ATL108, SG1-808

טים ג

New member
../images/Emo58.gif ATL108, SG1-808

SG-1 - אחלה The nanny named fran... ATL - עוד יותר טוב !!! חחח- מיילס או'בריאן

Chakotay

New member
בהחלט מעולה!!

ס"ג1 היה נחמד, ואטלנטיס היה ענק!! ממש אהבתי, וקולם מאיני היה פשוט גדול(אובראיין)!! ואני בטוח שנראה עוד ממנו.

CommandeRiker

New member
כן..

מה הקשר עם הנאני? ומה מישהו אמר פה שבפרק 4 של עונה 8 הם אמרו ששהם יצרו קשר עם פגאסוס?

sphinxy

New member
../images/Emo58.gif 08X04

SG-1 מתרחשת במקביל לאטלנטיס ולכן גם הם מחפשים ZPM כדי לאפשר חיוג לפגאסוס ולהחזיר את הצוות מאטלנטיס. בפרק הרביעי הגואולד מפנה אותם לZPM מלא שנראה שיספיק גם להתקשר לפגאסוס וגם יאפשר לירות עוד בנשק שמצאו בסוף עונה 7. למזלם, הם מגלים בזמן שה ZPM ממולכד ועלול להרוס את מערכת השמש.

[TNT]

New member
אחלה פרקים

ATL באמת היה יותר טוב. אני חייב לצין שהסדרה הרבה יותר טובה ממש שחשבתי שתהיה וזה לא שחשבתי שהיה לא תהיה טובה. איזה גדול לראות את מילס אובריאן

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifמשהו מעניין

שמתם לב שב- SG1 8X5 לחיילי האומה אליה חדר הצוות המובחר של SG1 יש AK47 (קלצ'ניקוב למי שלא מכיר). לא ניראה לכם מוזר? ואילו בפרק של אטלנטיס 1X8 טרחו התפאורנים לייצר נשקים עגולים בצורה מוזרה מרובי קנים בצורה מוזרה עוד יותר.... זה לא אותו מפיק? לא יכלו להשקיע קצת גם ב-SG? ועוד לגבי אטלנטיס 1X8... האם האנושות כולה מתדרדרת, ללא קשר למיקומה הגלקטי, להשמדה עצמית? האם הפרק הזה בא להרגיע אותנו: אל תדאגו אנחנו לא היחידים שחושבים איך לקצר לנו את החיים... ונעבור ל SG1 8X8... האם לא עלו ברוחכם כמה סיבות להפקת סדרות מד"ב: א. מכינים אותנו לקראת מפגש עם חוצנים ב. מראים לנו כמה גוחך נושא החוצנים ג. מראים לנו כי אין מה לחכות לחוצנים הם מאוד לא נחמדים או שהם עסוקים מדי בבעיותיהם האישיות ד. להראות לנו שיש קנוניה של גרין פייס העולמית בסידרת "ההיסטוריה של העתיד" (סדרות האימפריה, המוסד והרובוטים) של אסימוב לא מוזכר פעם אחת (אם זכרוני אינו מטעני) חייזר בעל איטיליגנציה גבוהה לפחות כשל האדם. האם אותו מדען ידע משהו שאנו לא יודעים? או האם יש מגמה של הממשלות בעולם להסתיר מאיתנו את שהן רוצות להסתיר מאיתנו, ולגלות לנו את שהן רוצות לגלות לנו בנושא? האם בשנות ה- 50 ההסתרה הייתה מוחלט (כמעט) ואילו בשנים אלו ההסתרה מקבלת תפנית חדשה? האם בטוח לכתוב את הדעות הללו בכינוי האמיתי שלי? המלצה למי שלא קרא: טרילוגיית האילומיניטוס של ר' שיי ור' וילסון (העין בפרמידה, התפוח הזהוב, רהב). אם לא אכתוב הודעה ב- 48 השעות הקרובות שדרו את הקלטת של הגשם המטאוריטים באנטרטיקה! האמת חייבת לצאת לאור!!! כמובן ש...

P e t e r P a n

New member
אטלנטיס 1X08 וסטארגייט 8X08 |ספוילר

מאז העונה השביעית, התסריטאים של ס-ג'-1 מאוד נוגעים בעניין של מה היה קורה אילו העולם ידע שיש סטארגייט, האם זה טוב או רע? או כמו שנאמר בפרק השבוע, אולי אם באמת נשמיד את עצמנו למרות היעד שיש סטארגייט, אולי אנחנו באמת טיפשים? או שאולי זה יאחד אותנו כבני אדם... הנושא הזה כשלעצמו הוא מאוד מעניין, והפרק של יום שבת נגע בעניין בצורה יפה {אפילו יותר מפרקי Heroes בעונה הקודמת...} מה שלא אהבתי אבל בפרק זה שהם נותנים לו מפלט בסוף, ומראים לו את הכל.. הבנתי את הכוונה של קרטר שאולי אם הוא יידע מול מה הם עומדים אולי ישכנע אותו לשחרר את המידע, אבל מצד שני, זה נראה לי קצת מיותר, כי בסופו של דבר זה רק שכנע אותוט להמשיך במסע הצלב שלו. למרות זאת, הפרק היה כתוב היטב {הסצינה שג'ק ותו'ר "נעלמים מהמשרד" והפרצוף שדניאל עשה לאחר מכן, היה ממש מצחיק}, וגם מבחינת המתח וההתקדמות זה היה טוב {יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר...} וכרגיל, היה כיף לראות את ת'ור.. :) אטלנטיס- לא יודע למה, אבל הפרק הזכיר לי קצת את הפרק של שבוע שעבר. אבל בכל זאת, פרק מצויין מאוד, מותח, קצבי, עם עלילה בעלת פיטולים וטוויסטים טובים. זה היה פרק שהזכיר לי קצת את הימים המוקדמים של סטארגייט האימא.. אין לי כל כך מה להוסיף, זה היה פרק מורכב {לא פחות מהפרק של סטארגייט לפניו} ומצויין ומקווה שיהיו עוד כאלה {רק עוד דבר אחד: ההומור בסדרת הבצ הוא גדול... יש שם לפעמים דיאלוגין נחמדים ביותר....} ועוד דבר לסיום: התחלתי לפני כשבועיים לצפות בסטארגייט מההתחלה... ויש הבדל עצום בין אז להיום.. סוג של נוסטלגיה חביבה לראות איך הכל התחיל... אבל יש הבדל ענק בין סטארגייט של אז לסטארגייט של היום, ואני דווקא אוהב את ההבדלים האלה...

morada

New member
ס"ג1 8X08 |ספויילר|

חשבתי קצת על הפרק ומצאתי שהם יכלו לפתור את בעיית הקפיאה שהייתה בסרט ובתחילת העונה הראשונה. בקטע שבו קרטר לקחה את הבחור ההוא לבסיס בכוכב החדש כשהוא עבר לשער השני הוא אמר שהוא לא הרגיש כלום. לפי דעתי הם היו צריכים לגרום לו להיות מעט "קפוא" ולהרגיש רע כמו שכולם הרגישו בסרט ובתחילת הסידרה, וקרטר הייתה צריכה לצאת מהשער בצורה רגילה ולא קפואה, הוא היה אומר לה משהו על ההרגשה הנוראה או שואל אותה למה היא לא מרגישה כך, היא הייתה עונה משהו בסגנון - "מתרגלים לזה" וזהו, הבעיה הייתה נפתרת.

למעלה