים שלא ראו את כל העונות מרגישים לגבי הפרק, אבל אני הייתי ממש באקסטזה כשהקאסט נכנס לבית, במיוחד בגלל העובדה שפחות או יותר חצי מהקאסט הם פייבוריטים שלי. כמו בהישרדות אול סטארז גם כאן חלק משחקים מוקדם מידי וחזק מידי (למה דניאל למה?!),חלק פשוט שותקים ומתחברים עם האנשים הנכונים (מה הסיכוי שאריקה לא תגיע רחוק?) וכמו בהישרדות חלק מהקאסט מתנהג כמו קריקטורה של עצמו (ההשוואה בין וויל לריצ'ארד האטצ' היא בלתי נמנעת במקרה הזה). כצפוי הברית של ביבי6 נראית כמו איום גדול, הברית הזאת כמו כל ברית גדולה שהייתה בסידרה, תיפול. למרות שהדבר הזה הוא גם יתרון, בהדרך הכי טובה לנצח בביבי זה להיות החבר הכי פחות שנוא בברית חזקה, מה שקורה בד"כ זה שאחרי שהברית כמעט מתפוררת לגמרי שאר הבית מנצל את ההזמנות לפנות נגד אנשים אחרים, ואותו אדם שנשאר אחרון מצליח להזדחל לסוף. (פעל ב3 מתוך 5 עונות) ככה שאני לא אתפלא אם הוואי,השחקן הפחות אינטלגנטי בברית, יגיע ממש רחוק במשחק. ובאמת, ג'ולי לא אמרה "but first" הפרק, מאכזב אני יודע, הסיבה היא בעיקר בגלל שהיא עלתה על אותו "לקט" שעשו עליה, אז היא כנראה החליטה לפתח קצת מודעות עצמית ולהיות יותר... האאא אנושית?

willo

New member
../images/Emo58.gif BB701

בתור אחד שראה רק את BB6 (ועל השאר פשוט קרא) אני חייב לומר שהתוכנית הזאת נראית לי מעניינת מאוד!!. לא מפתיע שארבעה מתוך שמונת הפייבוריטים הם מעונה 6, ואני בטוח ששלושת הבנים של BB6 היו נכנסים גם אם היו רק שישה נכנסים. ההי ברור שאיווט לא תכנס (מה יחזקו את עונה 6?), והקטע הגדול הוא שאמרו להם מי הפייבוריטים. ברור לי ששומרים את וויל לווטו (כן לא ראיתי את עונה 2 אבל אני יודע מיהו), מי שבינתיים משחקת אותה מתחת לראדר זו נאקומיס, שכמו שזה נראה תגיע רחוק (היא משחקת בין כולם). הרעיון של שני HOH גדול ולא ברור לי למה דניאל חשבה שהיא תשכנע את ג'סי לשים את הראש שלו על השולחן (היא לא ראתה מה קרה למרסלס) נראה מענין, אני רק מקווה שזה לא יהפוך לBB6 בכך שהביית יחצה לשניים וזהו.

E r u

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר US,עונה 7 פרק 1

היה כיף,מאוד מאוד - להגיד את האמת? התבאסתי שאיווט לא נכנסה לבית,רציתי לראות אותה משום מה. מאוד שמחתי לראות שהקהל לא בחר במרסלס - הופתעתי שהקהל בחר בג'ייס [WTF?] ג'אנל HOH ראשונה,כמה אושר כמה אושר - איך פחדתי שג'ייס לא יסכים בכוונה ואז היא תלך בטוח,כבר ראיתי את הדיכאון לאביקשן הראשון אבל זה לא קרה,מזל. מחכה בקוצר רוח ליוטו ולעוד דקות מעניינות,וויל מעצבן ברמות - הביתה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif BBUS701

