BB 5x24

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif BB 5x24 ../images/Emo58.gif

יום שבת גם מועמדים, גם ויטו, גם העפה וגם תחרות HOH מגניב יהיה פרק עמוס
זהו אדריה עזבה.. היה צפוי.. בכלל השבוע הזה היה קצת משעמם. וויל מתנהג כמו ילד קטן בקשר לנטלי.. חח ועכשיו גם אדריה מצטפרת אליהם... חחחח.. רציתי שקרן תזכה בHOH. בטח דרו ישים את מרווין ומייקל כמועמדים להעפה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 524

היה צפוי שיהיה איזה שבוע שיעיפו שניים, כי זה לא מסתדר מבחינת תאריכים שכל שבוע יעיפו אחד.
היה מצחיק שדיאן ומרוין קראו לאדריה "מגפה"
היה יכולהיות יפה אם הדאבל אביקשן היה שבוע שעבר, ונטלי ואדריה היו עפות יחד באותו שבוע. התחרות הו"ה היתה ממש דפוקה.
הם היו יכולים להסתכל מה אחרים עשו ולהעתיק, כמו שפעם אחת (לפחות) ראיתי את קארן מתלבטת מה לבחור, ואחרי שדרו שפך את הנוזל למים וזה נהיה כחול היא מהר לקחה את אותו בקבוק.
השאלה מה היה הוטו הראשון- שאלה דפוקה, ועוד יותר דפוק שדיאן לא ידעה אותה, כי בדיוק הרגע שאלו מי ניצח את מייק בתחרות הפלמינגוז, והרי מייק היה רק בתחרות וטו הראשונה.
שיטטטטט קארן היתה כ"כ קרובה!!!!! כ"כ רציתי שסוף סוף היא תזכה! למרות שיכול מאוד להיות שהבנות נתנו לדרו לנצח, כי בתכלס, דיאן התחייבה לא למנות את מרווין בשמה, בשם קארן ובשם נקומיס, ככה שהמוצא שלהם זה בעצם שדרו ימנה את מרוין, ואז כולם יעיפו אותו. בטח דרו ימנה את מייקל ומרווין. הולכים להיות שוב ביום שלישי ושבת פרקים מאוד מאוד עמוסים. אני מקווה שלפחות בשבת יהיה פרק כפול, כי הם דוחסים שבוע שלם בפרק אחד- נומיניישנז, תחרות וטו, ישיבת וטו, אביקשן, תחרות הו"ה, כשעד הנומיניישנז צריך להראות מה קורה, בין הנומיניישנז לתחרות וטו צריך להראות מה קורה, ובין התחרות ויטו לאביקשן צריך להראות מה קורה. עמוס מדי בשביל פרק אחד. לדעתי זה יעשה רק רע. ואחרי זה ביום שלישי- נומיניישנז, תחרות ויטו, ישיבת וטו. אוף, עמוס עמוס עמוס מדי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif524

זהו אני לא סובל את מרווין. הבן מגעיל. כל הקטע שלו להרוס לדרו ודיאן היה סתם טיפשות פתאום הוא מראה שיש לו אסטרטגיה טוב שדרו זכה בהוה ככה דיאן לא תפר את הבטחתה למרווין ודרו יעיף את מרווין השאלה האם הוא ישים את מייקל לצד מרווין יש לי תחושה שהוא ישים את נקומיס או קארן בתור ויקו(ככה קראתם לזה נכון?) לדעתי עדיף לקארן לא לזכות בהוה כי כל משחקה הוא להיות מתחת לראדר ולהיות הויטו היה הורס לה את האסטרטגיה של מתחת לרדאר. אני מקווה שיהיה פרק ארוך. נראה לי שקארן תהיה בגמר או מולד דיאן הכלבה או נקומיס.

