BB430

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB430

פרק מצויין!!! ה"מיים" הרג אותי מצחוק חחחחח איך הוא התגרה ברוברטטטטטטטטט זה היה כזה ענק! בכלל היה פרק יפה, גם התחרויות והפרסים, אין פשוט פרק מצויין. ידעתי שאליסון תיקח את החלק הראשון (כמו שכתבתי לפני שבוע) ודי הייתי משוכנע ברגע שידעתי מה התחרות שג'ון תעלה הלאה. לא משנה מה יהיה גם ג'ון וגם אליסון יעדיפו להתחרות אחת נגד השנייה ולכן הן בעצם ימצאו את עצמן בגמר ואליסון תיקח את הכל (אם כמובן דיינה וניית'ן וכל שאר האנשים שהיא שיחקה בהם ילמדו לשפוט לפי מי שבאמת שיחק הכי טוב).

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק! ה"מיים" היה מצחיק לאללה והייתי בטוח שבסוף הם פשוט יתנו לו מכות
באמת היה ברור שאליסון לא תוריד את היד שלה מהמפתח בחיים.. דווקא חשבתי שרוברט יקח את השלב השני ואז יהיה מעניין.. עכשיו כבר לא מעניין כי רוברט הוא איום לשתיהן בגמר וכל אחת מהן תיקח את השניה.. אני לא בטוח שאליסון תנצח, אבל לדעתי מגיע לה יותר מג'ון. שימו לב: דנה - ג'ון נת'ן - אליסון ג'סטין - אליסון? ג'ק - אליסון? ג'י - ג'ון אריקה - ג'ון רוברט? - תלוי במי שתעיף אותו.. אם אליסון תזכה בהו"ה ותעיף אותו אז הוא יצביע לג'ון, ולהיפך. מה שאומר שרוברט הוא בעצם הקול המכריע???!!! זה הולך להיות אחלה פינאלי.. למרות שהפיינל 2 כנראה צפויים מראש.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש לא מסכים: דיינה - ג'ון ניית'ן - אני ממש לא בטוח שהוא יצביע לאליסון עם כמה שהוא אומר שהוא מקווה לראות אותה רק בשביל להביא לה מכות על איך שהיא שיחקה בו - אליסון או ג'ון ג'סטין - למרות שגם פה יש קצת ספק - אליסון ג'ק - שוב, יכול ללכת לכל כיוון אבל קצת נטייה - אליסון ג'י - ג'ון אריקה - אליסון ובגדול רוברט - אליסון ובגדול אליסון לוקחת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 30

בהחלט פרק מצויין. הפנתומימאי היה ענק. רוברט אכזב אותי שהוא ירד מהר מהבית בחלק הראשון של התחרות. התחרות של החלק השני הייתה מאוד מעניינת. אני לא רואה סיטואציה שרוברט יהיה בגמר וחבל לי (רדו למטה כולל ספויילרים מעונות 2 ו-3) . בניתוח של מי שיחק יותר טוב אין ספק שלאליסון מגיע לנצח. לגבי האמריקן צ'ויס של הצ'אט : בעונות 2 ו-3 הזוכים באמריקן צ'ויס הזה המשיכו לזכות במשחק (וויל וליסה), האם רוברט יישבור את המסורת הזו ?

למעלה