BB US 711 - NOMS

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וויל קירבי גאון. אהבתי שהוא עלה על זה שלכל אחד מהארבעה מעונה 6 יש פלואטר לשרותו. לג'יימס אפילו יש שתיים, דיאן ודניאל. אני מקווה מאוד שבוגי יעוף ולא אריקה, למרות שג'אנל אמרה בפירוש שהמטרה שלה השבוע זה להעיף פלואטר.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 711

ד"ר וויל קירבי
מופע הבובות באמבטיה היה ענק, בקטע המלא (והארוך) שהיה בלייב פידס היו עוד מלא קטעים מצחיקים על איך ד"ר מק'דרימי מנסה לברוח מהאגם, אבל הברווזה פאנל מושכת אותו חזרה לבפנים ועל איך ניימס, מאווי ונייזר לא אוהבים את הפלירטוטים של פאנל וד"ר מק'דרימי
הבובה של אריקה היתה מברשת בשם סקראביקה. וויל ממש משכנע. אפילו אני השתכנעתי שהתוכנית שלו טובה לג'אנל. כלומר, אם היה ניתן לסמוך עליו שלא ישקר. ג'יימס מנהל את העניינים מאחורי הקלעים. הוא פחות או יותר הציל את דיאן השבוע, לפי הלייב פידס ג'אנל היתה מאוד נחושה להעמיד אותה להדחה. אני מקווה שמייק בוגי ישאר כי אני אוהב את האיטרקציה בינו לבין וויל (שיחות הטלפון המדומות בדייארי רום
) וכי העונה צריכה צ'יל-טאון. אבל כשג'אנל העמידה אותו להדחה היא אמרה שהסיבה היא כי "i dislike you", אז אני מתקשה לראות איך היא שומרת עליו בבית.

Doji

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif לייב פידס

זה ספויילר קצת גדול, אז אני כותב אותו למטה (כולל ספויילר של הזוכה ב- POV) זה שבוע הלייב פידס הכי טוב שהיה עד עכשיו, מי לעזאזל אמר שהשבוע של ג'ייני יהיה משעמם?? ג'אנל הפכה את המשחק. אני נקרע בין הרצון ל- GOOD TV (כלומר, לראות את חבורת עונה 6 מתפרקת ודופקים אחד את השני) לבין חיבתי לשחקני עונה 6 (ג'יימס, ג'אנל, קייזר). ד"ר וויל קירבי גאון, לא סתם נחשב לשחקן BB הטוב ביותר איי-פעם, שבה את ג'אנל בקסמיו וג'אנל עשתה עיסקה עם צ'ילטאון שלדעתי תתפוצץ לה בפרצוף. לפני ה-POV וויל שיכנע את ג'אנל שאם יהיה שימוש בויטו הוא ישומש על בוגי וג'אנל לא תשים את וויל במקומו. ג'אנל הסכימה ובתחרות ה- VETO בוגי זכה ו- S6 בטוחים שג'אנל הפסידה בכוונה כדי שהוא יזכה (זו היתה התכנון המקורי שלה עם וויל). כ-ו-ל-ם לוחצים על ג'ייני לשים את וויל במקום בוגי, אבל ג'אנל מתנגדת בכל מיני תירוצים מוזרים. מרסלס משתגע ולא מבין מה קורה. ג'יימס-האווי וקייזר בטוחים שיש לג'אנל דיל עם צ'יל-טאון ולפחות מבחינת ג'יימס והאווי חבורת עונה6 התפרקה. לאחר ההחלטה של ג'אנל כל הבית התהפך, כמעט כל הבריתות התפרקו ושום דבר לא ברור. מרסלס השתגע, ג'יימס רותח, קייזר שותק, האווי מקלל, רק צ'יל-טאון מחייכים. ד"ר מק'דרימי יצר מערבולת באגם והברווזה פאנל בעין הסערה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif לייס פידס

שאלה לdoji ואת מי היא תשים במקום בוגי את דיאן? כי על זה הם די דיברו כל השבוע .