ד"ר ויל קירבי
. אמנם הזמן עשה את שלו, אבל הוא עדיין כזה מהמם ומושלם. אני ממש מקווה שכל הקטע בינו ובין מייק בוגי ימשיך, וממש חבל לי שהוא לא משתף פעולה עם קייסר או לפחות ג'אנל - מתחת לפני השטח, כמובן - בשביל להעיף את כל הלא מעניינים שיש בבית (אריקה, מרסלס וצ'יקן ג'ורג' בעיקר). דניאל התחילה חזק מדי ומוקדם מדי. אהבתי ששמו אותה מול אליסון, כך שאולי יש לה עוד סיכוי להנצל. ועוד הערה לגבי ויל. לדעתי הסכנה העיקרית מבחינת ויל, היא לא ויל עצמו (כי הוא נכס נהדר לכל ברית) - אלא מייק בוגי. אם אתה רוצה להעיף מישהו, תעיף את בוגי (וקייסר היה היחיד שחשב על הרעיון הזה), כי אז ויל נשאר בלי כלום, ותוכל להשתמש בו כרצונך. וג'ולי בהחלט לא פלטה שום but first כל הפרק. ו-40 דקות זה פשוט קצר מדי בשביל פרק ראשון.

Mr Bing

New member
שאלה..|איןספוילר|

ראיתי רק את עוננה 6 ואני עכשיו רואה את עונה 5. עוד שעה הפרק הראשון של 7 ירד לי. אם אני אראה אותו- יהיו לי ספוילרים ל-5? או שקודם כדאי לי לסיים את 5 ואז להתחיל עם 7?

Oukami Kun

New member
עוד שלה נטולת ספויילרים-

האם כדאי לי להתחיל לראות את עונה שבע בלי שראיתי אף אחת מהאחרות?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 701

