BBUS601

maya567

New member
../images/Emo58.gif BBUS601

פעם ראשונה שלי עם ביבי האמריקאי. עד היום הנסיון שלי עם ביבי הוא העונה הנוכחית של ביבי האוסטרלי (ופרויקט Y
). ג'ולי צ'אן מעצבנת. הקאסט נראה בלונדיני ופלסטיקי, כמיטב המסורת האמריקאית. למרות שה-HOH ממש יפה. הבית נראה נחמד. האסטרטגיות קצת מפריעות לי (בגלל שבאוסטרלי זה אסור בתכלית האיסור), והעובדה שאין באמריקאי ביבי אמיתי בכלל נוראית! בינתיים אני אתן לזה צ'אנס ואמשיך לראות. מה גם שזה פחות השקעה מהאוסטרלי על 3000 הפרקים היומיים שלו.... אני רק מקווה שלא יעיפו את הערבי. הוא לפחות מעניין (וחתיך
)

בוביץ

New member
כל הקטע זה האסטרטגיות

זה הופך את זה להרבה טיותר מעניין מהסיפרים מי יתחבר למי וכל זה שיש בביג בראדר הרגילים. הם ניסו בעונה הראשונה לעשות כמו הביג בראדר המקורי אבל זה לא הצליח ממש בארצות הברית אז שינו את הפורמט ועכשיו זה מזכיר יותר הישרדות עם האסטרטגיות וכל זה..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

כרגיל בביבי האמריקאי, פרק דחוס :| היה בכיף אפשר לעשות פרק הכרה, פרק הבא HOH, ופרק אחריו נומז. אבל דחסו את הכל ביחד ועכשיו אני בקושי מבדיל בין אשלי לג'ניפר. שתי הפייבוריטיות בינתיים הן אפריל ומאגי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 601

שלא תעזי לפרוש! אני צריך מישהי לצחוק איתה על המתמודדים. אחת מהבנות הברונטיות בקבוצה המפסידה (מצטער, גם לי היה עמוס מדי עם השמות- אולי שרה?) עשתה פרצוף בזמן שג'ולי הסבירה את החוקים שלה המשחק על האוכל, שממש יכלתי לשמוע את גלגלי השיניים מסתובבים בראש שלה בנסיון להבין מה הולך פה. אז מי אמר שרק בלונדיניות סתומות? אפריל נראית בזוויות מסויימות ממש כמו פיבי בופה. זה תמיד מצחיק אותי. אני לא מבין מה את מוצאת בקאיזר. הוא אולי הרבה דברים, אבל חתיך ממש לא אחד מהם. ג'יימס נראה Likeble. לפעמים הוא נראה כמו גירסה חיוורת של פרדי פרינס-גלר ג'וניור אריק מרגיז אותי. הוא הורס את כל הכיף עם הפארנויות וחוסר העניין המינימלי שהוא יוצר. לפי הרושם הראשוני בכל אופן הוא לא נראה כמו מישהו שיכול לעשות טלויזיה מעניינת. ואיך אפשר בלי מילה על האווי- הביתה!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג ברדר 601 USA

פרק בסדר באמת צפוף מדי היה אפשר לעשות את תחרות הHOH בפרק הבא ולהכיר יותר את המתמודדים. חדר הHOH נפלא והבית גם נראה טוב חבל שהם כבר יחשפו את הזוגות בשבוע הבא הרבה יותר מעניין לגלות את הזוגות ולנחש מי עם מי. אריק עם הפארנויה של הבנים נגד הבנות מעצבן בכל עונה יש מישהו שמנסה לעשות את מלחמת המינים וזה תמיד נדפק. אבל לדעתי הולך להיות מעניין עם החדרים הנסתרים שראינו מה שמוזר השנה החליטו להביא רק דמוגנישים כאלה ויפים בלי מבוגרים. ולדעתי חבל על כך לרוב המבוגרים הם יודעים לשחק טוב.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. אני דווקא שמחתי שהוא היה יחסית עמוס כי זה היה משעמם אותי נורא אם היה פרק שלם על רק להכיר את המתמודדים. יש כאן כמה שבולטים לטובה, אבל בשביל הפרק הראשון (מתוך מיליון) זה קצת מוקדם להחליט...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif BB601

