BBUS615 אביקשן

maya567

New member
../images/Emo58.gif BBUS615 אביקשן

כמה ברור, כמה ברור. ועוד 6:1. העיקר ניסו להראות לנו שאולי איווט תעוף (היה מצחיק לראות את איווט נעה בחוסר נוחות בכסא שלה. אפילו היא לא היתה בטוחה שהיא נשארת). הכי טוב שקייזר חזר. 82% זה מרשים למדי. היה משעשע לראות את כולם קופצים עליו, ומעניין לשמוע את ג'יימס אומר לו שיש להם 'הרבה על מה לדבר' לפני שהם יצאו לתחרות HOH. שד"א מעצבן לאללה שצריך לחכות עד יום ראשון כדי לדעת מי יזכה. נחמד שהתחרות הפעם היא של סיבולת, ועל-כן זה די מתבקש שג'יימס יזכה בה. יהיה מצחיק אם קייזר יזכה - כשהם נכנסו לתוך הביתן הזה, קייזר היה היחיד בהתחלה שלא היה לו מקום - רמז מטרים לנצחון שלו? התחלתי לתפוס קצת מאפריל. בהתחלה היא עצבנה אותי לאללה, אבל לאט לאט שמתי לב שהיא בעצם משחקת את המשחק יפה מאד. השקרים שלה, הדספשן, הסכסוכים הקטנים - הכל כי היא יודעת שהיא בתחתית הברית שלה. השבוע הולך להיות מעניין. אני כבר רצה לאתר של CBS לראות אם כבר יש HOH.

De fire

New member
../images/Emo58.gif BB615

לא נראה לי שהייתי בכזה מתח באיזשהו גמר של השרדות. הפארנויה שמא קראפי יחזור השתלטה. זה מצחיק האמת, כשבסופו של דבר קאייזר זכה ב-82 (!!!) אחוז מהקולות. העריכה המעפנה שוב היתה חד צדדית בנסיון לגרום לנו לחשוב שאיווט תעוף. שונא כשהם עושים את זה, זה שקוף מדי. והיתה לי הרגשה שתהיה תחרות הו"ה שתמשך לתוך ה"לייב פידס". עכשיו ההתלבטות היא האם לבדוק מי זכה או תחכות ליום ראשון. גוו קאייזר!!

willo

New member
../images/Emo58.gif

הפרצופים של מייקל ואריק כשהם גילו מי עף אחריהם היו גדולים. הפרק עצמו (חוץ מהמאבק בין אריק לבין קייזר) לא היה מותח. אני כשלעצמי לא יכול להמתין, אז לכל מי שרוצה לדעת אני אשרשר לכאן את התוצאות של המרוץ לHOH

maya567

New member
../images/Emo58.gif HOH

בינתיים עוד אין מנצח. למי שלא רוצה לדעת מי נשאר אני ארד כמה שורות. בינתיים זה עדיין ג'ניפר נגד קייזר. גו קייזר!

willo

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא

נכון לעכשיו (16:00 שעון ישראל) בו פרש ראשון, אח"כ ג'נל, אח"כ אפריל, אח"כ איווט, אח"כ מגי, אח"כ ג'יימס (שדווקא רציתי שינצח). שלישית הגיעה רייצ'ל. נכון ל15:51 שעון ישראל (8:51 בבוקר שעון החוף המזרחי - כלומר אחרי 12 שעות) קייזר וג'ן עדיין מחזיקים מעמד אחרונים.

De fire

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא- תןספת

קודם כל, עדיין אין הכרעה. תוספות למה שקרה בתחרות- בו פתח קופסה עם בר משקאות חריפים, השתכר והשתין לתוך הקופסה עם דג מת שנפתחה קודם לכן ג'אנל עפה אח"כ כשעזבה את הכבפתור בטעות תוך כדי ריקוד, וזכתה בפלזמה 42 אינץ'. אפריל פרשה אח"כ, זכתה ב-3000 דולר והשלושה יצאו מהכלוב. איווט עפה רביעית (לאחר 9 וחצי שעות) ופתחה קופסה עם צפצפה רעשנית. מיד אחריה פרשו ג'יימס ומאגי (ג'יימס זכה בפיצה, מגי בביצה סרוחה) והם יצאו מהכלוב. לרייצ'ל לא נותרו קופסאות לפתוח.