Doji

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif לייב-פידס

כן, לכן ג'יימס רותח. הוא רואה את זה כביצוע "BACK DOOR" לדיאן. הוא בכלל חושב שג'אנל תכננה לעשות בק-דור לדיאן מההתחלה וזה שהיא ויתרה על להעמיד אותה להדחה היה חלק מהתוכנית כדי שלא תזכה בויטו. חלק מהטענה של ג'יימס היא שדיאן נבחרה להשתתף בתחרות הויטו והוואי הודה שג'אנל ביקשה ממנו להכשיל את דיאן בתחרות כדי שלא תזכה בויטו.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif711

הנה התשובה לכל מי שאמר שהשבוע של ג'אנל כ-HoH יהיה משעמם. ג'אנל
אהבתי במיוחד את הנאום אחרי הנומס. זה היה בולשיט מוחלט, אבל איפשר לה להחביא את המטרה האמיתית שלי. שמחתי לראות שהעונה גם אלו שמקנאים בה יודעים להעריך אותה (אחד הרגעים האהובים עליי בעונה שעברה היה כשאיווט הודתה שג'אנל טובה מדי). וויל וג'אנל לנצח. או לפחות לפיינל 2. כן, אני יודע שאי-אפשר לסמוך עליו, ושהוא שקרן, וחלאה, ורוצח ילדים קטנים ומכין מהדם שלהם מצות. ובכל-זאת. הוא כזה מגניב. ידעתי שג'אנל לא תוכל לסרב לעסקה שלו, כי זה פשוט בלתי-אפשרי. נדמה שהשבוע חזר הזיק לעיניים שלו, והוא פתאום הבין שהוא יכול לנצח שוב. אני חושב שהנומס של ג'אנל טובים, כי הם מצליחים לעשות את העבודה בלי לפתוח מלחמה גלויה. תמיד אפשר לשמוח על ג'אנל שתעשה את מה שצריך, ולא תמשיך בקו הפחדני של ה-S6 עד עכשיו. גם אם וויל ובוגי משקרים, סביר להניח שזה לעולם לא ישפיע, מפני שוויל זורק את כל תחרויות ה-HoH, ובוגי סתם אידיוט. הסכנה הכי גדולה לג'אנל היא באמת הפלוטארס. ואני מקווה שאריקה תעוף. בוגי מעיק, נכון, אבל אריקה היא לא רק בזבוז של מקום בבית - היא גם בזבוז של אוויר שיכול להינשם ע"י אדם אחר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 711

ג'יימס יצא ממש צבוע מהפרק הזה. הוא מתלונן שלג'אנל אין את האומץ לצאת נגד צ'ילטאון כאשר המטרה מספר אחת שלו כשהוא היה HOH הייתה צ'יקן ג'ורג'. וויל באמת נראה ממש משכנע, רק שהם צריכים לזכור זה שאם לכל אחד מעונה 6 יש פלואטר שהולך איתו, כל אחד מעונה 6 חושב שהוא נמצא בעמדה מעולה כי מצד אחד יש לו את השלושה האחרים מהברית, ומצד שני יש תעודת ביטוח קטנה להשלמת המספרים. לפני שאני בכלל מתחיל לנחש מי הולך ומי מצביע למי אני מעדיף לחכות לוויטו. קייסר וג'ורג' לא יכולים להתחרות בוויטו. תסריט מעניין יהיה לראות את בוגי או וויל במידה ויתחרה זוכים בוויטו, מחליטים כאות אמון בברית 6 לא להציל את בוגי כאות אמון בברית עונה 6 בתקווה שקייסר, האווי, ג'יימס וויל יצביעו נגד דניאל,דיאן,ג'ורג',מרסלס וג'אנל תצטרך לשבור את התיקו. קצת נסחפתי אבל שיהיה.