נראה נחמד. אני מעדיף בהרבה את זה על הביבי האוסטרלי או הבריטי. הבית נראה מגניב. פייבוריטס סו פאר : שרה ואיווט.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בעניין הימור על הזוגות, הכבאי (שאני לא זוכר את שמו) יחד עם ג'יימס - הוא הרי הבטיח שהוא יצרף אותו לרביעיה. פרק עמוס, לא ברור מי הוא מי, כולם נראים אותו דבר.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אגב ג'יימס. מישהו קלט במה הבחור עובד? הוא אמר לכולם שהוא מורה כדי ש"לא יהיו מאויימים מהעבודה האמיתית שלו". אני מחשיב את עצמי למישהו שמבין לפחות קצת אנגלית, ועדיין לא הצלחתי לפענח במה הוא עובד. הדבר היחיד שעולה במוחי זה איש אבטחה, מסוג כלשהו. זה כ"כ "מאיים"?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שאני הבנתי הוא מנהל של איזה משהו (וגם אני לא הבנתי של מה...) מה שאני לא הבנתי זה אם יש פרק בשבת או לא. חוץ מזה, גם לא הבנתי אם כשהם נכנסו בזוגות לפתח של הדירה זה היה רמז מטרים...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif המממ.... שאלה טובה.

Loss Prevention Manager. מנהל מניעת הפסדים? אני הייתי מהמר על איזהשהו תפקיד שקשור בייעול באיזשהי חברה או משהו. אחראי שלא יהיו הפסדים מיותרים ושיטים שכאלה. מאיים? בטח שמאיים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה קשור לביטוח או משהו כזה. זה הבנאדם שאמור למנוע מחברת הביטוח להפסיד - ובעצם לשמור על כך שהכספים שחברת הביטוח תשלם יהיו מינימליים ביותר. והתפקיד הזה היה למישהו באיזה סרט. קופץ לי פייט-קלאב לראש, אבל אני לא בטוחה שזה היה התפקיד של בראד פיט/אד נורטון שם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אם כך למה מצלמות המעקב שהיו מאחורי גבו כשהוא הציג את עצמו? למרות שלפי שם התפקיד, והמשפט בו הוא הציג את עצמו הניחוש שלך נשמע הגיוני. ולדעתי כרגע זרקת ספוילר רצחני לסוף של פייט קלאב

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יותר מדי דומה לעונה 4 מבחינת המוטיב העונתי. מוזר לי שלפי מה שאמרו לא יהיה וטו בסיבוב הראשון. העונה הזו נראה לי הולכת להיות מעולה. אנשים: קייסר, מייקל, אריק, שרה, ג'ניפר- איי לייק. פיבי (אפריל, לא?), רייצ'ל, האווי- דונט לייק השאר- לא אכפת.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שהמוטיב דומה לעונה 4 אבל בגלל שזה רק שני אנשים שמכירים זה את זה ולאו דווקא היו במערכת או אוהבים אחד את השני יכול להיות שזה זוג שלא סובל אחד את השני. ומי אמר שאין ויטו? כשהקריין דיבר בסוף על מה שיהיה הראו את התמונה של הויטו!

axnholic

New member
../images/Emo58.gif BBUS601

גם בשבילי זהו BBUS ראשון. לא יהיה פרק כל יום? יש אסטרטגיות? לא יהיה BB אמיתי? מאכזב. אני עדיין לא מכיר את כל הקאסט, אבל [גם] הוא טיפה מאכזב. אנשים לא לומדים מטעויות של אחרים? כל הקטע של בנים נגד בנות כבר היה ונכשל [לרוב]. נחמד לראות מוסלמי בקאסט [כאילו שאתם לא הרגשתם קירבה מסויימת אליו [למרות שהוא לא מזרח-תיכוני]]. חבל שאין איזה יהודי שומר מסורת/חרדי [" אולי נפריד בין הבשר לחלב?", "אולי נפריד בין הבנים לבנות?"]. הבית עצמו נראה לא רע [למה בכל הפקה חייבים להדגיש צבעים זוהרים?], ומוטיב הסודות נשמע נחמד [הם מסתירים לא רע את עניין הזוגות], אבל מה הקטע עם המיטות? אתם בכל מקרה מכניסים בקבוצות לבית... סה"כ אני מצפה לעונה סבירה +. שאלה קטנה לסוף- מהם הימים בהם משדרים את התוכנית?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

"אולי נפריד בין הבשר לחלב?"
ואיזה ביבים אתה רואה?

בוביץ

New member
תשובות../images/Emo58.gif

באופן עקרוני יש 3 פרקים בשבוע השבוע יוצא דופן- הפרק הבא הוא ביום חמישי הקרוב. כל הקטע בBB האמריקאי שיש אסטרטגיות זה הרבה יותר מעניין ככה.. זה שהבן אדם אומר שיש בניםנגד בנות עדיין לא אומר שזה ממש ככה בינתיים הם רק ארבעה אנשים וכמו תמיד זה יתפוצץ.

למעלה