BBAU82

maya567

New member
../images/Emo58.gif BBAU82

מי נראה לכם מוביל בהדחה? מייקל גודמן טוען שזה מישהו מפתיע - האם זו קייט? וזו רק אני או שאחרי שבוע שעבר יש נפילת מתח די מבאסת השבוע. משעמם בלי כריסטי. משעמם עם מל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני מקווה שהמפתיעה זו לא וסנה. מלאני לא תהיה מפתיעה, אז זאת כנראה קייט. בהתחשב בזה שהיא הייתה פייבוריטית לנצח עד לא מזמן, זה מפתיע :| ואני דווקא הרגשתי את הירידת מתח בשבוע לפני זה.. לא בגלל שדין עף, סתם כי התחיל לשעמם.. וזה נמשך עד עכשיו. ביבי בריטי שולט

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 82

באופן כללי לקראת הסוף כולם כבר מיצו את כולם וזה הולך ונהיה משעמם מבחינת תוכן לצפייה. אני מאוד מקווה שזו קייט שתעזוב אותנו ביום ראשון הקרוב ושהבאה בתור תהיה מל. גרג-טים-וסנה יהיו אחלה פיינל 3 ואני מקווה שטים יעזוב לפני הגמר הגדול. אני מקווה שעדיין נזכה לראות כמה דברים מעניינים בבית. לדעתי הם צריכים להפסיק עם FNL - עכשיו שיש רק 5 אנשים זה נראה מיותר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

FNL יכול להיות מגניב לחלוטין אם הם יביאו HM קודמים לשחק איתם. אני גם ככה לא ממש רואה את זה. ארוך מדי ומלא ברגעים משעממים.

effitesl

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שכן, אני חושב שהשיטה שמצביעים נגד אנשים ולא בעד אנשים נותן יתרון לאנשים השקטים, במיוחד עם כל הסיפור של קייט וההומופוביה. גמר של גרג, וסנה וטים באמת יהיה טוב. עדיין לא ראיתי את 82 אבל אני דווקא נהנה מהפרקים האחרונים - חמישה אנשים נורמליים בבית זה שינוי מרענן לעומת שאר הריאליטי. קצת נמאס לי מכל המשוגעים שמביאים לתוכניות. וחוץ מזה שהתוכניות קצרות מדי מכדי לשעמם.

למעלה