BBUS 715 - VETO

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

איזה דרמה, איזה הצגות, איזה כיף... אני חייב לציין שמפתיע אותי איך אנשים אכלו את ההצגה של ג'יימס (חוץ מג'אנל שמגלה שמאחורי הפרחה יש שכל, ומנגד קייזר מפתיע לרעה). תחרות הוטו הייתה טובה והוכיחה שג'יימס הולך הבייתה (בדרך כלל מי שלא מתאמץ לזכות בוטו עף) וחבל כי אני חושב שבוא שחקן יותר מעניין מקייזר... מנגד, הוידוי של בוגי בהתחלה מוכיח שאולי קייזר כן יעוף, מי יודע (וצריך לזכור שלג'יימס יש כוח לבטל הצבעה אחת. הצילום של מרסלס בסוף עם הקפוצ'ון מזכיר את מלחמת הכוכבים (או את ג'ק באואר בעונה 5 - אני רואה אותה רק עכשיו). מה שאני לא מבין זה למה קייזר טוען שסידרו אותו, האם כל אחד שעולה להצבעה בגלל תחרות וטו הוא הוא כזה, הר זה לא שהוא לא נבחר לתחרות הוטו בשביל שלא יוכל להלחם... ההצבעה ביום חמישי פתוחה, ואני מקווה בשביל ג'אנל שעונה 6 תזכה שוב בHOH כי אין לה תחרות וטו והיא מטרה קלה (מה עוד שהגיבוי של מרסלס כבר לא עומד לה)

../images/Emo58.gif

קייזר טוען את זה כי אין לו יכולת לבטל את המועמדות. לא כמו שני המועמדים הראשונים שמקבלים הזדמנות לזכות בוטו. קייזר הועלה וזהו, מכאן הכל בידי אללה ותושבי הבית.

willo

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל זה לא שהוא הוכנס בדלת האחורית, זה פשוט כי הוטו נוצל, ואז כל מי שיועמד למעשה אין לו את ההזדמנות...

Doji

New member
../images/Emo58.gif 715

yayyyy
ג'ייני חבל שספיילרתי לעצמי את תחרות הויטו בלייב פידס, השבוע אני מתאפק יותר ומחכה לראות לייב פידס אחרי הפרק הבא. זה נראה סגור ובטוח שקייזר עף השבוע (ואוליי אמריקה תחזיר אותו שבוע הבא (שוב)
). וגם, נניח, בתסריט הכי אופטימי עבור קייזר, צ'יל טאון יחילטו להצביע להדיח את ג'יימס, אין לקייזר סיכוי : דניאל - I vote to evict Kaysar אריקה - קייזר מרסלס - קייזר ג'ורג' - קייזר האווי - ג'יימס ג'אנל - ג'יימס וויל - ג'יימס בוגי - ג'יימס ג'יימס מבטל את קולה של ג'אנל (עם פרס הזכיה שלו ב- HOH) צ'נבוט : Kaysar, you have been evictet from the big brother house אבל צ'ילטאון גם יודעים את המיספרים, לכן אין להם סיבה לעשות את זה ולהסתכסך עם דניאל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא בטוח שאריקה תצביע נגד קייסר. הוא יכול לשכנע אותה שהיא תהיה הפיטי ווט בשבילו. הם אמורים להיות יחסית קרובים.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שקייזר ואריקה קרובים. היה איזה פרק אחד בתחילת העונה שהראו לנו כל מיני פלירטוטים ביניהם, אבל זה היה סתם. בפידס הם לא נראים קרובים במיוחד. לעומת זאת, דניאל ואריקה עובדות צמוד ביחד [כרגע?] ואין סיכוי שאריקה תצביע אחרת מדניאל.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

זאת שחקנית אמיתית! בוגי ווויל - מי אמר שהם ישארו נאמנים לדניאל? נו באמת. בכל אופן - ג'אנל תותחית, כולם היו נגדה והיא ניצחה כי חוץ מהמשחק היא לא רואה שומדבר. דבילים. נהנהתי לראות את דניאל בוכה ואומרת שהיא לבד, ככה צריך להיות חתיכת מטומטמת - תתמודדי עם הבחירות שלך. אני כל כך מקווה שג'יימס יעוף - חתיכת אידיוט. יהיה מעניין מחר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

תודה לאל, דניאל לא נפלה שוב בפח והעמידה את קייסר. למרות שהייתי מת לראות את מרסלס עף ולא את קייסר, עדיף לדניאל לא לעזור לצ'ילטאון ולהעיף את קייסר. לרגע חשבתי שהיא תעמיד את האווי וראיתי ורוד. חבל שהויטו היה על "מי לוחץ ראשון" ולא כל מי שלוחץ מקבל/מפסיד נקודות.. אם זה היה ככה, בטוח היה תיקו בין ג'אנל לדניאל וזה היה הרבה יותר מעניין. מעפן שצריך לקבוע ויטו לפי המהירות שבה הם לוחצים על כפתור. הפרק הזה שינה את הדעות שלי לגבי כמה אנשים - ג'יימס, וויל, בוגי - אם שופטים את צ'ילטאון לפי אסטרטגיה וצורת משחק, הם תותחים. אבל משהו דפוק אצלם באופי. ג'יימס תותח יותר מתמיד. אני אתאכזב מאוד אם הוא יעוף, למרות שזה למזלי כנראה לא יקרה.