../images/Emo58.gif

פרק מעולה. מאוד הזוי מבחינה אסטרטגית, אני עדיין לא יודע מה לחשוב. בעקרון אני מעדיף שאריקה תלך, אבל בסוף הפרק היא התחילה להראות סימני חיים, ואם זה עוד ישתפר אז אולי אפילו כדאי שתשאר ותלך על עונה 6...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה!! וויל מוכיח כמה שהוא גאון וגדל! ובכלל הוא תמיד טלוויזיה טובה. בסוף הייתי כל כך במתח(יותר מבנמלטים פרק 21) וכל כך לא רציתץי שגאנל תשים את דניאל כמה שדר וויל הצליח לשכנע את גאנל זה בדיוק הסיבה להעפת וויל כי הוא כזה שחקן גדול ! האם גאנל היא התחליף של זאת מעונה 2 שוויל היה צמוד אליה? גיימס אכן צבוע שטען נגד גאנל וקייסר שהיו פחדנים שלא שמו את צילטאון כשהוא עצמו היה פחדן ולא שם אותם. יפה שוויל עלה על הצמדים של עונה 6. אני אומר שתוך שבוע ציקן גורג בבית חולים בגלל הסלופ. בכל מקרה יובל וויל הוא לא רוצח ילדים.

MooTzk

New member
711 ../images/Emo58.gif

במילותיה של מאיה: ד"ר וויל קירבי

maya567

New member
../images/Emo58.gif

וחבל לי על ג'אנל. כי אני אוהבת אותה. היא לא ראתה את עונה 2? היא לא ראתה מה ד"ר ויל עשה לניקול? הוא סובב את ניקול על האצבע, סיבן אותה ושימן אותה - רק בשביל לגרום לה להעיף את כל החברים שלה, לגרום למה שמו שכל הזמן ניצח ב-HOH לעוף (פאדיחות ששכחתי את השם) - ובסוף הפסידה לו בגמר. אבל מצד שני... זה ד"ר ויל קירבי! הלוואי וינצח שוב.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין לי הרבה מה להוסיף (רק שכשאריקה אמרה שהיא בטוחה - התוצאה הייתה ברורה). יש לי הרגשה שג'אנל מתכננת לסנדל את וויל, אם בוגי יצליח להמלט איכשהו.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ג'אנל |מאוהב. החלטה הזויה, אבל נראה לי שזאת הייתה האפשרות היחידה שלה. למרות שדיאן יכלה להיות אופציה נהדרת, בשבילה. אבל אני שמח שהיא לא בחרה בה.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 711

באמת שעד הטקס הדחה הייתי בטוח שדיאן הולכת להיות מועמדת להדחה. ולא, אני לא מבין גדול באסטרטגיה במשחק הזה ולא ראיתי אף עונה אבל פשוט הייתה לי תחושה כזאת כי הפעם היחידה שראיתי אותם מדברות העונה הייתה הפרק שדיאן באה קצת להתחנף. אני לא יודע מה יש לכם עם ד"ר וויל אבל אני פשוט שונא אותו. הבן אדם מאוהב בעצמו ברמות מאוד קשות. אני כ"כ עצוב שהעיפו את ג'ייס המעיק לא פחות ולא אותו. ואם כבר ג'ייס אז מרגישים את חסרונו בבית. עוד משהו שרציתי לומר הוא שעם כל האהבה שלי לצ'יקן ג'ורג' לא אהבתי את מה שהוא עשה בויטו האחרון - הראה שהוא כאילו לא מוותר וכאלה. אז נכון הוא גילח את הראש ועשה את כל המשימות אבל לאכול את החרא הזה 60 יום בשביל לא להיות מועמד להדחה?? זאת באמת הגזמה. הרי זה ברור לנו שהוא לא יגיע לפיינל 4 אז זאת סתם התעללות עצמית. ג'אנל באמת מאמי אמיתית (ולא מזויפת כמו נינט)
והאווי פשוט מזכיר לי פודל, הוא ממש הפודל שלה. רציתי לפתוח סקר על כל מיני דברים, אחד משאלות הייתה אמורה להיות מי הכי נהנה בבית ולפי דעתי זה בהחלט הוואי. אז נכון שהוא מדבר על אסטרטגיה לא מעט אבל הוא תמיד עם חיוך ונראה לי שהוא עושה שמה חיים יותר מכולם. עד כאן.

../images/Emo58.gif

מסכים עם מאיה ועם מוצק: ד"ר וויל קירבי
הוא נקודת האור עבורי בפרקים. השיחות ההזויות עם בוגי, האינטרקציה עם האווי ומהשבוע - הרומן הסוער עם ג'אנל
אני ממש מסוקרן לדעת מי יגבור על מי בקרב המוחות: הבוטוקס או הסיליקון.

למעלה