maya567

New member
../images/Emo58.gif ה-HOH הבא

ג'ן. בע. קייסר ויתר לה אחרי איזה שעתיים שהם היו אחד מול השני. גועל נפש. וגם ביי ביי ג'יימס כפי הנראה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 615

עמדתי במילתי והבטחתי מהאוויקשן הקודם והרצתי המון דברים בפרק הזה ראיתי מעט מההתחלה, כאשר עברו להראות מה כל אחד אומר על המודחים הרצתי, גם כאשר ג'ולי דיברה עם הבית הרצתי, ראיתי את החלק עם השלישיה המודחת ואת ההחזרה ומשם רצוף עד לתחרות HOH. כמו שחשבתי שוב נעשים נסיונות מגוחכים להראות כאילו יש מתח. 82% זה בהחלט מרשים ואני עדיין עד לשנייה האחרונה האמנתי שעוד יש מצב שהקירח צמוד הקרקע יחזור. היה נחמד לראות אותו מפוייס ומחוייך לשם שינוי את זעפני הזה. אני הבטחתי לעצמי שאת העונה הזו אני רואה בלי ספויילרים ובלי לייב פידס ובלי כלום לכן אני מחכה לראות את ה-HOH החדש ביום ראשון.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x15

פרק מעולה!! אוקיי, קייזר חזר, הפטריוטיות של ה- 9.11 לא דפקה לצופים לגמרי את המוח, ונראה שכולם היו מאושרים לראותו (ג'ניפר באופן מחשיד היתה שמחה *מידי* לראות אותו לטעמי). יש לי כרגע שלושה פייבוריטים במשחק הזה : ג'אנל, ג'יימס וקייזר. הם לא בדיוק באותה קבוצה כרגע, אבל עכשיו כשקייזר חזר אוליי יחזור להם גם השכל להתאחד שוב. לא היה לי כל ספק שמעיפים את שרה לאחר צפיה בלייב פידס, העריכה של הפרק היתה מאוד מגמתית ועשו את זה מצויין. היה קטע שאיווט בחדר הוידוי צעקה למצלמה "ברינג מי באק מיי קאפפפיי!! פליזזזז! פיזזזזז!". שיחזרתי מול המסך את תנועת ההקאה שג'אנל הפגינה. אומנם היא לא פייבוריטית שלי, אבל מגי משחקת את המשחק הזה הכי טוב. היא מנהיגה מצויינת לקבוצה שלה ועם האצבע על הדופק למה שכולם חושבים ולכבות שריפות שבקבוצה השניה מציתים. אני רוצה שג'יימס ינצח ב- HOH. הו כמה אני רוצה לג'יימס ינצח ב- HOH. וכיוון שמדובר בתחרות של סיבולת יש לו גם סיכוי טוב. אני חושב שהראשונים שיוותרו הם איווט+בו, ג'ניפר+אפריל. מה שמשאיר למלחמה עד הסוף המר את ג'יימס-ג'אנל-רייצ'ל-מגי-קייזר. אני לא מתכוון לצפות בלייב פידס כדי לא לספיילר לעצמי מי זכה. מה יש בקופסאות שבתחרות ה- HOH? צ'נבוט דיברה על "הפתעות רעות" ו"הפתעות טובות". אז הפתעות רעות= ג'וקים/זבובים/פצצת סירחון וכו'? והפתעות טובות= אוכל/פטור מאכילת PB&J?

Doji

New member
../images/Emo58.gif ספויילר HOH הבא

למרות שאמרתי שלא אעשה זאת, צפיתי בלייב פידס של תחרות ה- HOH. ג'ן HOH, למה לא קייזר??!! מה הבעיה של קייזר עם ג'יימס?? זאת הצגה כי הוא יודע שכולם שונאים את ג'יימס או שזו השטות שהוא אמר לפני שהעיפו אותו שג'יימס בגד בברית שלהם וכו'? ולמה ג'יימס ויתר?

