אטלנטיס 1X08 וסטארגייט 8X08 |ספוילר
מאז העונה השביעית, התסריטאים של ס-ג'-1 מאוד נוגעים בעניין של מה היה קורה אילו העולם ידע שיש סטארגייט, האם זה טוב או רע? או כמו שנאמר בפרק השבוע, אולי אם באמת נשמיד את עצמנו למרות היעד שיש סטארגייט, אולי אנחנו באמת טיפשים? או שאולי זה יאחד אותנו כבני אדם... הנושא הזה כשלעצמו הוא מאוד מעניין, והפרק של יום שבת נגע בעניין בצורה יפה {אפילו יותר מפרקי Heroes בעונה הקודמת...} מה שלא אהבתי אבל בפרק זה שהם נותנים לו מפלט בסוף, ומראים לו את הכל.. הבנתי את הכוונה של קרטר שאולי אם הוא יידע מול מה הם עומדים אולי ישכנע אותו לשחרר את המידע, אבל מצד שני, זה נראה לי קצת מיותר, כי בסופו של דבר זה רק שכנע אותוט להמשיך במסע הצלב שלו. למרות זאת, הפרק היה כתוב היטב {הסצינה שג'ק ותו'ר "נעלמים מהמשרד" והפרצוף שדניאל עשה לאחר מכן, היה ממש מצחיק}, וגם מבחינת המתח וההתקדמות זה היה טוב {יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר...} וכרגיל, היה כיף לראות את ת'ור..

אטלנטיס- לא יודע למה, אבל הפרק הזכיר לי קצת את הפרק של שבוע שעבר. אבל בכל זאת, פרק מצויין מאוד, מותח, קצבי, עם עלילה בעלת פיטולים וטוויסטים טובים. זה היה פרק שהזכיר לי קצת את הימים המוקדמים של סטארגייט האימא.. אין לי כל כך מה להוסיף, זה היה פרק מורכב {לא פחות מהפרק של סטארגייט לפניו} ומצויין ומקווה שיהיו עוד כאלה {רק עוד דבר אחד: ההומור בסדרת הבצ הוא גדול... יש שם לפעמים דיאלוגין נחמדים ביותר....} ועוד דבר לסיום: התחלתי לפני כשבועיים לצפות בסטארגייט מההתחלה... ויש הבדל עצום בין אז להיום.. סוג של נוסטלגיה חביבה לראות איך הכל התחיל... אבל יש הבדל ענק בין סטארגייט של אז לסטארגייט של היום, ואני דווקא אוהב את ההבדלים האלה...