../images/Emo58.gif

אני לא מבין מה קורה לג'יימס, בזמן האחרון הוא מתנהג כמו אדיוט. אני מקווה שההדחה של קייסר תפכח אותו ותחזיר אותו לתלם. עם כמה שאין בן אדם שאני יותר רוצה שיעוף ממרסלס, דניאל עשתה את הבחירה הנכונה. אם היו משכנעים אותה להפתר במרסלס היא הייתה עושה את אותה טעות שהאווי עשה כשהוא העיף את שרה. לצערי, כנראה שעונה 6 תזכה בהו"ה הבא. לוויל, מייק וג'יימס אין טעם לנסות בכלל, ככה שהתחרות היא בין מרסלס, אריקה וג'ורג' לבין ג'אנל והאווי. אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל קדימה אריקה!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

האמת היא שזו נקודה מעניינת. בהנחה שג'יימס נשאר (ובאמת יש המון דברים שפועלים לטובתו, ולו בגלל שיש לו את האפשרות לבטל קול של מישהו אחר), מה הוא יבחר לעשות. ללכת בכח על ההו"ה ולחשוף סופסוף את תוכנית המשחק האמיתית שלו (LOD זה כ"כ WWF) או שוב לנסות להתחפר השבוע מתחת לאדמה ולחכות שג'אנל (בעצמה או דרך האווי כהו"ה) תנסה ליירט את בת הברית שלו דניאל, ואז לקוות שהוא יהיה האחרון מעונה 6 שיסתכלו עליו (עם וויל ובוגי בבית, Not gonna happen) או לחילופן שברית 6 תמשיך לשלוט ולכוון על בוגי וויל (גם לא יקרה, ג'אנל בקטע של הפלוטרז והיה רחוקה מילימטר מלהגיע למסקנה שג'יימס כבר לא עובד איתם). בקיצור מה שניסיתי לומר בהודעה המנוסחת בצורה לא ממש מוצלחת הזו- לדעתי ג'יימס (שוב, במידה וישאר) חייב ללכת על ההו"ה, כי זה שבוע די קריטי מבחינתו ובחירת ההחלטות שלו במשחק. חוצמזה שמרסלס, צ'יקן ואריקה הם באמת לא תחרות. אלא אם ההו"ה יהיה 100 אחוז מזל (וזה לא מנותק מהמציאות, זה דווקא קורה די הרבה).

../images/Emo58.gif

לג'יימס אסור ללכת על ההו"ה. אם ג'אנל או האווי זוכים הם ינסו ללכת על דניאל ומרסלס/ג'ורג', ואם אריקה/מרסלס/ג'ורג' זוכים הם ילכו על ג'אנל והאווי. הסיבה היחידה לג'יימס לנסות לזכות זה בכדי להגן על דניאל, אבל עדיף לו לנסות להגן עליה בוטו. היחידים ש(כנראה) בטוחים שבוע הבא הם וויל, מייק וג'יימס, ואין לג'יימס שום סיבה לנסות לשנות את זה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

כל זה יוצא מנקודת הנחה שעד ההצבעה בחמישי ג'אנל וקייסר לא יבינו שלג'יימס אכן יש ברית עם דניאל

De fire

New member
../images/Emo58.gif

יכולים לקרות מספיק דברים שיחשפו את זה. ג'אנל גם ככה העלתה את הרעיון כבר ככה שזה לא משהו שהם לא באמת חשבו עליו. ולא, זה לא יציל את קייסר אבל ישים את ג'יימס כמטרה בעיני ג'אנל (ומכאן גם האווי) מה שיגרום לג'יימס לחשוב פעמיים לפני שהוא זורק את ההו"ה

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מעבר לשמחה הברורה על הזכיה של ג'ייני בתחרות שנתנה לה סיכוי מעולה לזכות בגלל המבנה שלה (תודה לאלוהי הביבי) הדבר העיקרי שאני יוצא איתו מהפרק הזה הוא זה- אם עוד פעם אחת אני שומע את האווי אומר את הביטוי "ביג בוי לייקס" בצירוף איבר בגוף הנשי/מאכל/חיה/שם של חברת מכונות גילוח לבית השחי/כל מילה אחרת בשפה האנגלית אני נשבע שאני אישית אדאג לזה שביג בוי ימצא את עצמו ביג הול אין דה גראונד.

../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

האווי פשוט דוחה אותי. איך האנשים בבית סובלים אות7ו (וקייסר וג'אנל במיוחד) - ביונד מי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

תעזוב את האנשים בבית - איך הוא היה בין חביבי הקהל של אמריקה לחזור לבית מלכתחילה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ביג בוי לייק האווי! ביג בוי וליטל ווילי. דווקא יהיה מגניב אם זה יהיה הפיינל 2.

למעלה