BB 709 - VETO

willo

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק זה היה, אחד מהטובים שראיתי. הפנטזיות ההומוארוטיות של מרסלס, אשר מטריד מינית את המתמודדים (אולי זה הפתרון של ג'ייס, הוא יפתה את מרסלס ואז ידרוש את הדחתו מהתוכנית). תחרות וטו שנבנתה בדיוק בשביל ג'ורג', מי שלא מוכן לוותר (קייזר הפתיע אותי, כי לותר על וטו כשבטוח שאתה לא עולה זה טמטום, מנגד ג'ייס שידע שהוא הבא בתור היה צריך להמשיך). הויכוח בחוץ היה מצויין, ומי שלא חשב שג'ייס עם דיאן בברית היה צריך לראות את הפרצופים שלה. בכלל הוידויים בהם עשו כולם את הפרצוף של ג'ייס. והנאום של וויל, אסור שהוא יעוף.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 709

מספר הערות: מרסלס חייב להפסיק להיות כזה אומו. האווי חייב להמשיך להיות כזה אומו. ג'אנל חייבת להמשיך להיות כזאת בימבו נהדרת. צ'יקן ג'ורג' חייב לצאת מהסרט שהוא חי בו. אני מקווה שהשיער של קייסר צומח מהר. ושג'ייס יעוף, וויל קצת יותר מעניין. גו דיאן.

MooTzk

New member
709 ../images/Emo58.gif

פרק ענק! אחד הטובים שראיתי בריאליטי כלשהו בזמן האחרון. הבדיחות על ג'ייס, הקראש של מרסלס על קייזר, הזכיה של ג'ורג' בויטו(עם התחרות שהוכנה במיוחד בשבילו, אבל לא נורא) וככל הנראה ההפיכה שלו לשחקן יותר אקטיבי, וכמובן ההתפוצצות בסוף של ג'ייס נגד כולם ו-וויל עם הנאום הביזארי בסוף - תענוג לצפיה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 709

OMG, סדרת הריאלטי הכי טובה EVER!! הפעמים האחרונות שצעקתי ככה מול מסך המחשב היתה בעונה 6 של BBUSA. פרק מעולה!! בטח ג'יימס מרגיש רע שקייזר המשיך לשלבים האחרונים של תחרות הויטו והוא ויתר, כי אם כבר מישהו היה צריך להמשיך עד הסוף זה ג'יימס כי אלו המועמדים שלו. אני גם לא חושב שג'יימס היה מוותר על השיער שלו. אני חשבתי שגם צ'יקן ג'ורג' וגם קייזר ירשמו 60 יום ושניהם יאכלו את הקקה הזה כל העונה וגם יעברו לשלב הבא. מעניין מה היה השלב הבא של תחרות הויטו אם היה תיקו במקרה ששניהם היו רושמים 60 יום. סוף סוף תחרות ברמה של ALL-STARS! וכן, אני מסכים שתחרות ה- VETO הזאת היתה תפורה עבור הצ'יקן, אבל ריספקט שהצליח לנצח בה וגם הוא צריך לאכול איכסה 60 יום. נאום ה- VETO של ד"ר וויל קירבי היה מעולה, אני חושב שהוא מרגיש שהוא לא רוצה לשעמם את הצופים בעונה כי הוא ביקש שיבחרו בו להיכנס לעונה, אז לפחות אם הוא רוצה שידיחו אותו, הוא יעשה את זה מעניין. והאיום שלו להפסיד בכוונה בכל תחרויות המזון זה איום משמעותי. לא אכפת לי אם ידיחו אותו או את ג'ייס, בכל מקרה יהיה מרתק. ג'יימס ח-י-י-ב לדחוף להדחה של ג'ייס בכל מקרה. ויהיה לו קל כי יש לו 2 קולות בטוחים לכך מחוץ לרבעיית עונה 6 - מרסלס ובוגי. הקול הבטוח היחיד לטובת ג'ייס הוא דיאן.

../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה. אני עדיין לא מבין באיזה עולם מעוות כולם רוצים להעיף את ג'ורג' על פני וויל. כנראה שלעולם גם לא אבין. גם לא ממש הבנתי מה ההגיון של ההפקה לעשות תחרות שפשוט נותנת לג'ורג' את הנצחון. הוא אולי הכי פחות מעניין בבית, אז למה להפקה לרצות להשאיר אותו? הנאום של וויל היה מעולה. הצעקות של ג'ייס היו מעולות. מבין שניהם אני דווקא אעדיף שוויל יעוף. השטיק שלו יתחיל להשחק די מהר ואם הוא באמת רוצה לעוף אז קדימה - תן למישהו שבאמת רוצה לנצח להישאר. מרסלס פשוט בלתי נסבל. אני באמת מנסה להבין מה הוא עשה בעונה שלו שהפך אותו לכל כך אהוב ופופולרי - הן מבחינת הן והן מבחינת ההפקה - ואני פשוט לא מצליח. כל כך קיוויתי שברגע האחרון ג'יימס יעמיד את מרסלס, למרות שידעתי שזה בחיים לא יקרה. חיים למות: מרסלס. אחריו גם האווי וג'ורג'.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 709

עוד פרק מוצלח. לא אחזור אחרי מה שנכתב. כל תוצאה אפשרית בהדחה תהיה מעניינת בצורה שונה. בכל מקרה שום דבר מזה לא משנה או ישנה אם ה-HOH הבא לא יהיה מישהו שלא מבין עונה6/מרסלס/אריקה. יהיה מעניין לראות את ג'ורג' זוכה ב-HOH.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פרק סוף הדרך. ד"ר ויל אול דה וויי! ובכלל, העונה הזו פשוט מעולה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

טוב הנאום של דר וויל היה קורע ומעולה! גייס חייב לעוף! וגיימס לטובתו חייב שגייס יעוף . פרק באמת מעולה היה ברור שהתחרות נבנתה לטובת ציקן גורג! דיאן יותר מדי אנמית

למעלה