De fire

New member
../images/Emo58.gif הו"ה

לדעתי זו היתה ההחלטה הכי טובה שקאייזר יכל לקבל. הוא גם מבטיח לעצמו עוד שבוע בבית, וגם את האפשרות להשתתף בתחרות ההו"ה הבא, בה לא יכול היה להשתתף אם היה הו"ה. חוצמזה שעכשיו הוא גם ימשוך פחות אש, מה שיתן לו סיכוי טוב יותר להשתלב בחזרה בבית. נכון, חבל שזו ג'ן ולא ג'יימס, אבל בחינת קאייזר הוא עשה החלטה נבונה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

זו החלטה נבונה של קייזר מבחינת לחזור לקונצנזוס החם והדביק של הבית, אבל אני לא בטוח אם אסטרטגית זו החלטה נבונה. לג'יימס אין סיכוי בקבוצתה של מגי ולכן קייזר יכל למשוך אותו, למרות שהעיפו לו את השרה, אל קבוצתו שלו. להאווי-רייצ'ל ג'יימס היה סולח כי קבוצתה של מגי "רימתה" אותם כביכול. חבל לי שג'יימס הולך הביתה, אבל צריך להודות שהוא עשה יותר מידי טעויות. המשחק עלה לו לראש. מבחינתי יש רק 2 קבוצות בבית שבשום פנים ואופן לא יפרדו-ינטשו-יבגדו אחד בשני : (שלא מהזוגות) מגי-בו-איווט ג'אנל-קייזר

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifBBUS 615

יאי! קייזר! דפק לי הלב מפחד שהגמד-על-סטרואידים יחזור לבית. הוא מפחיד אותי. מעצבן שצריך לחכות ליום ראשון כדי לראות מי HoH, אבל אני לא הולך לספיילר לעצמי ב-live feeds. אני בהחלט מייחל לזכייה של ג'יימס, ולאיחוד מחודש של ברית ג'יימס וקייזר. אני מקווה שקייזר יגשים את הציפיות של כולנו ממנו (לא להעיף את ג'יימס). איווט הפסידה את התחרות על תואר "המתמודדת שהכי גורמת ליובל להקיא", ומזל טוב למנצחת שלנו - אפריל. צבועה, מגעילה, שקרנית ומאוהבת בעצמה - תלכי מפה כבר. אני כן אוהב את ג'אנל, קייזר, רייצ'ל וג'יימס. הלוואי שהם יחזרו לברית שלהם.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אפריל - צבועה, מגעילה, שקרנית ומאוהבת בעצמה = בדיוק מה ששחקן טוב צריך להיות! ושים לב שגם יש לה קצת שכל בקודקוד. היא מפנה רעש כלפי איווט, וישר מכחישה שזו היא שהעלתה את הסיפור (טענה שהאווי הוא מי שהתחיל עם זה), היא יודעת טוב מאד את המיקום שלה בתוך הברית שלה, ויודעת מה צריך לעשות כדי לשנות את זה. וזה טוב שהיא שקרנית וצבועה - כך אפשר לצפות שהיא עוד תשקר ותבגוד בברית שלה. מכל ברית החברות הדבילית - היא היחידה שאני מוכנה לקבל כמנצחת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא היה לה שום דבר להרוויח מללכלך על איווט. אני מסכים שאיווט/בו/מגי יהיו הפיינל 3 עם כל ה"חברות" תגיע לפיינל 5, אבל מאחר ואין שום סיכוי ריאלי שזה יקרה, אין סיבה לדאוג לזה. היא רק סימנה את עצמה, ובסוף הבית יעלה על כמה שהיא כלבה סכסכנית. אני לא חושב שיש לאיווט או לאפריל סיכוי לזכות. מבין החברות, אני אשמח לראות את מגי זוכה - למרות אהבתה הבלתי-מוסברת לקראפי, היא חכמה ומחושבת. אני חושב שלג'ניפר יש את הסיכוי הטוב ביותר לזכות מהם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

היה לה גם היה מה להרוויח. כמו שהיא אמרה בפרק היום, אם קראפי חוזר, היא וג'ניפר נדחקות לשוליים של הקבוצה שלהן והסיכוי שלהן לעבור את הטופ 6 שואף לאפס. להעיף את איווט היה נותן להן קרקע מוצקה יותר בפרנדשיפ

למעלה