התחלה נחמדה. קצת מעצבן שבחרו אנשים מיותרים מביבי 6 כמו האוווי אבל מילא. דניאל עשתה טעות והיא תשלם עליה בהדחה מהבית אלא אם כן היא תזכה בוויטו. אני לא מצליח לראות אותה נשארת בבית רק על-ידי אסטרטגיה ושכנוע אחרים להעיף את אליסון. מה שכרגיל בטבע המשחק הכי מעצבן, זה שאנשים שלא משחקים את המשחק כמו אריקה, מרסלס וג'ורג' כנראה יגיעו רחוק. האמת - אני מעדיף הפעם לראות את הצד האפל שולט במשחק ולא את הסוברינז של 6. נמאס לי מהמתיקות - אני רוצה לראות שחקנים שמוכנים לתקוע סכין לכולם בבית בלי קשר מי בברית עם מי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אין לי בעיה עם זה שהשליטה לא תהיה של ביבי 6 כל עוד מי שכן ישלוט יבין שזה יכול להיות דווקא לרווחתם לנסות ליצור ברית עם ג'אנל ו\או ג'יימס ולא לראות בהם מטרות מידיות. זה הפתרון הכי פשוט, להתביית על ה"ברית" של ביבי 6 (שאם האחרים ראו מספיק מעונה 6 אפשר לדעת גם בלי לראות את הוידויים, כמונו, שהחוליה החלשה בה היא ג'יימס) אבל לאו דווקא הכי חכם. או מועדף, מבחינתי לפחות. לגבי מרסלס- עם כל הכבוד, הוא היה צריך להשאר עם גרטשן בחוץ. ההערות העלק-שנונות שלו בעיקר גורמות לי לפהק בנתיים. וזה בא מאחד שממש אהב אותו בהאוס קולז.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אממממ.. בסדר ביינתיים לא נראה משהו אבל אם כלכך הרבה מהללים את התכנית הזאת אז אוליי באמת יש בה משהו דרך אגב אני מקווה שלא כל התחרויות יהיו קייטנה כמו הדבר הזה שהיה עכשיו כרגע אני רק יכול לאמר שהאווי ומרסלס נראים כמו אנשים פוטנציאלים להוציא אותי מדעתי במיוחד האווי ג'אנל נראית חמודה, כרגע יש לי סימפטיה אליה (בטח כשיובל יגיע זה כבר יעבור אבל אני אהנה מזה ביינתיים) רק לא הבנתי מה זה התמימות הזאתי? את הגעת כחביבת הקהל יחד עם ברית שבה כולם משתחווים לך ואת מתפלאת שאחרים רוצים להפטר ממך? קשה לי להבין אם היא עושה את עצמה כך כדיי להפוך לקורבן כמו בעונה הקודמת או שהיא באמת מטומתמת. את ג'ייס ודניאל לא אהבתי בעיקר בגלל שהיה המון פוזה. אפשר לראות ששניי אלו באו למשחק בעונות הקודמות בתור אסטרטגים או כאלו שחושבים את עצמם כאלו ועכשיו הם כאילו מנסים לשמר את התדמית הישנה שלהם בשביל הטלוויזיה הם מדברים אסטרטגיה אבל זה הכל, בלי לחשוב בכלל מדניאל התאכזבתי במיוחד כי לפי מה ששמעתי וקראתי בקשר לעונה 3 היא אמורה להיות דיסקרטית וזהירה להסתער ככה על כל האנשים בבית עם התכנית הזאת (שדרך אגב זה לא ממש שיא הגאונות לחשוב על זה שהוא יוותר בכוונה, למה היא חושבת שבכלל המציאו את הטוויסט?) היה מעשה אימפולסיבי ושתוטי וג'ייס נראה לי כאחד שפשוט חושב על מה שקורה עכשיו, הוא קיבל את הHOH וחושב שהוא ניצח את המשחק הזה, לא היה מזיק לו לפחות לחשוב על התכנית של דניאל. ווויל, וויל ביינתיים מאוד מוצא חן בעיניי גם בווידואים ואני מאמין שגם במשחק שאני אראה ממנו בעתיד הוא היחיד שאני האמנתי לו שהוא לוקח את המשחק ברצינות אני צריך לחכות לשלוש ההדחות הבאות, אם הוא לא עף בהם אז הוא כבר יגיע עד לסוף רוב מאריינו הבא כשמייק מאחוריו בתור ביג טום בקשר לשאר אין לי הרבה מה לאמר ג'יימס, אריקה וג'ורג' נראו שם כמו גלמים הבנתי שהיה שינוי דרסטי בין עונה 1 ל2 בעונה 1 זה היה הקהל שהחליט את ההדחות או משהו כזה? כי לא נראה לי שג'ורג' כלכך יודע איפה הוא נמצא

amitas5

New member
BBUS701

פרק חזק. היה בו כל מה שמצפים מפרק אול סטאר: אסטרטגיות, מאבקי אגו, דרמה והומור עצמי. הייתי מרוצה מהבחירות, כל השמות הגדולים נמצאים בעונה הזאת, רק הייתי מאוכזב שליסה לא נבחרה, לא ראיתי את העונה השלישית והיא נראתה די מעניינת.אריקה משעממת וגם לא נראת כזה טוב ויכלו למצוא משהו עם יותר פוטנציאל מהעונה הראשונה מאשר התרנגולת. כבר מהפרק הראשון אפשר לחלק את המתמודדים לפי הסיכויים לזכות במשחק. אלה שאין להם סיכוי הם הבובות (אריקה, האווי והתרנגולת) אלה שישארו במשחק ככלי משחק של השחקנים הרצניים יותר. והמתים מהלכים שידוע שהם זמניים במשחק עד שמשהו יעף אותם. ד"ר וויל מהסיבות הברורות הוא מודע לזה ולכן הוא החליט כמו ריצ'אד בהשרדות לבוא להשתעשע. קייסר,אליסון ודניאל התחילו חזק מידי , דניאל התחילה ממש גרוע וכנראה תהיה הראשונה שתעוף. כבר מההתחלה להיות חזק נגד מרסלס ולהציע רעיון נחמד אבל אחר כך להתחמק ממנו ולהיות דו פרצופית היה די דבילי. ומרסלס לא נראה שיצליח לשרוד ביחוד אחרי שהופיע בתוכנית באינטרנט. והקבוצה השנייה שיש להם סיכוי טוב לזכות אלה שיבואו מאחור - נקומיס ודיאן שלא יבלטו בבית עם מלא דמויות צבעונית אך הוכיחו כבר בעונה שלהם משחק טוב הן בעלות הסיכוי הטוב ביותר לזכות. ואלה שיבואו מקדימה דמויות חזקות שיכולות לשלוט במשחק ג'ייס שמראה את המשחק הכי טוב עד עכשיו הוא יכול להיות הרוב מריאנו של העונה הדמות הצבעונית בעונה הראשונה שבאה רק לעשות רעש ועפה מוקדם ובעונת האול סטאר באה לשחק חזק ולנצח. ג'ימס ובוגי שיש להם אנשים להסתתר מאחוריהם ואז להגיע לסוף בלתי עצירים. וג'נאל שכבר הוכיחה בעונה שלה שלמרות שיש עליה מטרה ענקית יהיה קשה לעצור אותה. כמו שזה נראה עכשיו המנצח יבוא מהעונה החמישית.