Boran

New member
../images/Emo58.gif (גם ל-BB3 קצת)

קראנו לזה דיקוי. אחת הסיבות שעונה 3 היתה כזו מדהימה- כמעט בכל הפעמים ששמו דיקוי- הדיקוי עף בסוף. וזה הוביל לסצנת ההתבכיינות של מרסלס בפיינל 5 נראה לי, כשרצו לשים אותו כתור דיקוי והוא התחיל לבכות שהדיקוי תמיד עף... ובסוף למרבה האירוניה, גם מרסלס עף. בכל מקרה מרוין... בהיבט מסויים זה היה חכם מבחינתו לנסות לפרק את דרו ודיאן. אני לא מסכים בקשר לקארן ומתחת לרדאר, כי בי.בי זה משחק שאי אפשר להיות מתחת לרדאר, והו"ה יכול לסדר לך את החיים, בעיקר בשלב הזה, שאתה יכול גם להיות בטוח לשבוע אחד, וגם להוכיח נאמנות לברית מסויימת. אני מקווה שקארן, דרו ונקומיס יהיו בפיינל 3. לדיאן בהחלט מגיע לזכות כי היא באמת שחקנית חזקה. גם נקומיס שחקנית חזקה. קארן לא שחקנית חזקה אבל היא ממש מותק והיתי שמח לראות אותה זוכה. למרות שאם הפיינל 3 יהיו כמו שאמרתי- אז יהיה בסדר גם אם קארן תסיים מקום שלישי. מעניין באמת מה יהיה אם מרווין ומייקל יעופו הבאים, ואז ישארו קארן, דרו, דיאן ונקומיס. מקווה שדרו יעוף. בעונות 3 ו-4 (השתיים היחידות שראיתי) תמיד בפינאלה זה היה פה אחד של כל המושבעים שהצביעו למנצח, חוץ מאחד שהצביע לשני. מעניין איך זה יהיה פה, אולי יהיה לנו קצת מתח לשם שינוי. פחח אני רק חושב על וויל לבד בבית עם אדריה ונטלי זה יהיה כ"כ מצחיק. למרות שאדריה הביאה את זה על עצמה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

יום שבת פרק עמוס.. מקווה שיהיה נחמד
ירון, אתה קצת סותר את עצמך. משפט אחד אתה כותב שאתה רוצה שהפיינל 3 יהיו דרוף נקמויס וקרן, ומצד שני אתה אומר שאם הפיינל 4 יהיו נקומיס, קרן, דרו ודיאן, אתה מקווה שדרו יעוף ראשון. וויל צריך להתבגר. לא עברנו את כיתה א', הוא לא יכול לקבל את העובדה שזה פאקינג משחק טלוויזיה ולא שום דבר אישי? אידיוט. חבל על אדריה, הייתי רוצה לראות את מייקל מופתע ועף. התחרות הייתה מגניבה למרות שהקטע שאפשר בערך לרמות. צפוי את מי דרו יעמיד, אבל מעניין לראות מה יהיה עם הוטו וההצבעה. אני מקווה שמרווין התותח ישרוד.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כתבתי דרו, קארן ונקומיס? התכוונתי כמובן לדיאן, קארן ונקומיס. שדרו יעוף בפיינל 4 (או קודם לכן). עמית, אתה שוכח שקל להיות המבקר מלהיות הסופר. וויל הוא בנאדם מאוד רגיש שלוקח דברים ללב. מה לעשות. הוא נפגע מזה שהוא נבגד ע"י אדריה. זכותו. אני לא בטוח שבמצב דומה אתה היית פועל אחרת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 524

מסכים עם ירון לגבי התחרות HOH. היו צריכים לשים מחיצות בין השולחנות. קארן בבירור פעם אחת השתהתה ובחרה בבקבוק לאחר שהביטה מה דרו שפך. יהיה מעניין ביומיים הקרובים. התאומות וויל יהיו בבית המושבעים לבד אבל חבל שזה יהיה רק ליומיים כי אחרי זה מישהו יצטרף לשם להציל את וויל. מרווין משחק נכון. לא היה חסר הרבה ודיאן ודרו היו ממש מתכסחים. דרו אמנם עשה הצגה אבל האופי של דיאן יכל לגרום לה להתפרץ על דרו ולשרוף את הקשר מבלי לתת לדרו להגיד שזו הצגה ושהוא נותן לה צ'אנס להחזיר לו את האמון בה. מרווין ללא ספק יהיה אחד המועמדים. כנראה גם מייקל וזה יהיה נומיניישן מאוד צפוי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif524 BB

לדעתי זה עשה דווקא דבר טוב מבחינת דרו כלומר לדרו זה המעיט את האמון בדיאן. ועכשיו הוא ההוה" למרות שלדעתי הוא יעשה את הבחירה הצפויה וישים את מרווין . אני לא בטוח שהוא ישים את מייקל כי דרו מרגיש שמייקל הוא מהצד שלו. לדעתי יש יסוכי שהוא ישים את קארן לצד מרווין

למעלה