BB 710 ההדחה וHOH

willo

New member
../images/Emo58.gif

ההדחה הייתה צפויה, גם הפער (ברגע שלא השמיעו אף אחד מצביע היה ברור שזה פה אחד, ומייק לא יעיף את וויל). הזכיה של ג'אנל בHOH - מה יש להגיד, ברור שזה מבטיח את BB6 לעוד שבוע. ההימור שלי - וויל ובוגי על הדוכן, אחד מהם עף (אבל אי אפשר לדעת), BB6 ומרסלס בטוחים.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

כל תחרות HOH הלב שלי דופק כמו מטורף! מצד אחד נפטרנו מג'ייס שזה טוב - לקחתי אותו איום על עונה 6 ומצד שני יש את וויל שאני מאוד שונא ורוצה בחוץ. עכשיו עם הזכיה של ג'אנל - אני בעננים. לראות אותה,קייסר ואת מרסלס האחרונים שנלחמים על הHOH היה מענג. איזה עונה מדהימה - החוב של עונה 6 חוזר ובגדול! עוד שבוע נהדר בביג בראדר האוס
!

../images/Emo58.gif

קצת מאכזב אותי שג'ייס עף, אבל יותר מזה מאכזב אותי שאף אחד מהאנשים שם לא רואה שוויל משחק באותה אסטרטגיה שהוא שיחק בעונה 2, וככה הוא יגיע די בקלות לסוף. ממש ממש לא רציתי שג'אנל תקח HOH, אבל כשזה היה בינה לבין מרסלס התפללתי שמרסלס לא יקח. דווקא נראה לי שהיא תעמיד את דיאן ודניאל ודיאן תעוף. ממש לא בא לי, אבל יש לי תחושה שזה מה שיקרה.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

וכמובן שעכשיו דיאן או משהו תעוף, ובקצב הזה נשאר עם הברית של עונה 6 + אריקה, מרסלס וג'ורג' בסוף. כיף :|

../images/Emo58.gif

תכל'ס - וויל צודק. גם אני הייתי מעיף את עצמי מהבית הזה. איך אפשר בכלל לחיות עם הברית הכל כך מלאה בעצמה של עונה 6? אני לא מבין מה כל השאר עושים בבית. מחכים למשיח? הרי חייב להיות להם ברור שהם לא מגיעים ליותר ממקום 5 אם הם נצמדים לברית של עונה 6. למה לא להתאחד נגדם ולהעיף אותם? אני מפספס כאן משהו ביג טיים. אולי איזה טוויסט של המשחק שעדיין לא הבנתי. <או שזה פשוט עוד עונת אולסטארס בסדרת ריאליטי שהופכת להיות צפויה מרגע לרגע
> בלי קשר - כיף לי לראות, אני רק מקווה שוויל יצליח לנצח אותם

../images/Emo58.gif

וכמובן - מה נסגר עם מרסלס שאומר לג'ייס שהוא טיפוס צעקני שמנפח עניינים? מוות למרסלס. הפקאצה הכי נוראית שהמציא הריאליטי (ברגעים כאלה אני שמח שלא ראיתי אף עונה של ב"ב. לא הייתי שורד עונה שלמה איתו)

../images/Emo58.gif

ועוד משהו שחשבתי עליו פתאום. הם רק 11 בבית עכשיו ולברית של עונה 6 יש לפחות 6 תומכים (אריקה ומרסלס מהצד).

../images/Emo58.gif

שמע, כולם יודעים שצריך לפרק את עונה 6 (אולי חוץ ממרסלס ואריקה, אבל הם מטומטמים). הבעיה היא שאף אחד מחוץ לעונה עוד לא זכה ב-HOH. אני יכול להבטיח לך שאם וויל/בוגי/דיאן/דניאל זוכים הם יעמידו מישהו מעונה 6. אני רוצה להאמין שגם ג'ורג' יודע מה טוב לו, אבל אני לא כל כך בטוח.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

"למה לא להתאחד נגדם ולהעיף אותם?" הממממ, בגלל שהם חסרי-כישרון טוטאליים שלא מצליחים לזכות אפילו ב-HoH אחד, ולכן לעולם אין להם כוח?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 710