IDOffryn

New member
אממ שאלה בלי ספוילרים..

באתרים מסויימים מצאתי את הפרק כ702.. אממ אם אני לא טועה שודר רק פרק אחד, נכון? ודרך אגב כמה ימים בשבוע זה משודר? ואיזה?

amitooshacham

New member
תשובות

אם הפרק רשום בתור 702 זה בגלל שהקאפרים מחשיבים את הפרק של America's Choice, הפרק בו הציגו את הטופ 20 והתחילו את ההצבעה, בתור 701. יש לביבי האמריקאי שלושה פרקים בשבוע בימי ראשון, שלישי וחמישי.

IDOffryn

New member
תודה

באסה שבוע הבא אני בריתוק כל השבוע :/ יהיה לי קשה לעקוב אחרי העונה הזו...

willo

New member
אז זהו

בשבוע הקרוב ישודרו רק שני פרקים - שלישי הוטו וחמישי ההדחה

IDOffryn

New member
טוב לפחות השבוע..

אבל בהמשך בהעונה עדין יהיה לי קשה לעקוב כי אני לא כל יום בבית וגם יש אבט"ש שבועיים בהמשך הקיץ ככה נראה לי שאני אסיים את העונה הזו אחרי שהיא תסיים את שידוריה.

Doji

New member
701 ../images/Emo58.gif

פרק ראשון שמרגיש כמו אמצע עונה. ההשוואה בין ד"ר וויל של אול-סטארס לריצ'ארד האטש של אול-סטארס מאוד מתבקשת. קצת מאכזב, הייתי רוצה שיקח את העניינים יותר ברצינות. דניאל הצטיינה בתיכנון, אך נכשלה בביצוע. הרעיון שלה היה טוב, אבל היא היתה צריכה לזרוק אותו לחלל האוויר בתור רעיון שהיא לא ממש הקדישה לו מחשבה, ולא לקרוא לצ'יקן ואליסון הצידה ולהעלות את הרעיון בפניהם, כי הם לא מפגרים, לפחות אליסון לא, וכשאליסון העבירה את המידע היא דאגה גם לציין מה המקור שלו ומי בוחש בעניינים. נראה לי שתהיה עונה מאוד אינטנסיבית, כבר מהפרק הראשון. חבל שכולם מתמקדים בחיסול חבורת עונה6. אני מקווה שג'יימס לא מרגיש מחוייבות לאף אחד מהחבורה וישכיל להסתפח לקבוצה אחרת. הייתי רוצה לראות ברית של וויל וג'יימס. הטוויסט של ה- HOH הכפול מעולה ונראה מאוד מתאים כרגע לעונה הספציפית הזאת כשלכולם יש בראש בריתות כמעט סגורות ואוייבים כמעט סגורים.

למעלה