BBUS 715 - VETO

  • פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אוף, עוד פעם ג'אנל שורדת. אבל מגיע לה קרדיט, אין מה לעשות, היא ווינרית. הבעיה בLOD היא ששלושה מתוך ארבעת חברי הברית הם אנשים שזורקים תחרויות כמו כלום, והרביעית כבר HOH, אז אני ממש לא רואה אחד מהם זוכה בHOH בשבוע הבא. ממש מוזר שהSov 3 קונים את ההצגה של ג'יימס. זה נראה כאילו הם יודעים שמשהו חשוד, אבל הם מסרבים להאמין שהוא באמת בוגד בהם שוב. מסכן קייזר, קיבל 3 הזדמנויות לשחק- ובאף אחת מהן לא הגיע לג'ורי(ככל הנראה, אם משהו מפתיע לא יקרה השבוע). והשנה זה בכלל לא באשמתו כל כך. אם קייזר לא ילך בסופו של דבר השבוע - הSov 3 הולכים רחוק מאוד מאוד. בכל מקרה, כמו מטר, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני בעד אריקה ומרסלס השבוע בתחרות HOH.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 715

פרק קשה לצפייה. ג'יימס ממשיך במגמת האכזבה שלו. חוסר רציניות בויטו, ופחדנות ללכת אחרי מי שבאמת צריך ללכת. מזל שדניאל יודעת בדיוק מה צריך להיעשות ואני מקווה שהיא תצליח להיפטר מקייזר. השאלה הגדולה היא איך הפלואטרז יצביעו. וויל ובוגי יעשו מה שדניאל תרצה ויצביעו נגד קייזר. ג'ורג' יצטרף אליהם ורק אריקה ומרסלס הם החידה האמיתית. סביר להניח שהם בסופו של דבר יעשו מה שדניאל רוצה ויצביעו נגד קייזר. לגבי ה-HOH הבא, אני רוצה להאמין שבוגי הפעם יהיה קצת יותר רציני. העובדה שבפעם הראשונה שמעו את בוגי מדבר כחלק אמיתי מליג'ן אוף דום (למרות שבקטע אחר וויל הוסיף שכל עוד זה לא נוגע לצ'ילטאון לא ממש משנה להם מה יהיה) גורמת לי להאמין שיש להם סוג מסוים של נאמנות לג'יימס ודניאל. תכלס אם זה HOH של שאלות זה הכל מזל ואין לאף אחד יתרון על האחרים. במידה וקייזר יעוף יהיה להאווי ולג'אנל סיכוי סביר אבל לא מוגזם מדי לקחת את ה-HOH.
 

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

חייב לציין שהשנה תחרות הויטו והHOH הרבה יותר רציניות ומעניינות משנים קודמות (השנה עוד לא הייתה תחרות מיני גולף מפגרת כדי לזכות בHOH), עם סיכונים גדולים יותר. בתחרות הויטו היה דיי ברור שכולם יקחו את הפרסים, למה לא? היחידה שממש נפגעת מזה היא דניאל שידעה שבמידה וג'אנל יורדת מהבלוק היא תרדוף אחריה. מקווה שג'יימס יעוף השבוע איכשהו, אני לא יכול לסבול את המשחק הפרנואידי שלו.
 

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גווווווווו ג'ייני! אני מקווה מאד שג'ייני תיקח את ה-HOH הבא. וחוץ מזה, אני מקווה מאד שג'יימס יאכל את הסלופ שהוא הכין, וילך הביתה השבוע. גו וויל וגו בוגי! (שד"א בוגי בפרקים האחרונים פשוט קורע). עכשיו נשאר להעיף את צ'יקן ג'ורג', מרסלס ואריקה - ואז הבית יהיה מושלם. פיינל 4 מושלם מבחינתי, זה ג'אנל, קייסר, בוגי וויל. מי מהם שיזכה - שיזכה.
 

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

גו צ'יקן ג'ורג'/דניאל/אריקה. זו ברית שכ"כ צריכה לקרות.
 
../images/Emo58.gif

אני כל כך מאוהב בג'אנל שאני מתחיל לפתח אבי-קציה
לא אכפת לי מכלום, רק תנו לי את ג'אנל וצ'ילטאון. כל היתר יכול לחכות. אני והחתול המלכותי מחזיקים אצבעות שיקרה נס וג'יימס יעוף. כמה שיותר מהר (ואם אפשר שגם ייקח איתו את מרסלס, ג'ורג', אריקה והפוף האדום. כמו שלושת האנשים - הוא לא עושה כלום בבית)
 

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

טוב עצוב לי על דניאל שתוכניתה לא הצליחה שעכשיו אם בשבוע הבא עונה 6 יזכו בHOH היא תהיה מועמדת ראשית להדחה גיימס ממש אכזב אותי לפחות הוא היה צריך להיאבק בויטו . דניאל לפחות חכמה ושמה את קייזר במקום גאנל... דווקא בא לי שתהיה ברית של הפלוטרים וכל עונה 6 וצילטאון יעופו. ודניאל תהיה הזוכה! אבל הסיכוי קלוש האווי ממש מפגר וטוב שגאנל נזכרה לשים לב לזה.
 

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הכי קורע בארץ זה ה"שיחות טלפון" של וויל ובוגי. השיחה אחרי הוטו היתה ענקית, אחרי כל "שיחה" שלהם אני נקרע מצחוק. - "היי, בוגי, זכית בוטו היום?" - "לא
רק בטיול זוגי לארובה ובטלויזיית פלזמה
. אתה זכית בוטו?" - "לא, רק ב-5,000 דולר
" ( מבטים עצובים למצלמה ) חההההההההההההההההההההההה
 
למעלה