קשה לצפייה. מאוד קשה לצפייה. וויל טעה שהדיח את האווי ולא את קייסר או ג'אנל. האווי לא היה מסוגל לענות נכון על דברים כאלו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה הקטע, נראה שכולם (כנראה כולל וויל) מפחדים להיות אלה שיורים את יריית הפתיחה הממשית הראשונה. זה תקף גם לעונה 6 שלא מכוונים ישירות על צ'ילטאון אלא הולכים על הפלוטרז. זו גם הסיבה שרוב הסיכויים שהשבוע שוב לא ילכו על הפרדה בין וויל לבוגי. גם כי ג'אנל מנסה כמה שהיא יכולה להראות שהיא לא האיום שאנשים תופסים ממנה (אחרי הזכיה שלה הדבר הראשון שהיא אמרה זה כמה מזל היה לה, ושהיא ענתה רק על שאלה אחת בכל התחרות). בכל מקרה, אם העונה לא היתה מקוצרת הייתי חושב שיש מצב לאמריקז צ'ויס, אבל עכשיו זה מתחיל להיות מאוחר מדי לזה (או שפשוט המודחים הקודמים לא הסכימו להכנס לבידוד לכ"כ הרבה זמן כשהם יודעים שאין להם הרבה סיכוי להבחר, אם מישהו מעונה 6 יעוף ויעמוד מולם). בשורה התחתונה, אתה (ומטר, ומוצק,וצפן ובעצם כשאני חושב על זה רוב האנשים שעוקבים) חושב שהזכיה של ג'אנל משעממת עי הולך להיות שבוע צפוי. ואיך זה היה משתנה אם וויל או בוגי היו זוכים? מה שהיה קורה בשבוע שאחרי זה צפוי לא פחות לדעתי.. גו ג'אנל.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה היא שזה שעמום מצטבר כבר 4 שבועות שכל פעם אותו מחנה זוכה בHOH. איפה הם היו שנה שעברה כשהמחנה מולם היה הגרוע ביותר שראיתי אי פעם בריאליטי כלשהו? ובהחלט התפתחה אצלם יהירות מעצבנת, אני פשוט רוצה לראות אותם נופלים, אבל כבר בשבוע הבא הסיכוים שלהם בתחרויות HOH יהיו 1 ל3(וזה רק מחברי הברית המקורית) וזאת בעיה. הזמן של העונה אוזל ואני רוצה לראות את הכוח משנה צדדים, לפני שעונה 6 יספיקו להעיף את כל הטובים בצד השני.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני אשמח לאיזושהי דוגמא ליהירות של הברית מעונה 6.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif וגם לאלכס

כי כתבתם את אותו הדבר. זוכרים את הנאום של האווי בתחילת השבוע? "לא אכפת לי לצעוק, אנחנו טובים, אנחנו פותחים את כולם, אני רוצה לחגוג, בלה בלה". אני בדיוק משלים את עונה 5 וזה מאוד מזכיר את ההתנהגות של ההורסמן כשהם זכו ב3 הHOH הראשונים, וכמובן שזאת התנהגות מפגרת כי במוקדם או במאוחר הכוח תמיד עובר(במאוחר מאוד, במקרה של העונה הזאת) ואתה תחטוף בגלל היהירות הזאת והחגיגות המפגרות האלה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

תשמע, אני אוהד הפועל. אני ת-מיד אהיה בעד האנדרדוג נגד השליט הרע. אבל זה... מצטער, לא מספיק טוב בשבילי. האווי צועק וצורח? זו לא שחצנות, זה האווי.

../images/Emo58.gif

אני שואל ברצינות כי לא ראיתי אף עונה. איך לכל הרוחות הכוח יכול לעזוב אותם? הרי גם אם ג'אנל לא הייתה זוכה ב-HOH ומישהו אחר היה מעמיד שניים מהברית של עונה 6. בסופו של יום התוצאה הייתה 4-4 במקרה הגרוע. אז בהנחה ששוב הברית של עונה 6 תצליח לתמרן. איך הכוח לא יהיה אצלם עד הסוף?

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif וגם ליובל

הפעם כי אין לי כוח לענות בנפרד
לא בדיוק הבנתי את הסנריו שלך. 4-4 במקרה הגרוע בין 2 אנשים מעונה 6 שמועמדים? אז הHOH בוחר איזה מהם להעיף, וזה פחות אחת לתחרות הבאה ולהצבעות הבאות, וכן הלאה. אבל שוב, אני לא בטוח שהבנתי את הסנריו שהצעת. יובל - סבבה, זה פשוט עניין שמעצבן אותי ולא אותך, פשוט כי הם לא מספיק מגניבים/טובים מבחינתי בעונה הזאת כדי לזכות באהדה שלי.

למעלה