BBUS601

axnholic

New member
תודה ../images/Emo58.gif

אני חושב שהוא היה די רציני. העובדה שהוא בכלל חשב על זה מראה שהוא לא למד כלום מצפייה בעונות קודמות [או שהוא בכלל לא צפה].

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif בעע

מקווה שזה יצליח לו , לפחות עם אשלי (או שקראו לה אשלייאה? שיהיה), יש יותר מידי בנות שנראות אותו דבר ככה שבזמן שאני מצליח לקשר בין השמות לפרצופים אצל הבנים אצל הבנות אין לי מושג מי זו ג'ניפר אשלי או אפריל...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif BBUSS601

אני כרגיל לא ממהר לבחור לעצמי אנשים שאני מחבב או לא. הם עוד לא עשו שום דבר כדי לגרום לי לחבב אותם או לרצות לראות אותם מחוץ לבית. המוטיב של ההיכרות המוקדמת שמאוד הפריע לי בעונה 4 יכול הפעם להיות מעט מעניין יותר מאחר ואת עניין ההיכרות הם שומרים בסוד אחד מהשני ובעונה 4 הכל היה בגלוי והמריבות בין האקסים קצת העיקו על התעסקות בעיקר. הקטע של החדרים הסודיים נראה נחמד. הבית בהחלט שודרג אחרי 5 עונות באותו בית. קצת מפריע לי שוב לראות ש-95 אחוז הם הטיפוס הדוגמני פלסטי - הייתי מעדיף לראות דברים יותר דומים לקאסטים של עונות 2 ו-3, שלמרות שבורכו בחתיכים וחתיכות גם הביאו אנשים אמיתיים ומעניינים שהביאו משהו שונה לסדרה. נקווה לקיץ לוהט.

Ulong

New member
שאלה- אין ספוילר

כמה זמן כל פרק? ובסביבות הכמה פרקים יש בעונה אמריקאית?

Nameless One

New member
אז ככה...

כל פרק הוא בערך 42 דקות, בעונות האחרונות יש כ15 פרקים בכל עונה (כולל האיחוד בסוף העונה). למרות שבישראל יש נטייה לחתוך את הפרק האחרון (והארוך יותר) ל2 חלקים שמשודרים בנפרד, ככה שזה יוצא בסופו של דבר 16 פרקים.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifBBUS601 (זה לא קוד)

נחמד מאוד, ממש אהבתי. אני חושב שבלי אסטרטגיות זה היה... אמממממ... פרויקט Y. סאקס. אני גם מקווה שהערבי יישאר. הוא קצת מיוחד בקאסט שמורכב בעיקר מבובות פלסטיק. לא מצליח להבדיל בין אשלי לג'ניפר (אני חושב שהקשר הוא ביניהן, והן תאומות!), לא בין ג'אנל ל... לבלונדינית השנייה, ולא בין שרה לרייצ'ל, עד שרייצ'ל זכתה ב-HOH. אולי בגלל שזה הפעם הראשונה שאני רואה BB בכלל, די התלהבתי מזה. שמעתי הרבה ביקורות על הצ'ן-בוט, אבל לדעתי היא בסדר גמור. שאלה: מה עושה וטו? הערה: עפ"י האתר הרשמי, הפרק הבא ישודר ב-12.7.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

יש כ30 פרקים בעונה לרוב כ11 שבועות ובכל שבוע 3 פרקים . לפעמים יש פרקים כפולים אז זה בערך מצטמצם ל30 הוטו - זה התחיל מעונה 3 וזהו כוח שאם אתה זוכה אותו אתה יכול להציל את המועמדים להעפה או להציל את עצמך אם אתה זה שמועמד להעפה. וגורם לHOH להביא מישהו אחר להעפה כמובן אתה יכול לבחור לא להשתמש בו

effitesl

New member
זה שבגירסאות אחרות אין תיאום של

אסטרטגיות לא אומר שאין אסטרטגיות בכלל, עדיין הקאסט מצביע. אני היחיד כאן שמעדיף את הגירסא הבריטית והאוסטרלית? לפי מספר התגובות זה נראה ככה

maya567

New member
../images/Emo45.gif אוסטרלית

ראיתי את הפרק הראשון של הבריטית, ולא אהבתי. אמנם דווינה האלוהית שם, אבל הקאסט עמוס מדי.

amitooshacham

New member
אוסטרליה > ארה"ב > בריטניה

לדעתי. למרות שהשנה זה קצת שונה בינתיים O_O

amitooshacham

New member
זהו, שגם לי

ואני עוד לא גיבשתי דעה על ארה"ב. צריך לתת לזה כמה שבועות.

effitesl

New member
../images/Emo58.gif BBUK5

גם אותי הפחיד הפרק הראשון, אבל התוכנית "התפתחה" מעולה מבחינת היחסים בין הקאסט, לדעתי.

Ulong

New member
שאלה לגבי הפרק../images/Emo58.gif

אם רייצ'ל בחרה את שניהם כמועמדים להדחה אז למה כל הטקס הארוך זה..? היא לא יכלה פשוט לומר להם?! מבין שני המועמדים מעיפים אחד? זה כמו בישראל דרך SMSים והצבעות?!

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

הטקס הארוך... מן הסתם בשביל "המתח". מבין שני המועמדים מעיפים אחד, אלא אם כן בעל הוטו שם וטו על אחד מהם (לפי מה שאמר בוביץ) - המתמודדים מצביעים להעיף אחד מהם, לא הקהל.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

א. בגלל אפקט המתח, ובעיקר כי זה מצטלם הרבה יותר טוב. ב. ההצבעה היא של דיירי הבית, כמו בהשרדות.

Ulong

New member
עוד שאלות../images/Emo58.gif

קודם כל סליחה על הטימטום מראש פשוט לא ראיתי מעולם אף גירסא של ביג בראדר
. רציתי לדעת מה בדיוק הקטע של הזוגות שאמור להישמר בסוד.. רגע, בעונות הקודמות לא היה אותו הדבר? ואם כן, אז מה כאילו הם ידעו שהם לא הזוג היחיד?!?
ואיזה סוד צריכים לשמור עד הסוף? תודה
.

בוביץ

New member
תשובות../images/Emo58.gif

הקטע של הזוגות שיש יענו כל שני אנישם מכירים אחד את השני לרוב זה אמור להיות 14 אנישם שלא מכירים אחד את השני עכשיו יש קטע שיש שני אנשים שמכרים זה את זה אם אתה מגיע עם הזוג שלך לפיינל טו כלומר שניכן נשארתם אחרונים-המנצח מביניכם יזכה במיליון דולר. אם אתה מגיע בלי הבן זוג שאתה מכיר הפרס הוא חצי מיליון. זה הקטע של הוענה הזאת כל זוג חושב שרק הם הזוג שמגיר אחד את השני אבל יש בתכלס 7 כאלה זוגות

למעלה